Τα χειμερινά βραβεία Όσκαρ της Super League

Τα χειμερινά βραβεία Όσκαρ της Super League

Η 84η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ πέρασε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Τα χρυσά αγαλματίδια παραδόθηκαν στους κατόχους τους στον κορυφαίο θεσμό του σινεμά. Στην φετινή παράσταση της Super League, η απονομή των βραβείων θα γίνει στο τέλος της σεζόν, ωστόσο κάποιοι παίκτες έχουν ήδη πάρει σπίτι τους το επίχρυσο αγαλματίδιο.

Στο μεταγραφικό… shopping του Γενάρη καταγράφηκαν 43 μεταγραφικά deals. Τέσσερις εκ των 43 νεοαποκτηθέντων παικτών έχουν βάλει την «πινελιά» τους στο «κάδρο» όχι μόνο των ομάδων με τις οποίες ανέβηκαν τα... σκαλιά της εκκλησίας, αλλά και στη μεγάλη σκηνή του πρωταθλήματος.

Για αυτό και τα βραβεία Οσκαρ της Super League στην ειδική κατηγορία των μεταγραφών του Ιανουαρίου, μπορούν ήδη να πάνε στους κατόχους τους. To Onsports, προχωράει στη σχετική παράδοση.

Α΄ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ

Ρόι Κάρολ

Όσες και όποιες λέξεις και εάν σχηματίσει κανείς με τα κουμπιά του πληκτρολογίου, ίσως φαντάζουν λίγες για να αποδώσουν την… κεφαλαιοποίηση της μεταγραφής του Βορειοϊρλανδού τερματοφύλακα στον Ολυμπιακό. Ο «μήνας του μέλιτος» του 34χρονου πορτιέρο με τους «ερυθρόλευκους», θαρρείς και μοιάζει με ένα όμορφο παραμύθι, «πασπαλισμένο» από γλυκές μαντινάδες!

Ο Κάρολ «έχτισε» ανέλπιστα τον προσωπικό του μύθο στην παγωμένη Μόσχα στο πρώτο ραντεβού της πειραϊκής ομάδας με την Ρούμπιν Καζάν και αυτόν το μύθο, τον έκανε θρύλο στην ρεβάνς με τους Ρώσους στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Η εικόνα να παίζει τραυματίας και να «κατεβάζει τα ρολά» στην εστία του, έκανε το γύρο του κόσμου και θα΄χουν να την διηγούνται στα παιδιά και στα εγγόνια τους, γενιές και γενιές Ολυμπιακών, λέγοντας «κάποτε ο Κάρολ έπιανε τα άπιαστα παίζοντας με ένα πόδι». Ω Κάρολ!

 

 Β΄ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ

Σουμπίνιο Μαρινάλντο

Από την ώρα που πάτησε το πόδι του στη Λιβαδειά, ο Βραζιλιάνος κρατάει την μπαγκέτα του μαέστρου, η «ορχήστρα» των Βοιωτών παίζει χωρίς φάλτσα, οι αντίπαλοι υποτάσσονται στα «ακούσματα» και ο Λεβαδειακός βαδίζει εκ του ασφαλούς προς τη λεωφόρο της παραμονής στη Super League.

Ο «Σούμπι» κάνει πράγματα και θαύματα με τη νέα του ομάδα, κάτι άλλωστε που καταδεικνύουν και οι αριθμοί. Δώδεκα συμμετοχές, 5 γκολ και 2 ασίστ από τον βιρτουόζο άσο ο οποίος έχει βαλθεί να σώσει μόνος του τον Λεβαδειακό και να αναγκάσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε να τον καλέσει το καλοκαίρι πίσω στου Ρέντη. Ο Κομπότης μια φορά, θα του οφείλει διπλό μεροκάματο για την επίτευξη του στόχους της παραμονής.

 Γ΄ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ

Λεωνίδας Κυβελίδης

Πλάκα – πλάκα, στη Δόξα Δράμας δεν ξέρουν εάν θα πρέπει να γελάνε ή να… κλαίνε με τα κατορθώματά του. Να γελάνε για τον ποδοσφαιρικό τσαμπουκά και την συχνότητα με την οποία τινάζει τα δίχτυα (3 γκολ σε 8 παιχνίδια) και να κλαίνε που δεν φρόντισαν να αλλάξουν δαχτυλίδια μαζί του από το περασμένο καλοκαίρι, κάτι που σίγουρα θα τους έφερνε να΄χουν καλύτερη θέα στην πολυκατοικία της Super League.

Ο 25χρονος επιθετικός επέστρεψε δριμύτερος και με… γυαλισμένο μάτι στην «μεγάλη κατηγορία» μετά από έξι χρόνια απουσίας και κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά… να στέλνει τη μπάλα στο πλεκτό.

 

ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΥ ΠΑΙΚΤΗ

Καζίμ Ρίτσαρντς

Ο Τούρκος παίρνει το βραβείο σπίτι του άνευ σοβαρού ανταγωνισμού και αντιπάλου, δεδομένου πως κανένας από τους υπόλοιπους «ρούκι» των ομάδων της Super League δεν έχει καταφέρει να κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του και να δημιουργήσει θόρυβο γύρω από το όνομά του. Συνεπώς, the winner is Colin Kazim-Richards!

Ο 25χρονος παίκτης χωρίς να΄χει ρίξει (τουλάχιστον μέχρι σήμερα) τα τσιμέντα στο Καραϊσκάκη, δείχνει ότι κατέχει την τέχνη και μπορεί όχι απλά να επιβιώσει στους πρωταθλητές, αλλά να κάνει και τη διαφορά. Στο «Γεντί Κουλέ» πέτυχε το παρθενικό γκολ του με τη φανέλα των «ερυθρολεύκων».



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved