Οι παρεμβάσεις του Θανάση

Οι παρεμβάσεις του Θανάση

Τις δικές του απόψεις αναφορικά με όλα τα θέματα που τέθηκαν στην σημερινή (09/03) Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού εξέφρασε κατά το περιθώριό της ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. «Μιλάω ως εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη», ξεκαθάρισε

Στην αρχή της τοποθέτησής του, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στην μείωση της μετοχής, ενώ έκανε και τις απαραίτητες… εξηγήσεις για την αποχώρησή του από την αίθουσα.

«Θέλω να αναφερθώ στο άρθρο 3 στην απομείωση του κεφαλαίου. Η αξία της μετοχής ξεκίνησε στα 3 ευρώ, την πήγαμε στο 1, τώρα στα 0,33. Έρχεται η Γενική Συνέλευση σήμερα και απομειώνει την περιουσία κάθε μετόχου. Δεν το έχω μελετήσει για να ξέρω γιατί γίνεται. Αν γίνεται για το καλό του Παναθηναϊκού, εντάξει. Δεν είναι δυνατόν μέτοχοι να βάζουν τα λεφτά τους και να έρχεται η Γ.Σ. να μειώνει την περιουσία τους. Στις 12 η ώρα με έχει καλέσει σε απολογία ο αθλητικός εισαγγελέας. Για να μην γίνει καμία παρεξήγηση το λέω. Παρακάλεσα τον κύριο Γόντικα να επικοινωνήσει με τον αθλητικό εισαγγελέα, να μου δώσε ένα περιθώριο για να παραστώ σε όλη τη Γ.Σ.Ζήτησα να είναι ανοιχτή η Συνέλευση. Δεν είναι δυνατόν να αμφισβητηθεί η παναθηναϊκή συνείδηση μας. Εγώ μπορώ και δίνω τα χρήματα μου. Όμως και ο οπαδός που τρώει τη βροχή και τα κρύα, έχει μεγαλύτερη αξία. Ο Ερασιτέχνης θα στηρίξει οποιαδήποτε πρωτοβουλία για το καλό της ΠΑΕ. Αποφασίστε εάν θέλετε να σώσετε την ομάδα ή να την διαλύσετε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια της Συνέλευσης, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος πήρε εκ νέου το λόγο, θέλοντας να ξεκαθαρίσει τη θέση του αλλά και να επιστήσει την προσοχή όλων, προκειμένου να βοηθήσουν τον Παναθηναικό…

«Άκουσα τον Ανδρέα να λέει ορισμένα πράγματα. Πολύ ωραία τα είπε ο Ανδρέας αλλά δεν άκουσα τι μέλει γενέσθαι. Μας άνοιξε τα μάτια σε ορισμένα πράγματα, γιατί αν δεν μάθεις από το παρελθόν, δεν προχωράς στο μέλλον. Δεν άκουσα κάτι. Εγώ μία παρανομία αισθάνομαι για το παρελθόν είναι ότι ξοδεύτηκαν πολλά λεφτά χωρίς να φτάσουμε σε ένα σωστό αποτέλεσμα. Δεν είναι δυνατόν ο Παναθηναϊκός να έχει ξοδέψει τόσα χρήματα χωρίς προγραμματισμό. Δεν είναι δυνατόν να χρωστάει. Δεν είναι δυνατόν να είμαστε στο ΔΣ και να μην γνωρίζουμε τίποτα. Δεν θέλω να κολακέψω τον Ανδρέα, είναι φίλος μου και είναι ένας θεματοφύλακας των αξιών και των αρχών του συλλόγου. Εγώ όμως κοιτάω το μέλλον. Αν υπάρχουν παρανομίες, καθένας από εμάς μπορεί να προσφύγει στη Δικαιοσύνη. Όμως για το μέλλον, πρέπει όλοι να σταθούμε μία γροθιά. Να βοηθήσουμε όλοι τον Παναθηναϊκό να σταθεί στα πόδια του και να έχει ένα καλύτερο μέλλον. Όσοι μπορούν να βοηθήσουν, να το κάνουν. Αυτός ο σύλλογος δεν μπορεί να είναι έρμαιο του οποιουδήποτε. Πήρα το λόγο για να μην φανεί ότι είμαι ρίψασπις», ήταν τα λόγια του.

«Μιλάω για μένα»

Θα πρέπει να σημειωθεί δε ότι, την ώρα που αποχωρούσε από την αίθουσα ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο Ανδρέας Βγενόπουλος τον ρώτησε αν ψηφίζει υπέρ της πρότασής του. «Ο Ερασιτέχνης είναι η μάνα του λόχου. Θα είμαστε δίπλα σας σε ότι έχει να κάνει με το καλό του Παναθηναϊκού», απάντησε. «Είμαι εδώ ως εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη και ως τέτοιος μιλάω», ξεκαθάρισε σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν εκπροσωπεί μόνο τον εαυτό του.

«Οι Παναθηναϊκοί είναι λίγοι, οι Παναθηναϊκάρες πολλοί»

Τέλος, έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ οι συγκεντρωμένοι οπαδοί  του «τριφυλλιού» σταμάτησαν τον Θανάση Γιαννακόπουλο και τον ρώτησαν τι συνέβη. «Έχουν γίνει λάθη στο παρελθόν. Εγώ είπα μέσα αυτά που θέλετε να πείτε κι εσείς. Πονάω κι εγώ τον Παναθηναϊκό. Αν εσείς τον πονάτε μια, εγώ τον πονάω δέκα.  Μην ακούτε παραμύθια για Άραβες και Πριγκίπισσες. Οι Παναθηναϊκοί είναι λίγοι, οι Παναθηναϊκάρες πολλοί. Να βγουν οι δημοσιογράφοι και να σας πουν την αλήθεια», ήταν η απάντησή του.



Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved