Μάχες πεντάδας στην αυλαία της 24ης αγωνιστικής

Μάχες πεντάδας στην αυλαία της 24ης αγωνιστικής

Αυλαία της 24ης αγωνιστικής στη Super League το Σάββατο (10/3), με τη διεξαγωγή των αγώνων, Ατρόμητος Αθηνών - Δόξα Δράμας, ΟΦΗ - Πανιώνιος και ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης.

Στις 17:15, θα ξεκινήσουν οι αναμετρήσεις του Ατρόμητου Αθηνών με τη Δόξα Δράμας και του ΟΦΗ με τον Πανιώνιο, ενώ στις 19:30, θα διεξαχθεί ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ατρόμητος ΑθηνώνΔόξα Δράμας 17:15 (Novasports3) LIVE

Την τέταρτη διαδοχική του νίκη, που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στην κατάληψη μιας από τις πέντε πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, ψάχνει ο ανεβασμένος Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες προέρχονται από δύο κολλητά «διπλά» σε Γιάννινα και Νέα Σμύρνη και γνωρίζουν ότι σε περίπτωση που επικρατήσουν στους δύο διαδοχικούς αγώνες με τη Δόξα (σήμερα και την ερχόμενη Τετάρτη στο Καυτανζόγλειο), θα γίνουν αυτομάτως το αδιαφιλονίκητο φαβορί, τουλάχιστον για την 5η θέση.

Ο Γιώργος Δώνης κατέστρωσε τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει στην παρουσία των τιμωρημένων Φυτανίδη και Σφακιανάκη, όπως επίσης και σε αυτές των τραυματιών Ιτάνζ και Καραμάνου, που όμως λείπουν εδώ και καιρό και η ομάδα έχει μάθει να ζει και χωρίς αυτούς.

Η αποστολή του Ατρομήτου: Ράντμαν, Καραγκιολίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Νάστος, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Τόμας, Ζουέλα, Επστάιν, Μήτρογλου, Αναστασάκος, Μπάλλας, Καραγκούνης, Μπρίτο, Γκαρσία, Τάτος, Οικονόμου.

Η Δόξα Δράμας θα ψάξει τους βαθμούς, μετά την ήττα 1-0 που γνώρισε την Τετάρτη (7/3) από τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά χωρίς τρία βασικά της στελέχη.
Ο τεχνικός των «μαυραετών», Μάκης Κατσαβάκης, δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Γκαρακλίδη και των τιμωρημένων, Αραβίδη και Τριποτσέρη.

Η αποστολή της Δόξας αποτελείται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Σέρεμετ, Ρόκα, Σοϊλέδης, Μπριλάκης, Βέρτζος, Γελαδάρης, Ψυχογιός, Σικαλιάς, Λίμα, Ρούτσης, Στεργιανός,  Παπαδόπουλος, Κάπελ, Αμπουμπακάρι, Κουμπρόγλου, Αγτζίδης, Κοβάσεβιτς, Ουέλινγκτον και Κυβελίδης.

atro

 

ΟΦΗ Πανιώνιος 17:15 (Novasports 2) LIVE

Να επιστρέψει στις νίκες θα επιδιώξει ο ΟΦΗ, μετά την άσχημη εμφάνιση με τον Ολυμπιακό και την εντός έδρας ήττα με σκορ 2-0.
Στη διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου έχουν τεθεί οι Βαγγέλης Μάντζιος, Ζέλικο Κάλαϊτζιτς και Στάθης Ταυλαρίδης. Αντίθετα, εκτός πλάνων βρίσκονται οι  Φώτης Παπουλής, Γεννάδιος Ξενοδόχωφ, Λάζαρος Χαριτωνίδης και Μανόλης Ζαχαράκης.

Την εικοσαμελή αποστολή απαρτίζουν οι: Βεζυρίδης, Σαχσανίδης, Γαλανόπουλος, Μπούρμπος, Πίτσος. Μονιάκης, Βάντο, Γεωργίου, Ταυλαρίδης, Σόουζα, Βερόν, Κάλαϊτζιτς, Μποντόρ, Χόρχε Λόπεζ, Ζόρντι Λόπεζ, Σίσιτς, Καμπάνταης, Ουκάρ, Μάντζιος. Ζορμπάς.

Ο Πανιώνιος θα προσπαθήσει να αποδράσει με το θετικό αποτέλεσμα από το Γεντί Κουλέ, παίρνοντας βαθμολογική ανάσα.
Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων», Άκης Μάντζιος, δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων, Σιδεράκη, Όμο, Σάμαρη και Κούτσι.

Την αποστολή απαρτίζουν οι: Μιχαηλίδης, Πόγκασιτς, Ρόβας, Οκόγιε, Μενδρινός, Κουλουχέρης, Γουνδουλάκης, Αναστασόπουλος, Ντιμπαλά, Κούρντι, Μιλοβάνοβιτς, Σκέμπρι, Πιέρ, Αντούνιες, Αμντουλάγιεφ, Ρόκας, Πετκάκης και Σιόβας.

nionio

 

ΠΑΟΚ Αστέρας Τρίπολης 19:30 (Novasports 1) LIVE

Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την εκτός έδρας νίκη (2-0) στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού, θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης ο ΠΑΟΚ.  Ο Λάζλο Μπόλονι θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή εάν θα χρησιμοποιήσει τον Μπρούνο Τσιρίλο, ο οποίος στην προπόνηση της Πέμπτης (8/3), υπέστη διάστρεμμα, αλλά τον συμπεριέλαβε στην αποστολή.

Εκτός πλάνων έμεινε ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς.

Την αποστολή του «Δικεφάλου του Bορρά», απαρτίζουν 20 ποδοσφαιριστές, που είναι οι: Χαλκιάς, Γλύκος, Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Κωνσταντινίδης, Μπαλάφας, Παναγιωτούδης, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Λίνο, Τσιρίλο, Γκαρσία, Λάζαρ, Νιμανί και Ρομπέρ.

Ο Αστέρας Τρίπολης, θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη, φεύγοντας από την Τούμπα με τον βαθμό ή τους βαθμούς στις αποσκευές του, προκειμένου να κεφαλαιοποιήσει τη νίκη που σημείωσε την προηγούμενη Κυριακή (4/3) επί του Εργοτέλη, με σκορ 3-0.

Ο Σάκης Τσιώλης δεν έχει στη διάθεσή του, τους τιμωρημένους Χακόμπο, Ουσέρο και Πουλίδο και το τραυματία Αρσενίεβιτς. Στον αντίποδα επιστρέφει ο Λεάντρο Αλβάρες.

Οι 19 παίκτες που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, είναι οι εξής:  Μπαντής, Στεφανάκος, Τσαμπούρης, Ναβάρο, Αργυρόπουλος, Φορμίκα, Πιπίνης, Μπαρτολίνι, Κουρμπέλης, Χουανίτο, Λαδάκης, Αλβάρεζ, Μπρέσκα, Ράγιος, Ροτζέριο, Έγκον, Χούλι, Σολάκης και Περόνε.

paok



Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved