Οι σκέψεις του Φερέιρα

Οι σκέψεις του Φερέιρα

Άνοιξε τα χαρτιά του ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ενόψει του ματς με την ΑΕΚ, στο δίτερμα της σημερινής (08/03) προπόνησης του Παναθηναϊκού. Ποιους χρησιμοποίησε με τους «βασικούς» και ποια εναλλακτική επιλογή έχει στο μυαλό του…

Οι ημέρες για την κρίσιμη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ πλησιάζουν και τα περιθώρια για να καταστρώσει τα πλάνα του ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, προκειμένου το «τριφύλλι» να πάρει την πολυπόθητη νίκη, στενεύουν. Στην προπόνηση που έγινε σήμερα το πρωί, πάντως, ο Πορτογάλος τεχνικός ξεδίπλωσε τις σκέψεις που έχει για το κυριακάτικο ντέρμπι του ΟΑΚΑ…

Συγκεκριμένα και με βάση τα όσα δοκίμασε στο οικογενειακό διπλό, έχει καταλήξει στους 10 από τους 11 «πράσινους» που θα ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού! Με τους θεωρητικά «βασικούς», λοιπόν, ήταν κάτω από τα γκολπόστ ο Ορέστης Καρνέζης, δεξιά στην άμυνα ο Στέργος Μαρίνος, αριστερά ο Νίκος Σπυρόπουλος και στα στόπερ οι Ματίας Μπιάρσμιρ και Γιόσου Σαριέγκι. Στα χαφ έπαιξαν οι Κώστας Κατσουράνης και Σιμάο Μάτε Τζούνιορ, μπροστά τους στα δεξιά ο Ζέκα, στα αριστερά ο Κουίνσι, σε ελεύθερο ρόλο ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και μοναδικός προωθημένος ο Τοτσέ.

Μοναδική αλλαγή που έγινε ήταν η χρησιμοποίηση κάποια στιγμή του Σεντρίκ Καντέ αντί του Σαριέγκι, εξ ου και υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να δούμε τον αμυντικό από το Μάλι στην 11άδα. Η άλλη εναλλακτική επιλογή ακούει στο όνομα του Σίλβα Κλέιτον, αντί του Χριστοδουλόπουλου. Όλα θα κριθούν οριστικά στην αυριανή προπόνηση.

Για την… ιστορία, το ματς τελείωσε ισόπαλο με 2-2, ενώ σε ό,τι αφορά στο υπόλοιπο πρόγραμμα  των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού αυτό περιελάμβανε το καθιερωμένο  ζέσταμα και μετά ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας σε μικρές εστίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φερέιρα έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική, ζητώντας ουσιαστικά από τους παίκτες του αδιάκοπο πρέσινγκ και προσπάθεια ανάκτησης της μπάλας άμεσα, προκειμένου η κατοχή να βρίσκεται στα πόδια τους.
 
Στα ευχάριστα για τον 65χρονο προπονητή συγκαταλέγεται και το ότι ο Αντώνης Πετρόπουλος έβγαλε κανονικά όλο το πρόγραμμα χωρίς ενοχλήσεις (σ.σ. έκανε ατομικό τις προηγούμενες ημέρες). Αντιθέτως, ατομικά προπονήθηκαν εκ νέου οι Γιώργος Ιωαννίδης, Γκέργκελι Ρούντολφ και Γιούρκας Σεϊταρίδης.



Τον Τρέβορ Τόμπσον αναζητά η αστυνομία, σύμφωνα με το BasketNews
Τον Τρέβορ Τόμπσον αναζητά η αστυνομία, σύμφωνα με το BasketNews
Super League 2: Εξασφάλισε την άνοδο ο Λεβαδειακός!
Super League 2: Εξασφάλισε την άνοδο ο Λεβαδειακός!
Πόλο Γυναικών: Στον τελικό του Champions League o Ολυμπιακός!
Πόλο Γυναικών: Στον τελικό του Champions League o Ολυμπιακός!
ΠΑΟΚ: Ίωση ο Κωνσταντέλιας και χάνει το ντέρμπι!
ΠΑΟΚ: Ίωση ο Κωνσταντέλιας και χάνει το ντέρμπι!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved