Το θέλουν και οι δυο!

Το θέλουν και οι δυο!

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (19:30, Onsports/Novasports 1) στο Ολυμπιακό στάδιο, σε ένα ντέρμπι που τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι θέλουν -για τους δικούς τους λόγους ο καθένας- τους τρεις βαθμούς της νίκης και μόνο αυτούς!

Η «αυλαία» της 24ης αγωιστικής του πρωταθλήματος στην Σούπερ Λίγκα πέφτει σήμερα το απόγευμα στο ΟΑΚΑ, στο κατά γενική ομολογία πιο ενδιαφέρον παιχνίδι του Σαββατοκύριακου!

Αντιμέτωποι θα τεθούν η ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, με την «Ένωση» να ψάχνει το «τρίποντο», προκειμένου να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά από τρεις συνεχόμενες ανεπιτυχείς προσπάθειες. Και το κυριότερο, για να μην απομακρυνθεί περισσότερο από τον τρίτο ΠΑΟΚ, αλλά και να μην την… προσπεράσει ο πέμπτος Ατρόμητος...

Σε ό,τι αφορά στο «τριφύλλι», η κατάκτηση του «διπλού» αποτελεί… αυτοσκοπό, καθώς η ήττα από τον ΠΑΟΚ το έχει ρίξει από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Με δεδομένο, λοιπόν, ότι ακολουθεί και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, επ’ ουδενί θέλει να δει την μεταξύ τους διαφορά να «ανοίγει».

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, ο Νίκος Κωστένογλου είναι στην ευχάριστη θέση να μην έχει κανένα απολύτως πρόβλημα που να επηρεάζει τα πλάνα του. Εκτός περίπου από το ξεκίνημα της σεζόν, παραμένει ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν, ενώ ανέτοιμοι κρίθηκαν οι Μαυρουδής Μπουγαΐδης και Νίκος Εγγλέζου. Ο Δημήτρης Σιαλμάς ταλαιπωρήθηκε από ίωση κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ωστόσο βρίσκεται κανονικά στην αποστολή και διεκδικεί θέση βασικού.

Από την άλλη πλευρά, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα καλείται να διαχειριστεί ουκ ολίγα αγωνιστικά προβλήματα. Εκτός αποστολής είναι οι τραυματίες Λέτο και Σεϊταρίδης, ο τιμωρημένος Βιτόλο, οι Μπουμσόνγκ, Ρούντολφ και Πετρόπουλος που κρίθηκαν ανέτοιμοι, καθώς επίσης και οι Κοτσόλης, Ιωαννίδης, Ταμπάκης, Λαγός και Φουρλάνος.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει κάτω από τα δοκάρια του Παναθηναϊκού τον Καρνέζη, με τους Μαρίνο, Μπιάρσμιρ, Σαριέγκι και Σπυρόπουλο από δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή θα παραταχθούν οι Σιμάο και Κατσουράνης, με τους Ζέκα και Κουίνσι να παίζουν στα άκρα, τον Χριστοδουλόπουλο σε ελεύθερο ρόλο και τον Τοτσέ μοναδικό προωθημένο.

Έτσι θα παίξουν…

aek-pao

Διαβάστε ακόμα: 

Τα ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με ένα κλικ (photos)

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Μοιρασμένη η παράδοση

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, ρετρό top stories…

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός (video gallery)

Η... ακτινογραφία του ΑΕΚ – Παναθηναϊκός



Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved