Λίνο: «Να μείνω στον ΠΑΟΚ»

Λίνο: «Να μείνω στον ΠΑΟΚ»

Ο Βραζιλιάνος μπακ εξέφρασε την πρόθεσή του να συνεχίσει στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Στην εκπομπή του Libero 107,4 «Στο πέναλτι» φιλοξενήθηκε ο Βραζιλιάνος μπακ του ΠΑΟΚ, Λίνο και μίλησε για την πορεία του ΠΑΟΚ , αλλά και για το μέλλον του στην ομάδα.

Για τα γκολ που έχει σημειώσει φέτος, τόνισε: «Φέτος έχω σκοράρει τέσσερις φορές, δύο γκολ με πέναλτι και δύο με χτύπημα φάουλ. Και στην Πορτογαλία όταν έπαιζα στην Ακαντέμικα πριν έρθω στον ΠΑΟΚ, εγώ εκτελούσα τα πέναλτι ενώ κι εκεί είχα σκοράρει με φάουλ».

Στο σχόλιο ότι όλα τα πέναλτι τα εκτελεί στην δεξιά γωνία: «Μπορεί να πηγαίνουν δεξιά, αλλά τα χτυπώ δυνατά και συρτά, δεν είναι εύκολο να τα αποκρούσει κανείς».

Σχολιάζοντας την «φασαρία» από την πλευρά του Παναθηναϊκού για την διαιτησία του χθεσινού αγώνα στο ΟΑΚΑ: «Νομίζω ότι ο διαιτητής έπαιξε πολύ καλά, ήταν σωστός, σφύριξε όλα τα φάουλ που έκαναν οι παίκτες, έδωσε από 1 πέναλτι σε κάθε ομάδα και δεν επηρέασε το αποτέλεσμα του αγώνα. Απλά όποιος χάνει τα ρίχνει μετά στην διαιτησία, έτσι γίνεται πάντοτε»

Για το παιχνίδι: «Παίξαμε πολύ καλά, αρχίσαμε καλά τον αγώνα, η ομάδα ήταν απόλυτα συγκεντρωμένη στην διάρκεια του αγώνα, ενώ βγήκαμε πολύ σωστά στην κόντρα. Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ οργανωμένος, έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και κέρδισε δίκαια».

Στην ερώτηση αν θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να παίζει πάντα έτσι, ο Λίνο απάντησε: «Νομίζω ότι έτσι ακριβώς έπρεπε να παίξουμε και γι’ αυτό κερδίσαμε. Κάθε παιχνίδι, όμως είναι διαφορετικό και χρειάζεται διαφορετική τακτική, δεν μπορεί να παίζεις το ίδιο πάντα. Στο επόμενο παιχνίδι, ανάλογα με τον αντίπαλο θα δούμε τι θα κάνουμε για τον αντιμετωπίσουμε».

Ερωτηθείς για την σημαντική βαθμολογική διαφορά μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού: «Εμείς δεν ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα φέτος, χάσαμε πολλούς βαθμούς στην αρχή. Η διαφορά στην βαθμολογία όμως είναι υπερβολική, δεν είναι η πραγματική διαφορά των ομάδων αυτή. Από εδώ και πέρα πάντως θα παλέψουμε κάθε παιχνίδι για να μειωθεί η διαφορά. Δεν θέλουμε να έχουμε άλλες απώλειες ώστε να πλησιάσουμε περισσότερο στην κορυφή».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να βγει στο Champions League: «Είχαμε φέτος σημαντικές απώλειες όπως του Κοντρέρας και του Βιεϊρίνια, αλλά όσοι είμαστε στην ομάδα θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα. Θεωρώ ότι μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο και να βγούμε στο Champions League. Στην συνέχεια θα πηγαίνουμε παιχνίδι παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε κάτι καλό».

Στην ερώτηση, αν έκανε συζητήσεις για να παραμείνει στον ΠΑΟΚ απάντησε αρχικά ο ατζέντης του παίκτη, ο κ. Δ. Καγιόγλου, που ήταν στην τηλεφωνική γραμμή και βοηθούσε στην μετάφραση των λεγομένων του παίκτη. Ο κ. Καγιόγλου είπε: «Έγιναν κάποιες αρχικές συζητήσεις αλλά ο ΠΑΟΚ έχει να λύσει πρώτα κάποια άλλα πράγματα και θα μιλήσουμε ξανά λίγο αργότερα. Ουσιαστικά λοιπόν δεν έγιναν συζητήσεις για ανανέωση, δεν έχει γίνει κάποια πρόταση από τον ΠΑΟΚ αλλά ο παίκτης θέλει να παραμείνει στον ΠΑΟΚ».

Στην συνέχεια ο Λίνο ρωτήθηκε για κάποιες δηλώσεις του, σύμφωνα με τις οποίες θέλει να επιστρέψει στην Βραζιλία και ήταν ξεκάθαρος: «Πράγματι βγήκαν δηλώσεις μου στο internet και είπα ότι θέλω να επιστρέψω στην Βραζιλία, αλλά δεν είπα ότι θα είναι τώρα, είπα ότι θα επιστρέψω κάποια στιγμή αργότερα.

Εγώ θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ και πιστεύω σύντομα θα αρχίσουν οι συζητήσεις για την παραμονή μου στην ομάδα και θα δούμε τι θα γίνει. Πιστεύω ότι οι συνθήκες στην ομάδα, ο κόσμος και η Θεσσαλονίκη είναι πολύ καλά για μένα και αν όλα πάνε καλά, θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ. Θα κάνουμε την συζήτηση σύντομα και ελπίζω να μείνω για άλλα 5 χρόνια».

Στο άκουσμα της απάντησης, όλοι θυμήθηκαν ότι είναι μεγάλο πειραχτήρι ο Λίνο και αφού μετά το σχετικό «πείραγμα» λέγοντας ότι είναι πιο πιθανό να παίξει ο Γκαρσία άλλα 5 χρόνια παρά ο ιδιος, ο Λίνο ρωτήθηκε αν θέλει να αγωνίζεται πιο μπροστά και όχι ως μπακ: «Παίζω πολλά χρόνια μπακ και θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να προσαρμοστώ σε μια θέση στο κέντρο, οπότε προτιμώ να παίζζ μπακ και νομίζω ότι τα πάω καλά».

Τέλος, ο Λίνο ρωτήθηκε ποιοι αντίπαλοι στην Ελλάδα τον έχουν δυσκολέψει όσο αγωνίζεται: «Σίγουρα ο Εστογιανόφ, ο Χαβίτο του Άρη και ο Γκαλέτι του Ολυμπιακού».



Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved