Παπαδόπουλος: «Ταπεινά για όσο το δυνατόν ψηλότερα»

Παπαδόπουλος: «Ταπεινά για όσο το δυνατόν ψηλότερα»

Την απόλυτη εμπιστοσύνη του στο έμψυχο δυναμικό και κατ’ επέκταση στις αγωνιστικές δυνατότητες του φετινού Ολυμπιακού εξέφρασε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, μετά την εκτός έδρας νίκη των «ερυθρόλευκων» επί της Μέταλιστ.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου μετά το «διπλό» στην Ουκρανία υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι άπαντες στην ομάδα δουλεύουν καθημερινά με ταπεινότητα έχοντας ως στόχο να φτάσει ο Ολυμπιακός όσο ψηλότερα γίνεται. Παράλληλα ο διεθνής αμυντικός των πρωταθλητών Ελλάδας τόνισε πως η υπόθεση πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League δεν έχει «κλειδώσει» μετά τη νίκη στην Ουκρανία, ο Ολυμπιακός ωστόσο, είναι το φαβορί, καθώς στη ρεβάνς θα έχει στο πλευρό του τους φιλάθλους του…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αβραάμ Παπαδόπουλου:

-        - Ποια γεύση σου άφησε το παιχνίδι στην Ουκρανία;

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και το γνωρίζαμε από την αρχή. Έγινε κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, το γήπεδο ήταν πολύ δύσκολο για μία ομάδα όπως είμαστε που θέλουμε να δημιουργούμε και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε οπωσδήποτε να κρατήσουμε το μηδέν κι αν μπορούμε να κάνουμε ένα γκολ όπως και έγινε κιόλας. Από κει και πέρα τελείωσε αυτό το παιχνίδι. Έχουμε ακόμα ένα 90λεπτο που πρέπει είμαστε πολύ σοβαροί για να μπορέσουμε να πάρουμε την πρόκριση. Δεν μπορούμε να πούμε που μπορεί να φθάσει η ομάδα, αλλά ο στόχος μας είναι να φθάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και να τα δίνουμε όλα σε κάθε παιχνίδι».

-        - Ο Ολυμπιακός έχει πέντε σερί νίκες πράγμα που δεν συμβαίνει και συχνά από ελληνικές ομάδες. Ποιο είναι το ταβάνι αυτής της ομάδας;

«Θεωρώ ότι η ομάδα με την ποιότητα που έχει και τους ποδοσφαιριστές που έχει. Είμαστε ταπεινοί και δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις για να φθάσει η ομάδα ψηλά. Πιστεύω ότι έχουμε τις δυνατότητες και την ποιότητα για να φθάσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά και αυτός είναι ο στόχος μας».

-        - Υποφέρατε πολύ στο πρώτο ημίχρονο γιατί η Μέταλιστ πρέσαρε πολύ.

«Πίεση υπήρξε και μεγάλη, αλλά η Μέταλιστ δεν έκανε την τεράστια ευκαιρία. Ήταν ένα παιχνίδι που το έπαιζε στην έδρα της και μπήκε στον αγωνιστικό χώρο πολύ δυνατά κάτι που το γνωρίζαμε ότι θα το κάνει. Από 'κει και πέρα όλη η ομάδα αμύνθηκε πολύ καλά και αν ήμασταν πιο προσεκτικοί ίσως θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει περισσότερες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Παρόλα αυτά η ομάδα πήρε αυτό που ήθελε, έβαλε ένα γρήγορο γκολ και πήραμε τη νίκη. Παρόλα αυτά δεν έχει τελειώσει τίποτα, υπάρχει ακόμα ένα παιχνίδι στην έδρα μας και θεωρώ ότι με τον κόσμο στο πλευρό μας θα πάρουμε την πρόκριση».



Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved