Ποικιλίδης: «Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!»

Ποικιλίδης: «Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!»

Ανυπόστατα και ψευδέστατα χαρακτηρίζει όλα όσα ακούγονται στο παρασκήνιο σχετικά με την εμπλοκή του στην οικονομική διαχείριση του ΠΑΟΚ, την περίοδο που βρισκόταν στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ  ο Παναγιώτης Ποικιλίδης, ξεκαθαρίζοντας, μέσω ανακοίνωσής του, πως ο τομέας των αρμοδιοτήτων του δεν είχε καμία σχέση με τα οικονομικά.

Το μέλος των διοικήσεων της περιόδου Ζαγοράκη, στην γραπτή δήλωσή του, υποστηρίζει πως αποκλειστικός του ρόλος από τον Ιούλιο του 2007 έως και τον Οκτώβριο του 2011 που συμμετείχε στα κοινά του «Δικέφαλου», ήταν η επικοινωνία της διοίκησης με τους οργανωμένους, αλλά και  η παρουσία του κοντά στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ως εκ τούτου δεν είχε απολύτως καμία σχέση με την οικονομική διαχείριση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναγιώτη Ποικιλίδη:

«Με αφορμή τα όσα ακούγονται και λέγονται για τη συμμετοχή μου στη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τον Ιούλιο του 2007 έως και τον Οκτώβριο του 2011 θα ήθελα να προχωρήσω σε κάποιες απαραίτητες διευκρινίσεις για την πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας.

Αποδέχθηκα την πρόταση του πρώην προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Θοδωρή Ζαγοράκη για να συμμετέχω στη διοίκηση της ομάδας το καλοκαίρι του 2007, πιστεύοντας ότι μπορώ να συνεισφέρω ουσιαστικά στη αναγέννηση της ομάδας μας, μετά από μια δύσκολη και ταραχώδη περίοδο.

Όλο το χρονικό διάστημα της παρουσίας μου στη διοίκηση, βοήθησα ανιδιοτελώς και αφιλοκερδώς τον ΠΑΟΚ, προσφέροντας κατά κύριο λόγο σε δύο βασικούς τομείς.

Ο πρώτος είχε να κάνει με τη επικοινωνία της διοίκησης με τους οργανωμένους οπαδούς και τους φιλάθλους γενικότερα, καθώς ο βασικός μας στόχος ήταν να προστατεύσουμε και να βοηθήσουμε τον ΠΑΟΚ να ανέβει επίπεδο.

Πιστεύω ότι στα 2,5 χρόνια όπου ασχολήθηκα ενεργά με αυτό τον τομέα, τα αποτελέσματα ήταν πολύ καλά, κάτι που αναγνωρίστηκε και από τη συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων.

Ο δεύτερος τομέας ευθύνης που ανέλαβα στη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ήταν η ανελλιπής παρουσία μου κοντά στη ομάδα (ποδοσφαιρικό τμήμα), ενώ είχα τη τιμή να είμαι αρχηγός αποστολής σε όλα τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, επί 1,5 χρόνο.

Αποχώρησα από τα κοινά του ΠΑΟΚ τον Οκτώβριο του 2011, πιστεύοντας ότι όλο αυτό το διάστημα προσέφερα ουσιαστικό έργο.
Διευκρινίζω προς πάσα κατεύθυνση, πως το χρονικό διάστημα της παρουσίας μου στη διοίκηση και στους τομείς ευθύνης που προανέφερα, δεν είχα καμία απολύτως σχέση με τα οικονομικά της εταιρίας.

Η διαχείριση των οικονομικών δεδομένων γίνονταν από άλλα μέλη της διοίκησης που είχαν και τη συγκεκριμένη ευθύνη. Ως εκ τούτου, θεωρώ ότι είναι ανυπόστατα και ψευδέστατα όλα όσα ακούγονται στο παρασκήνιο τις τελευταίες ημέρες, για την προσφορά μου στη ομάδα που αγαπώ και υπηρέτησα με πάθος.

Ξεκάθαρα έχω να δηλώσω το εξής: Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται. Ήμουν, είμαι και θα είμαι για πάντα στρατιώτης του ΠΑΟΚ. Ακόμη και πριν συμμετέχω στα διοικητικά δρώμενα, ακολουθούσα πιστά τον ΠΑΟΚ όπου κι αν αγωνιζόταν.

Όπως το ίδιο συμβαίνει και από τη στιγμή που αποχώρησα από τη διοίκηση. Ο ΠΑΟΚ είναι το σπίτι μου, το οποίο δεν έχω απαρνηθεί ποτέ και θα είμαι εδώ, παρών, σε κάθε κάλεσμα για την πρόοδο της ομάδας μας.

Με τιμή

Παναγιώτης Ποικιλίδης»



Αγωνία για Λούκα Βιλντόζα - Διάρρηξη στο σπίτι του
Αγωνία για Λούκα Βιλντόζα - Διάρρηξη στο σπίτι του
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (24/04) - «Πώρωση» στο ντέρμπι
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (24/04) - «Πώρωση» στο ντέρμπι
NBA: «Έσπασαν» το Μιλγουόκι οι Πέισερς - Διέλυσαν τους Μπακς και έκαναν το 1-1
NBA: «Έσπασαν» το Μιλγουόκι οι Πέισερς - Διέλυσαν τους Μπακς και έκαναν το 1-1
ΑΕΚ: Ανοίγει τις πύλες του το Μουσείο Ιστορίας | Τα ωράρια λειτουργίας κι οι τιμές των εισιτηρίων
ΑΕΚ: Ανοίγει τις πύλες του το Μουσείο Ιστορίας | Τα ωράρια λειτουργίας κι οι τιμές των εισιτηρίων
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved