Ελπίδες για Μάντζιο να προλάβει τον Πανιώνιο

Ελπίδες για Μάντζιο να προλάβει τον Πανιώνιο

Σε ρυθμούς Πανιωνίου και του Σαββατιάτικου (10/3, 17:15) παιχνιδιού στο «Γεντί Κουλέ» κινούνται άπαντες από την Τετάρτη στον ΟΦΗ.

Οι «ασπρόμαυροι» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους με διπλή προπόνηση στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο επιδιώκοντας να επιστρέψουν στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις απέναντι στους Νεοσμυρνιώτες μετά την κακή παρένθεση με τον Ολυμπιακό. Το ατομικό του πρόγραμμα το οποίο όμως είχε αρκετή ένταση συνέχισε το απόγευμα ο Βαγγέλης Μάντζιος χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Ο Έλληνας επιθετικός του ΟΦΗ νιώθει πολύ καλύτερα όσον αφορά τον τραυματισμό του στον ορθό μηριαίο του αριστερού του ποδιού και θα προσπαθήσει να επιστρέψει την Πέμπτη (08/03) στο κανονικό πρόγραμμα. Αν τα καταφέρει τότε θα τεθεί στη διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου για τη Σαββατιάτικη (10/03, 5.15μ.μ.) αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στο «Γεντί Κουλέ», στην οποία όπως τόνισε επιθυμεί να βοηθήσει το κρητικό συγκρότημα.

«Είμαι χαρούμενος γιατί έβγαλα το πρόγραμμα χωρίς να έχω ενοχλήσεις. Αν και το πρόγραμμα είχε ασκήσεις με ένταση δεν είχα κανένα πρόβλημα. Πιστεύω ότι αύριο θα επιστρέψω στο κανονικό πρόγραμμα γιατί αισθάνομαι πολύ καλά» δήλωσε μετά το τέλος της προπόνησης στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ο έμπειρος σέντερ φορ και συνέχισε: «Αυτό δεν σημαίνει ότι θα είμαι έτοιμος 100% να τεθώ στη διάθεση του προπονητή μου για το παιχνίδι του Σαββάτου με το Πανιώνιο. Όμως νοιώθω πολύ καλά και δεν το κρύβω ότι θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου στο δύσκολο παιχνίδι που έχουμε το Σάββατο».

Βάρη το πρωί – δίτερμα το απόγευμα

Στα της διπλής προπόνησης το πρωινό… μενού αφιερώθηκε σε ασκήσεις για την βελτίωση της φυσικής κατάστασης των παικτών και περιλάμβανε ασκήσεις με βάρη στην αίθουσα του γυμναστηρίου. Μετά το τέλος των ασκήσεων στο γυμναστήριο οι ποδοσφαιριστές κατέβηκαν στο γήπεδο και έτρεξαν.

Η απογευματινή προπόνηση αφιερώθηκε σε ασκήσεις με μπάλα. Ο Νίκος Αναστόπουλος χώρισε τους παίκτες του σε τέσσερις ομάδες και έπαιξαν δίτερμα σε μικρό χώρο. Ο «Αλενατόρε» ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να πρεσάρουν συνεχώς και να έχουν γρήγορη κινήσεις.

Συγχρόνως ζητούσε να αξιοποιούν τις όποιες ευκαιρίες δημιουργούσαν και να έστελναν τη μπάλα στα δίχτυα. Εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Φώτης Παπουλής, στον αντίποδα επανέρχεται ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς που εξέτισε την ποινή του.



Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved