Βαζέχα: «Μπορεί τον τίτλο ο Παναθηναϊκός»

Βαζέχα: «Μπορεί τον τίτλο ο Παναθηναϊκός»

Σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να κατακτήσει το φετινό Πρωτάθλημα παρουσιάστηκε σε ραδιοφωνική συνέντευξη ο Κριστόφ Βαζέχα! «Οι παίκτες πρέπει να είναι εγωιστές», πρόσθεσε.

Αποτελεί μια από τις μεγάλες δόξες του παρελθόντος για τον Παναθηναϊκό. Έχοντας κατακτήσει αμέτρητους τίτλου, είναι ένας από τους καθ’ ύλην αρμόδιους να τοποθετηθούν για τα κοινά του «τριφυλλιού»! Για τον Κριστόφ Βαζέχα ο λόγος, ο οποίος και παραχώρησε χθες (07/03) συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του «Χρηστάρα»:

-Παναθηναϊκό βλέπεις, θέλω δύο λόγια για το αγωνιστικό κομμάτι...
«Στο ματς με τον ΠΑΟΚ δεν ήταν καλός ο Παναθηναϊκός. Ξέρεις ότι για την διαιτησία δεν μιλάω, αλλά αυτή η διαιτησία δεν μου άρεσε. Το πέναλτι του ΠΑΟΚ ήταν, αλλά τα σφυρίγματα ήταν περίεργα. Παίζουν ρόλο ακόμη και τα σφυρίγματα στο κέντρο. Όχι να σφυρίζεις ότι γουστάρεις. Καταλαβαίνεις πότε αδικεί ο διαιτητής μία ομάδα, δεν μου αρέσει να μιλάω για διατησία όμως».

-Τι φταίει και δεν παίζει καλά ο Παναθηναϊκός;
«Σίγουρα η απώλεια του Λέτο είναι σημαντική. Δεν είναι καλά και ο Κουίνσι, αλλά είναι δύσκολο να κρίνεις όλα αυτά που φταίνε. Από εκεί και πέρα οι παίκτες πρέπει να είναι εγωιστές να κοιτάξουν να πάρουν το επόμενο ματς για να συνέρθουν. Έχει τις δυνατότητες να πάρει το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός».

-Αποκάλυψη του φετινού Παναθηναϊκού;
«Καρνέζης πολύ καλός αφού δεν τον υπολόγιζαν και ο Σιμάο παίζει ωραία και ο Λέτο έκανε πολύ μεγάλα ματς».

-Υπάρχει μία άποψη για τον Τοτσέ πως δεν κάνει, εσύ τι άποψη έχεις;
«Είναι λίγο αργός και είναι δύσκολο να βρεθεί γρήγορα σε φάσεις για να βάλει γκολ. Παρόλα αυτά βρίσκεται σε φάσεις. Εγώ προτιμώ έναν επιθετικό που τα χάνει, από έναν επιθετικό που δεν είναι στις φάσεις. Το ψάχνει το γκολ. Αλλά πρέπει να βρει ψυχραιμία».

-Τον Λάζαρο πως τον βλέπεις;
«Είναι παιδί για το μέλλον της ομάδας. Δουλεύει σε κάθε προπόνηση και το αξίζει».

-Για τον Πετρόπουλο;
«Αυτός ήταν πάντα σε δύσκολη θέση επειδή είχε μπροστά του τον Σισέ και μετά τον Λέτο. Ο Αντώνης δεν πήρε τις ευκαιρίες που έπρεπε».

-Για την άμυνα του Παναθηναϊκού;
«Ακούω δεν κάνει ο ένας, ο άλλος και λοιπά. Δεν φταίνε μονο οι αμυντικοί για το γκολ. Δεν έχει σημασία εάν γίνει ατομικό λάθος, η ομάδα αμύνεται μαζικά. Ομαδικά. Η αμυντική λειτουργία της ομάδας παίζει ρόλο».

-Πως βλέπεις τις διοικητικές εξελίξεις;
«Εγώ έχω να πω ότι όταν έχουμε κάτι στα χέρια μας, δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Εμένα μου άρεσε το πρώτο πλάνο, όχι πολυμετοχικότητα. Εγώ έτσι τα έζησα. Εμένα με κούρασε αυτό με τους Άραβες. Πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που αγαπάνε τον Παναθηναϊκό. Εγώ τον αγαπάω τον Καπετάνιο. Με αυτόν έζησα. Για αυτό είπα ότι έχουμε κάτι καλό και δεν ξέρουμε τι κρατάμε στα χέρια μας. Εγώ πιστεύω οτί αυτός που δίνει τα λεφτά αυτός πρέπει να κάνει και το κουμάντο».

-Από τη στιγμή που η οικογένεια είπε ότι αποχωρεί ποια είπες οτί είναι η επόμενη λύση;
«Δεν είμαι και τόσο κοντά στα διοικητικά και δεν ξέρω».

-Αποτυχημένοι στην Ελλάδα οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ, αλλά εκεί…
«Συγχαρητήρια στον ΑΠΟΕΛ. Αξίζανε τα παιδιά και μπράβο τους γιατί είναι μία πειθαρχημένη ομάδα. Κοίτα, άλλες φορές δένεις σε μία ομάδα, άλλες όχι. Είναι θέμα χημείας. Δεν παίζει τίποτα άλλο ρόλο. Όταν ο ένας καλύπτει τον άλλο, τότε υπάρχει θέμα ομαδικότητας και χημείας. Αυτό είναι το μυστικό. Δεν είναι μόνο θέμα μπάτζετ. Είναι θέμα εγωισμού, θέμα πάθους».

-Τι σου έρχεται στο μυαλό μετά από τέτοια πρόκριση;
«Ε, αυτό εννοείται. Η κούρσα του Δώνη μου έρχεται. Εμείς τότε ήμασταν μεγάλη οικογένεια. Αυτό είναι το παν να πάει μία ομάδα μπροστά».

-Είσαι στο Αιγάλεω, ξεκινάς από χαμηλά, για πες...
«Εγώ θέλω να πω ότι εδώ και 4-5 χρόνια που πήρα το δίπλωμα, δεν το πήρα για να το βλέπω στο πορτοφόλι μου. Ο ένας χρόνος που πήγα σαν βοηθός στον Παναθηναϊκό, πήρα εμπειρία. Μου έλειπε αυτό το άγχος του Σαβ/κου για αυτό έχω μπλέξει με την προπονητικ»ή.

-Για Τζεμπούρ και Μιραλάς;
«Πολύ καλοί επιθετικοί. Από τους καλύτερους στην Ελλάδα».



Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved