Απαλλάχθηκε ο Φερέιρα

Απαλλάχθηκε ο Φερέιρα

Αθώο έκρινε η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ τον τεχνικό του Παναθηναϊκού για τις δηλώσεις που έκανε μετά το παιχνίδι με αντίπαλο τον Εργοτέλη και έτσι η υπόθεση πέρασε στο αρχείο. 

Πέντε λεπτά κράτησε η υπόθεση της απολογίας του Ζεσουάλδο Φερέιρα, καθώς ο πρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ έκρινε ότι δεν υπάρχει λόγος να ελεγχθεί πειθαρχικά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού για τις δηλώσεις που έκανε. 

Τέλος καλό, όλα καλά για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα καθώς η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε ότι δεν συντρέχει λόγος να ελεγχουν πειθαρχικά ούτε ο Πορτογάλος προπονητής αλλά ούτε και η ομάδα του! Η απόφαση πάρθηκε με συνοπτικές διαδικασίες μάλιστα και ουσιαστικά αποτελεί... άδειασμα προς όλους όσοι αποφάσισαν να "εγκαλέσουν" τον Φερέιρα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρόεδρος της ΚΕΔ Γιώργος Σαρρής έστειλε στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Πετρόπουλο ένα χαρτί που παρέπεμπε τον Φερέιρα και τον Παναθηναϊκό, λέγοντας ότι το σχόλιο του 65χρονου τεχνικού πως οι κάρτες του Τάσου Κάκου σε Σιμάο Μάτε Τζούνιορ και Βίκτορ Βιτόλο είναι άδικες, είναι δυσφημηστικό και αποτελεί δυσμενή κρίση για την διαιτησία. Συμπληρώνοντας μάλιστα ότι μπορεί να δημιουργήσει απαξιωτική διάθεση από τους φιλάθλους προς το ποδόσφαιρο.

Ο Γιάννης Κάρμης, που ανέλαβε την υπεράσπιση του Φερέιρα, δεν χρειάστηκε να ολοκληρώσει καν. Μάλιστα, πήρε και... πάσα από την Επιτροπή η οποία εξέφρασε την έκπληξή της για την υπόθεση. "Αν για εσάς είναι μια φορά έκπληξη, για εμένα είναι πολύ περισσότερο. Δεν υπάρχει δυσμενής κρίση", σχολίασε ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενώ στη συνέχεια υποστήριξε ότι δεν είπε αυτά τα λόγια ο Ίβηρας κόουτς. Μάλιστα, είχε μαζί του και το σχετικό βίντεο που το αποδείκνυε!

"Οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς δεν ευαισθητοποιήθηκαν σε άλλες περιπτώσεις. Επ ουδενί λόγο δεν είναι δυσφημιστικά όσα είπε ο κ. Φερέιρα. Έχει κάθε δικαίωμα να αισθάνεται αδικία την οποία αν την εκφράσει δεν σημαίνει ότι δυσφημεί. Η έννοια των λεγομένων του είναι ότι οι κάρτες που δόθηκαν ήταν αυστηρές", είπε επίσης ο κ. Κάρμης και πρόσθεσε ότι ακόμα κι έτσι να ήταν τότε θα έπρεπε να υποβληθούν κυρώσεις και σε άλλες περιπτώσεις. Φέρνοντας για παράδειγμα τις δηλώσεις του εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού Σάββα Θεοδωρίδη "μας αδίκησε στην Δράμα η διαιτησία"...

Αξίζει να σημειωθεί ότι έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας βρέθηκαν περίπου 200 οπαδοί του Παναθηναϊκού, θέλοντας να διαμαρτυρηθούν. Μαζί τους ήταν και ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού, Ζαχαρίας Πιτυχούτης. Μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία αποχώρησαν ειρηνικά...

Θυμηθείτε, λεπτό προς λεπτό, τις εξελίξεις στην ΕΠΟ, όπως τις κάλυψε για σας το Onsports:

{coveritlive}337ef7fd37{/coveritlive}



Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved