«Φεύγουμε αν έρθει κάποιος να βάλει χρήματα»

«Φεύγουμε αν έρθει κάποιος να βάλει χρήματα»

Η τωρινή διοίκηση του Άρη έχει πληρώσει και υποχρεώσεις προηγούμενων διοοικήσεων, σύμφωνα με τον Γιάννη Κόντη.

Ο εκτελεστικός διευθυντής των «κίτρινων» μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της ΠΑΕ «Άρης FM» υποστήριξε πως η διοίκηση είναι σε διαδικασία αδειοδότησης, τόνισε πως είναι πρόθυμος να αποχωρήσει από την ομάδα αν έρθει κάποιος να βάλει χρήματα, ενώ μίλησε και για την αποχή των ποδοσφαιριστών.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Κόντης μίλησε για:

Την αποχή των παικτών και το πρόβλημα ρευστότητας: «Η αποχή είναι κάτι το οποίο έτσι το είδαν και έτσι το έκαναν. Έχουμε πει κάποια πράγματα είμαστε στη διαδικασία της αδειοδότησης. Θα δούμε τι χρειαζόμαστε για την διαδικασία του διακανονισμού. Όποιος έχει αμφιβολία εδώ είμαστε και ας έρθει ο «μυαλοπώλης» με τα λεφτά στην τσέπη να πάρει την ΠΑΕ. Δεν μίλησαν για χρόνια και πλήρωσαν τις προσφυγές στη FIFA από καμιά 20αρια παίκτες. Είτε για την εφορία καμιά 6-7 εκ. ευρώ που πληρώσανε... Μακάρι να ήταν διοίκηση πρωτοδικείου, να μην πληρώναμε τις προηγούμενες υποχρεώσεις και να είμαστε κύριοι. Δεν θα χρωστούσαμε ούτε 1 σεντ. Να έρθει να κάνει όποιος θέλει τον «μυαλοπώλη» βάζοντας λεφτά. Να το βουλώσει αυτός λοιπόν και να αναλογιστεί τις δικές του ευθύνες.

Η ΠΑΕ Άρης πλήρωσε γ....τικά και τώρα κοιτάει να πληρώσει και τα δικά της. Αυτό κάποιοι θα πρέπει να προσπαθήσουν να το βγάλουν ότι δεν ισχύει και δεν είναι έτσι... Αν αυτοί που λένε ότι αγαπάνε τον Άρη θα περιμένουν να δούνε τι θα γίνει και οι παίκτες να καταλάβουν ότι θα πρέπει να ζει η ομάδα για να πάρουν αυτά που τους οφείλονται. Όλοι πρέπει να κατανοήσουν ότι πρέπει να βάλουν λίγο νερό στο κρασί τους. Είπαμε να φέρουμε χρήματα αλλά δεν είμαστε ο Χριστός στο γάμο της Καννά να πολλαπλασιάσουμε τα χρήματα όπως τα ψωμιά. Εδώ είμαστε και αν κάποιος έχει χρήματα ας έρθει να τα βάλει και εμείς φεύγουμε».

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές: «Δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχει η αποχή. Αποχή κάνεις σε κάποιον που έχει και δε σου δίνει. Ήδη καλούμε κάποιους για να κανονίσουμε τις οφειλές. Η αποχή είναι δικαίωμα τους αλλά δεν προσδίδει κάτι. Το ξέρουμε όλοι και ο κόσμος. Δεν θέλω να μπερδέψουμε καταστάσεις. Δεν κακίζω τους παίκτες. Είναι άνθρωποι που είτε 5.000 ευρώ παίρνουν είτε 500.000 και αναλαμβάνουν τις ίδιες υποχρεώσεις. Φτάσαμε εδώ για να πληρώνουμε προηγούμενους από εσάς ή φόρους».

Την απόκτηση παικτών και τα μικρά συμβόλαια σε διάρκεια: «Με έχουν εκνευρίσει τα ψέματα που λέγονται καθημερινά. Παίκτες δεν έχουμε αγοράσει τα τελευταία χρόνια. Ερχόταν παίκτες χωρίς να πληρωθεί ομάδα. Για μένα το κανονικό είναι να έρχονται 10-15 παίκτες έχοντας μονοετή συμβόλαια. Μόνο στην Ελλάδα γίνεται αυτό και ο καθένας έχει δικαίωμα για προσφυγή και διεκδικεί λεφτά. Άμα έχεις παίκτες με 2ετή, 3ετή, 4ετή θα πρέπει να τους έχεις πληρωμένους».

Το αν θα επιστρέψουν άμεσα οι ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις: «Δε γνωρίζω, θα σκεφτούν και θα μας πουν».

Τη συνέχεια: «Σε όλα τα παιχνίδια διεκδικεί τη νίκη ο Άρης. Στα τελευταία 9 παιχνίδια κάνει μία αντεπίθεση και είναι αήττητος. Οφείλει να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί και να πάρει τους βαθμούς. Κάθε βαθμός είναι 20-25.000 ευρώ».



Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved