Μανταδάκης: «Αιμορραγία τα πρόστιμα για τον ΟΦΗ»

Μανταδάκης: «Αιμορραγία τα πρόστιμα για τον ΟΦΗ»

Την ικανοποίησή του για το μέγεθος του προστίμου που επιβλήθηκε στον ΟΦΗ εξαιτίας των επεισοδίων στο ματς με τον Ολυμπιακό, εξέφρασε ο Ντίνος Μανταδάκης, τονίζοντας ωστόσο πως τα πρόστιμα είναι «αιμορραγία» για τους Κρητικούς.

«Το κατηγορητήριο δεν ήταν για κάτι μεγαλύτερο από πρόστιμο. Η ποινή που επιβλήθηκε ήταν κοντά σε αυτό που επιδίωκε η υπερασπιστική γραμμή του ΟΦΗ», τόνισε χαρακτηριστικά ο νομικός εκπρόσωπος των Ομιλίτων στον αέρα του «Athleticradio 104,2», συμπληρώνοντας: «Αν είχαμε τις 70 χιλιάδες ευρώ που έχουμε ξοδέψει φέτος στα πρόστιμα, θα είχαμε κλείσει τουλάχιστον τρεις ποδοσφαιριστές ενόψει αδειοδότησης», ενώ δεν παρέλειψε τέλος να αναφερθεί και στην ενέργεια των Κασμερίδη-Σταυρακάκη να ζητήσουν την κατάπτωση της εγγυητικής επιταγής του ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντίνος Μανταδάκης:

Για την απόφαση της Πειθαρχικής της Super League: «Η ποινή με βάση το κατηγορητήριο μας ικανοποιεί. Δεν ήταν κάτι φοβερό και ούτε είχε σχέση με αυτά που κυκλοφόρησαν ορισμένοι. Είχε ρίψεις κροτίδων, καφέδες και θέματα που θα μπορούσαν να μας βάλουν σε μεγαλύτερο πρόστιμο από αυτό των 8 χιλιάδων ευρώ που τελικά μας επιβλήθηκε.

Το κατηγορητήριο δεν ήταν για κάτι μεγαλύτερο από πρόστιμο. Για τιμωρία γηπέδου για παράδειγμα. Δεν είχαμε επεισόδια μεγάλης έκτασης. Η ποινή που επιβλήθηκε ήταν κοντά σε αυτό που επιδίωκε η υπερασπιστική γραμμή του ΟΦΗ».

Για τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί φέτος στον ΟΦΗ και αγγίζουν τις 70 χιλιάδες ευρώ: «Αν είχαμε τις 70 χιλιάδες ευρώ που έχουμε ξοδέψει φέτος στα πρόστιμα, θα είχαμε κλείσει τουλάχιστον τρεις ποδοσφαιριστές ενόψει αδειοδότησης. Τα χρήματα αυτά πάνε στην ΕΠΟ, η οποία αν δεν τα εισπράξει δημιουργεί πρόβλημα.

Τα πρόστιμα είναι αιμορραγία για τον ΟΦΗ. Θέλει μεγάλη προσοχή. Ο ΟΦΗ έχει κόσμο, έχει βοηθήσει την ομάδα, έχει κάνει το γήπεδο έδρα, το γήπεδο έχει ιδιαιτερότητες και οφείλουμε να το περιφρουρήσουμε και να το προστατέψουμε γιατί του χρόνου δεν θα μας αφήσουν να παίξουμε εκεί».


Για την ενέργεια των Κασμερίδη-Σταυρακάκη να ζητήσουν την κατάπτωση της εγγυητικής επιταγής του ΟΦΗ: «Ο παίκτης στον οποίο οφείλει η ΠΑΕ χρήματα μπορεί να επιλέξει τρεις δρόμους. Είτε από τα τηλεοπτικά, είτε από τα χρήματα του ΟΠΑΠ, είτε μέσω της εγγυητικής. Όπου βρει λεφτά θα πάει να τα ζητήσει.

Υπάρχουν πολλά σκαλοπάτια μέχρι να φτάσουμε στο τέλος και να πάρει κάποιος τα χρήματα που ζητάει. Κινούμαστε σε καλή κατεύθυνση και γίνεται μια προσπάθεια ρύθμισης των πάντων. Ζητήσαμε στην υπόθεση Κασμερίδη-Σταυρακάκη μια αναβολή. Ο συνάδελφος που χειρίζεται την υπόθεση έχει και άλλους παίκτες του ΟΦΗ και πιστεύω ότι δεν έχει αρνητική θέση απέναντι μας.

Πιστεύω ότι θα βρεθούν τα χρήματα για να καλυφθούν οι ποδοσφαιριστές. Δεν τίθεται θέμα κατάπτωσης της εγγυητικής. Είμαστε υποχρεωμένοι, βέβαια, να ρυθμίσουμε και αυτήν την υποχρέωση ενόψει του φακέλου αδειοδότησης. Υπάρχουν καλές προθέσεις και διάθεση, αν βρούμε τα χρήματα, θα πάνε όλα καλά. Πιστεύω ότι ο ΟΦΗ θα έχει ένα καλό φάκελο αδειοδότηση και θα πάμε καλά».



Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved