«Θέλει να μείνει ο Κουίνσι»

«Θέλει να μείνει ο Κουίνσι»

Στην Αθήνα για να δει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αλλά και να συζητήσει με τον Παναθηναϊκό για τον Κουίνσι, έρχεται ο ατζέντης του Γκανέζου. «Θέλει να μείνει», τόνισε σε συνέντευξή του

Βασικός και… αναντικατάστατος φέτος στον Παναθηναϊκό, ο Κουίνσι Οβούσου Αμπέγιε έχει αναδειχτεί σε σημαντικό «όπλο» στην… φαρέτρα του Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ένα «όπλο», ωστόσο, που δεν είναι σίγουρο ότι θα διατηρήσει στις τάξεις του το «τριφύλλι», καθώς ο Γκανέζος άσος έχει έρθει στην Παιανία ως δανεικός.

Ο ίδιος πάντως φαίνεται ότι θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε τουλάχιστον σε συνέντευξη που παραχώρησε σε αθλητική εφημερίδα ο ατζέντης του! Μάλιστα, ο Λίον Κάλεντερ επισήμανε ότι θα έρθει στην Ελλάδα για να παρακολουθήσει δια ζώσης το ντέρμπι των «αιωνίων», ενώ πρόσθεσε πως θα συζητήσει με την διοίκηση των «πράσινων» το ενδεχόμενο να συνεχιστεί η συνεργασία των δυο πλευρών…

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Έχετε προγραμματίσει ταξίδι στην Αθήνα;
«Ναι. Θα είμαι στην Αθήνα στις 18 του μήνα για να δω και το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Φυσικά και για να συναντηθώ με τη διοίκηση της ομάδας».

Tι εισπράττετε από την επικοινωνία σας με τον Κουίνσι; Θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό;
«Βεβαίως και θέλει. Ο Κουίνσι είναι ευχαριστημένος στον Παναθηναϊκό. Του αρέσει το κλαμπ, η Αθήνα και έχει πολύ καλή σχέση με τον προπονητή. Μαθαίνω ότι και ο κόσμος τον έχει αγαπήσει».

Tι ρήτρα υπάρχει στο συμβόλαιο του και μέχρι πότε μπορεί ο Παναθηναϊκός να την ενεργοποιήσει;
«Η ρήτρα ανέρχεται στο ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να ενημερώσει την Αλ Σαντ για τις προθέσεις του μέχρι το τέλος Μαΐου».

Γνωρίζετε τι σκέφτεται να πράξει η Αλ Σαντ το καλοκαίρι;
«Ξέρω ότι θέλει να τον πουλήσει. Λογικό, αφού του χρόνου λήγει το συμβόλαιο του».

Πόσο τον κοστολογεί;
«Γύρω στα 5-6 εκατιομμύρια ευρώ. Οπως αντιλαμβάνεστε ο Παναθηναϊκός λόγω της ρήτρας είναι σε πλεονεκτική θέση έναντι οποιουδήποτε άλλου ενδιαφερόμενου».

Yπάρχουν προτάσεις;
«Ναι. Από αρκετές ομάδες στην Ιταλία, στην Ισπανία και στην Τουρκία. Δεν θέλω να αναφερθώ σε ονόματα. Ορισμένα έχουν γραφτεί».

Toν απασχολεί το θέμα του συμβολαίου του;
«Προς το παρόν όχι. Ο Κουίνσι θέλει να είναι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα στο πρωτάθλημα. Πέρασε έναν τραυματισμό που τον κράτησε για λίγο εκτός αγώνων και τον έβγαλε από τον ρυθμό του. Αλλά θα τον ξαναβρεί γρήγορα».

Έχετε μάθει ότι ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα;
«Το έχω πληροφορηθεί. Ελπίζω να τα ξεπεράσει σύντομα…».



Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved