Δασκαλάκης: «Έχουμε ξαναπεράσει από δύσκολα»

Δασκαλάκης: «Έχουμε ξαναπεράσει από δύσκολα»

Ο αντιπρόεδρος του Εργοτέλη, Γιάννης Δασκαλάκης, δήλωσε πως η κρητική ομάδα μπορεί να απομακρυνθεί από την «επικίνδυνη» ζώνη της Superleague και στήριξε τον Νίκο Καραγεωργίου.

Άλλωστε, μιλώντας στο «Athletic Radio», ο Δασκαλάκης υπενθύμισε ότι ο Εργοτέλης έχει περάσει παλιότερα από παρόμοιες περιπέτειες:

«Το έχουμε ξαναζήσει και ξέρουμε να το αντιμετωπίσουμε. Σε δύσκολες καταστάσεις ενεργούμε με πίστη. Δεν θα μας πιάσει πανικός αλλά και δεν θα ησυχάσουμε».

Αναφέρθηκε επίσης στα μέτρα που θα πάρει η διοίκηση:

«Ως πρώτο μέτρο είναι οτι οι παίκτες της ομάδας μας θα μείνουν σε ξενοδοχείο πριν από τα δύο επόμενα ματς. Αυτό είναι ένα από τα μέτρα που μπήκε σε εφαρμογή από χθες».

Και στους λόγους που οδηγήθηκε ο Εργοτέλης στην τωρινή του θέση:

«Όταν μία ομάδα είναι καλά δουλεμένη τα αποτελέσματα θα έρθουν όμως πρέπει να προσέξουμε. Είχαμε ατυχίες φέτος. Είχαμε τον τραυματισμό του Ρομάνο και δεν υπήρχε αντικαταστάτης του. Ήταν μία άτυχη στιγμή. Είχαμε επίσης ένα δύσκολο πρόγραμμα με πολλά δύσκολα ματς τις πρώτες αγωνιστικές. Είχαμε μαζεμένα ντέρμπι και δεν πήραμε βαθμούς. Η ψυχολογία μας έφτασε κάτω από το μηδέν γιατί δεν πήραμε τα αποτελέσματα που θέλαμε. Στηριχθήκαμε σε κάποιους παίκτες που δεν μας έχουν βοηθήσει όσο θα περιμέναμε. Κακώς ως διοίκηση δεν το αντιμετωπίσαμε από νωρίς. Τώρα θα πρέπει να σωθούμε και αν γυρίζαμε τον χρόνο πίσω τον Αύγουστο θα παίρναμε κάποιους παίκτες από Ολυμπιακό Βόλου, Καβάλα και Ηρακλή που έμειναν ελεύθεροι όμως είχαμε κάνει τον προγραμματισμό μας και κάποιες ομάδες δυναμώθηκαν ενώ δεν το περιμέναμε».

Πρόσθεσε ότι η στάση των οπαδών απέναντι στον Νίκο Καραγεωργίου δεν επηρεάζει την σχέση της διοίκησης με τον προπονητή της:

«Στην Ελλάδα έχουμε συνηθίσει να χαίρονται οι οπαδοί όταν κάτι πάει στραβά. Καταδικάζουμε την κίνηση των συγκεκριμένων φιλάθλων που πήγαν στο αεροδρόμιο για να αποδοκιμάσουν αλλά και την ανακοίνωσή τους. Εμείς ως διοίκηση κάνουμε ότι μπορούμε και οι φίλαθλοι ας κάνουν την δική τους δουλειά. Και στο παρελθόν έβριζαν κάποιοι τον Καραγεωργίου. Δεν δημιουργεί τίποτα το θετικό αυτή η αντιπαράθεση στην οικογένεια του Εργοτέλη. Αν θέλουν ας έρθουν να συζητήσουμε. Ας το κάνουν. Δεν έχει γίνει κάτι όμως. Αν θεωρούν ότι πράττουν σωστά τότε τι να πω».

Συνέχισε σχολιάζοντας τα επόμενα παιχνίδια του συλλόγου:

«Η διοίκηση και το τεχνικό τιμ θέλει να επαναφέρει την ψυχολογία εκεί που πρέπει. Είμαστε απογοητευμένοι όλοι μας. Διάθεση και ψυχολογία θα πρέπει να έχουμε στους επτά τελευταίους τελικούς για την ομάδα μας. Μπορούμε να τα πάρουμε όλα τα ματς αν δείξουμε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Έχουν γίνει λάθη όμως θα κριθούν όλα στο τέλος της σεζόν. Τώρα προέχει η συνέχεια του πρωταθλήματος. Εκτιμώ πάντως ότι στο τέλος ο Εργοτέλης θα φτάσει στην περυσινή βαθμολογική συγκομιδή. Να πάμε τον Εργοτέλη όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Και χαρακτήρισε τον Καραγεωργίου μέλος της οικογένειας του Εργοτέλη:

«Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Θα προωθήσουμε και άλλους παίκτες από τις ακαδημίες αφού αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Όσο είναι πρόεδρος ο Απόστολος Παπουτσάκης στηρίζει τον προπονητή. Όχι ψεύτικα και υποκριτικά. Αληθινή στήριξη. Ο Νίκος Καραγεωργίου είναι δικός μας άνθρωπος. Μέλος της οικογένειάς μας».



Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved