«Θέλουμε πιο ψηλά τον Ατρόμητο»

«Θέλουμε πιο ψηλά τον Ατρόμητο»

Αποτυχημένη θα ήταν η χρονιά για τον Ατρόμητο αν τέλειωνε τώρα, σύμφωνα με τον Γιώργο Σπανό, ο οποίος ελπίζει σε ένα καλό φινάλε του πρωταθλήματος.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος μίλησε στα «Αθλητικά Νέα 98.7» για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Αρη, την διαιτησία, αλλά και για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Αρχικά, ο κ. Σπανός, δήλωσε: «Είναι δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Εμείς δεν είχαμε τα αποτελέσματα αλλά ούτε τις εμφανίσεις που έπρεπε. Θα πρέπει να επανέρθουμε στις καλές εμφανίσεις και θα δώσουμε τα πάντα. Είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Θέλουμε να πάμε στους ημιτελικούς του Κυπέλλου με καλύτερη ψυχολογία. Ατρόμητος και Άρης πάντα τηρούσαμε τις συμφωνίες για τα εισιτήρια. Υπάρχει πολύ καλή φιλοξενία και από τις δύο ομάδες».

Για το που θα φιλοξενηθούν οι οπαδοί του Άρη: «Ο Άρης ζήτησε 1000 εισιτήρια και ήδη τα έχουμε δώσει. Στην θύρα 1 θα βρίσκονται οι οπαδοί του Άρη, όπως όλοι οι φιλοξενούμενοι».

Για τους φετινούς στόχους της ομάδας: «Ο πρώτος στόχος ήταν να επαναλάβουμε την περσινή πορεία. Από εκεί και πέρα, το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό. Θεωρώ ότι η βαθμολογική μας θέση δεν αντικατοπτρίζει τα θέλω μας. Πιστεύω στην ομάδα και στην δουλειά του προπονητή. Θα έχουμε σε λίγα παιχνίδι τα αποτελέσματα που θέλουμε και θα φέρουμε την ομάδα εκεί που αξίζει να βρίσκεται».

Για το καλό ποδόσφαιρο που παίζει ο Ατρόμητος: «Ο Ατρόμητος είναι δομημένος για να παίζει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας. Ο προπονητής έχει περάσει την φιλοσοφία του στην ομάδα. Ο Ατρόμητος παίζει ποδόσφαιρο για να κερδίσει. Βέβαια αυτό μας έχει στοιχίσει βαθμούς. Κάποιες ομάδες με σκοπιμότητα καταφέρνουν και παίρνουν βαθμούς. Αν διάλεγα ένα από τα δύο, θα ήταν κάτι ενδιάμεσο. Δηλαδή μια ομάδα που θα συνδυάζει καλό ποδόσφαιρο και θα παίρνει βαθμούς».

Για τον Γιώργο Δώνη: «Θεωρώ ότι έχουμε αποδεχτεί την φιλοδοξία του. Βρίσκεται στην ομάδα δύο χρόνια και τον στηρίζουμε. Περιμένουμε και τα αποτελέσματα. Αν τέλειωνε τώρα το πρωτάθλημα θα μιλούσαμε για μια αποτυχημένη χρονιά. Ωστόσο, όλα κρίνονται στο τέλος. Έχουμε τους δύο ημιτελικούς μπροστά μας και είναι πρόκληση για εμάς να βρεθούμε στον τελικό».

Για τον Αρη: «Ο Αρης είναι από τις μεγάλες ομάδες της χώρας. Στην Ελλάδα δεν έχει δείξει καλό πρόσωπο και γι’ αυτό βρίσκεται σε αυτήν τη θέση. Οι ομάδες στην Ελλάδα δυσκολεύονται να διαχειριστούν το εγχώριο πρωτάθλημα και την Ευρώπη. Ίσως η συμμετοχή στο Γιουρόπα Λιγκ επηρέασε την ομάδα. Είναι δομημένη να παίζει αμυντικά. Δεν έχει καλή επίθεση. Πιστεύω ότι βάση του ρόστερ, του κόσμου και του μεγέθους της θα έπρεπε να είναι δομημένη για να παίζει πιο επιθετικά».

Για το τι μπορεί να κάνεις ένας πρόεδρος για τα «σκαμπανεβάσματα»: «Δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Το μόνο που κάνεις είναι να στηρίξεις τους παίκτες και τον προπονητή. Πρέπει να δίνεις τις κατάλληλες συνθήκες στους ποδοσφαιριστές για να έχεις και απαιτήσεις».

Για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό Βόλου: «Από αυτά που εισπράττω από τον κόσμο είναι ότι έχουμε μεγάλη ευκαιρία να φτάσουμε στον τελικό. Παίζουμε με μια ομάδα που είναι ισάξια. Ωστόσο, προς το παρόν κοιτάμε την Ελλάδα. Ακόμα δεν έχουμε εξασφαλίσει την παραμονή και αυτό θέλουμε να πετύχουμε».

Για την διαιτησία: «Τα τελευταία χρόνια δείχνει να βελτιώνεται. Ωστόσο, τα 15 χρόνια που ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο βλέπω τους μεγάλους να ευνοούνται. Οι υπόλοιποι περιμένουν πότε θα έρθει η μέρα που θα πάρουν ένα σφύριγμα. Όμως και αυτοί είναι άνθρωποι. Εμείς σαν παράγοντες ασκούμε πιέσεις και αυτό ίσως τους επηρεάζει. Πολλές φορές η διαιτησία έχει λειτουργήσει ως άλλοθι για την κακή εικόνα των ομάδων μας».

Για τον ορισμό του Τσιτσώνη στον αγώνα Ατρόμητος – Αρης: «Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο. Αυτό που ζητάμε σαν Ατρόμητος είναι το 50-50. Φέτος θεωρώ ότι τα έχει πάει καλά».

Τέλος, για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Δεν περίμενα ότι η διαφορά που έχουν οι δύο πρώτοι από τους υπόλοιπους θα ήταν τόσο μεγάλη. Από την τρίτη θέση και κάτω οι λεπτομέρειες είναι αυτές που ξεχωρίζουν τις ομάδες».



Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved