Θεοδωρίδης: «Περήφανοι όλοι για τον Ολυμπιακό!»

Θεοδωρίδης: «Περήφανοι όλοι για τον Ολυμπιακό!»

Για την ίδια του τη ζωή, δηλαδή τον Ολυμπιακό, τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Ερνέστο Βαλβέρδε, τον «αιώνιο» αντίπαλο, Παναθηναϊκό και γι’ άλλα πολλά μίλησε ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό αέρα του «Flash 96 FM», όπου μίλησε για τον κορυφαίο προπονητή που ήρθε ποτέ στην Ελλάδα, όπως χαρακτήρισε ο ίδιος τον Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά και για τον διοικητικό ηγέτη που μπορεί ν’ αναβαθμίσει τον Ολυμπιακό σ’ ευρωπαϊκό επίπεδο, δηλαδή τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί στη φετινή ευρωπαϊκή πορεία των «ερυθρόλευκων», στο πρωτάθλημα, αλλά και στον «αιώνιο» αντίπαλο Παναθηναϊκό…

Αναλυτικά η συνέντευξη του Σάββα Θεοδωρίδη:

Για όσα ζήτησε ο Παναθηναϊκός για το ματς με τον ΟΦΗ:

«Ευθέως ζητούσαν αυτό: δηλαδή να παίζουν σε κενές κερκίδες. Ξέρεις, ο Ολυμπιακός δίνει 30 ντέρμπι στο πρωτάθλημα, γεμίζουν όλα τα γήπεδα και το ευχαριστιόμαστε αυτό το πράγμα. Εμείς θα ευχαριστηθούμε την άλλη Κυριακή στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό να έχει 60.000 κόσμο στο γήπεδο. Πρώτα βέβαια θέλουμε να γεμίσει το γήπεδο μας για τους αγώνες με Άρη και Μέταλιστ. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα.

Αλλά καταλαβαίνεις τι συμβαίνει με αυτό το πράγμα; Οι άνθρωποι που διοικούν μία απο τις ιστορικότερες ομάδες της Αθήνα που είχε προέδρους σαν τον Απόστολο Νικολαΐδη, γνωστούς Αθηναίους που προσέφεραν τα μέγιστα, πώς είναι δυνατόν να ζητούν κάτι τέτοιο;

Ξέρεις πώς ονομάζεται αυτό το γήπεδο; Θεόδωρος Βαρδινογιάννης. Ήταν ένα άνθρωπος που βοήθησε τρομακτικά τον ΟΦΗ και προέρχεται από την οικογένεια Βαρδινογιάννη, με τα αδέρφια του να έχουν συγχρόνως τις τύχες του Παναθηναϊκού στα χέρια τους για πάρα πολλά χρόνια.

Είναι δυνατόν να θέλουν να κλείσουν ένα τέτοιο γήπεδο από το συμβούλιο του Παναθηναϊκού, που φέρει το όνομα του Θεόδωρου Βαρδινογιάννη; Είναι ανιστόρητο και ανήθικο. Τι θέλουν να κάνουν;

Να το πούμε με απλά ελληνικά: Οι 16 ομάδες της Super League απαρτίζουν έναν συνεταιρισμό. Είναι δυνατόν ο ένας να θέλει να καταστρέψει τον άλλον, από το μόνο εισόδημα που έχει να παίρνει τις εισπράξεις από το γήπεδο του! Αυτά είναι ακατανόητα πράγματα, ουδέποτε πέρασαν από το μυαλό των Ολυμπιακών και ουδέποτε έκανε τέτοια πράγματα η διοίκηση της ομάδας μας, ούτε πρόκειται να κάνει. Δεν το καταλαβαίνουν ότι κάνουν κακό στο σύλλογο τους;

Εμείς επιδιώκουμε να παίζουμε σε γεμάτα γήπεδα. Οι λόγοι που ανέφεραν στην επιστολή τους ήταν πράγματα που δεν είδε κανένας, πράγματα μυθοποιημένα.

Δε συνέβη το παραμικρό. Ο ΟΦΗ έκανε ότι μπορούσε για να διαφυλάξει τον αγώνα και όσοι προσπάθησαν να κάνουν κάτι ήταν ξένα σώματα που είχαν παρεισφρήσει ανάμεσα στους φιλάθλους του ΟΦΗ. Δεν έγινε το παραμικρό. Όλα ήταν μυθεύματα. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι έβγαλαν την ίδια ώρα την ανακοίνωση τους. Το φύλλο αγώνα εκδικάστηκε βάσει αυτών που έγραψε η αστυνομία και ο διαιτητή του αγώνα.

Από το αστείο πρόστιμο κατάλαβε κανείς ότι δεν έγινε τίποτα. Αντί λοιπόν να ασχοληθούν με τα δικά τους, καταπιάνονται με θέματα που δεν αρμόζουν σε μία ιστορική ομάδα, όπως είναι ο Παναθηναϊκός».

Για την υποδοχή που επεφύλαξε στους παίκτες στην… φυσούσα του αεροπλάνου, κατά την άφιξή τους στην Αθήνα από το Χάρκοβο:

«Το έκανα για γούρι. Έτσι είχα κάνει και μετά τη Μόσχα!»

Για το παιχνίδι με τον Άρη και τον Ερνέστο Βαλβέρδε:

«Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός δεν έχει κανέναν εύκολο αντίπαλο, όλοι πάντα δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό με μας. Δεν έχει χάσει παιχνίδι με το νέο του προπονητή. Ο κόσμος του Ολυμπιακού πρέπει να έρθει στο γήπεδο, να αποθεώσει αυτά τα παιδιά που μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα πρέπει να ξεπεράσουν την κούραση, γιατί έχουμε καταντήσει να παίζουμε τρεις φορές την εβδομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα.

Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι ο Βαλβέρδε είναι ίσως ο μεγαλύτερος προπονητής που ήρθε ποτέ στην Ελλάδα. Κάνει δουλειά σε βάθος και θα είναι ευτύχημα να μείνει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό. Έχει κάνει πολύ μεγάλο έργο και ακόμα βρίσκεται στις αρχές. Η ομάδα αντιδρά, αλλάζει το ρόστερ, είναι πρωτόγνωρα πράγματα για την Ελλάδα και καλείται να διεκδικήσει 3 τίτλους. Ελπίζω να πάμε καλά σε όλα.

Εμείς αποφεύγουμε τα πολλά λόγια, να δουλέψουμε με κάτω τα κεφάλια. Έχουμε δρόμο από εδώ και μπρος. Θα αποφύγουμε πλέον τις δηλώσεις. Θα κάνουμε μερικές για τον αγώνα με τη Μέταλιστ, αλλά από εκεί και μπρος δε θα μιλήσουμε ξανά, για να μην πυροδοτήσουμε την ατμόσφαιρα ενόψει του ντέρμπι. Είναι καιρός για ηρεμία και ησυχία. με σοβαρότητα και πάρα πολύ δουλειά θα πάμε να πετύχουμε τους στόχου μας».

Για τα γενέθλια του Ολυμπιακού και τον Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Ο Ολυμπιακός για μένα είναι η ζωή μου. Έχω αφιερώσει όλη μου τη ζωή σε αυτήν την ομάδα. Τη λατρεύω στην κυριολεξία. Εύχομαι όλοι οι φίλοι του Ολυμπιακού να την αγαπάνε και να τη λατρεύουν. Οραματίζομαι έναν πολύ μεγάλο Ολυμπιακό στο μέλλον.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάνει ότι μπορεί για να αναβαθμίσει τον Ολυμπιακό και να τον φτάσει στα ευρωπαϊκά επίπεδα. Φέτος μπορώ να πω ότι είμαι πανευτυχής γιατί διεκδικούμε και τους τρεις τίτλους. Όλοι οι Ολυμπιακοί να είναι υπερήφανοι για την ομάδα τους και να βοηθήσουμε τον Ολυμπιακό για να ανέβει και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη ακόμα ψηλότερα».



Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved