Κούσας: «Κάθε ματς σαν τελικός»

Κούσας: «Κάθε ματς σαν τελικός»

Να αντιμετωπίσουν τα επόμενα παιχνίδια σαν τελικούς ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής, προέτρεψε τους συμπαίκτες του στον Παναιτωλικό ο Γιώργος Κούσας.

«Η αρχή θα πρέπει να γίνει από την Κυριακή (κόντρα στον Εργοτέλη)», τόνισε χαρακτηριστικά ο αμυντικός των Αγρινιωτών μιλώντας στον αέρα του «NovaΣΠΟΡ FM 94,6», όπου απέδωσε τη νίκη κόντρα στη SKODA Ξάνθη (1-0) στο πείσμα των «καναρινιών», ενώ δεν παρέλειψε να χαρακτηρίσει φυσιολογική την πίεση που ασκείται από τον κόσμο, εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του ενόψει της μάχης για την παραμονή.

Ανακυτικά όσα είπε ο Γιώργος Κούσας:

Για τη νίκη του Παναιτωλικού επί της SKODA Ξάνθης: «Η νίκη κόντρα στην Ξάνθη ήρθε με λίγο παραπάνω προσπάθεια. Ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι και νικήσαμε. Πιστέψαμε πως με αυτή τη νίκη θα είμαστε πιο πάνω βαθμολογικά. Μας έδωσε ώθηση το πείσμα που έχουμε για κάτι καλύτερο για την ομάδα».

Για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δούμε ένα ένα τα παιχνίδια. Σαν τελικούς. Η αρχή θα πρέπει να γίνει από την Κυριακή (κόντρα στον Εργοτέλη), όπου θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τη νίκη. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά με τη βοήθεια του κόσμου, πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε».

Για τα ανεπιτυχή αποτελέσματα πριν από τη νίκη κόντρα στην Ξάνθη: «Όταν ξεκινάς καλά, παίρνοντας βαθμούς, υπάρχουν απαιτήσεις στη συνέχεια. Όμως μετά δεν είχαμε τόσο καλά αποτελέσματα και αυτός ήταν ο λόγος να μας κερδίσει το άγχος και να σκεφτόμαστε διαφορετικά. Δεν μπορείς να παίξεις καλό ποδόσφαιρο όταν έχεις άγχος. Χάνεις την αυτοπεποίθησή σου και είναι δύσκολο να γυρίσει μετά η ψυχολογία».

Για τις αντιδράσεις του κόσμου μετά τις ήττες: «Είναι λογικό να έχει αυτή την αντίδραση ο κόσμος. Είναι δύσκολο να παίζεις καλό ποδόσφαιρο, αλλά να μην μπορείς να πάρεις αποτελέσματα. Ο κόσμος έχει φυσιολογικές απαιτήσεις, αλλά αν δεν έρχονται δυσανασχετεί. Υπάρχει πίεση και είναι φυσιολογική».

Για την επόμενη αναμέτρηση κόντρα στον Εργοτέλη: «Αν κερδίσουμε θα είναι καλύτερα για εμάς, γιατί θα περάσουμε τη μία ομάδα που είναι από πάνω μας (ΠΑΣ Γιάννινα). Το θέμα είναι, όπως είπα και πριν, να κοιτάζουμε τα παιχνίδια ένα ένα. Έχουμε πολλά δύσκολα παιχνίδια μπροστά μέχρι το τέλος».



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved