Λαζάρ: «Νίκες για τον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος»

Λαζάρ: «Νίκες για τον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος»

Περήφανος που είναι στον ΠΑΟΚ, δήλωσε ο Κοστίν Λαζάρ, αποδίδοντας τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στην εξιλέωση που ήθελε να πετύχει η ομάδα για τον αποκλεισμό από την Ουντινέζε.

«Αισθάνομαι πολύ κουρασμένος. Φέτος κερδίσαμε δύο φορές στην Αθήνα και αυτό είναι σημαντικό», είπε αρχικά στο «Sport103.fm» o Κοστίν Λαζάρ και συνέχισε για τα στοιχεία που έδειξε ο ΠΑΟΚ στο χθεσινό (04/03) παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Δεν μπορώ να προσδιορίσω κάτι συγκεκριμένο. Έχουμε εμπειρία, αρκετούς αγώνες στα πόδια μας, είχαμε λίγη τύχη στο πλευρό μας και πήγαν όλα καλά».

Για το αν υπήρχε κίνητρο για τον ΠΑΟΚ, τόνισε: «Όχι απλά το κίνητρό μας ήταν η ήττα από την Ουντινέζε και η ήττα από τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα. Θέλαμε να τους κερδίσουμε εκεί μέσα».

Αναφερόμενος σε όσα ειπώθηκαν για τον ΠΑΟΚ μέσα στην εβδομάδα, τόνισε: «Δεν ήξερα κάτι τέτοιο. Κοιτάμε τον εαυτό μας, να πάμε να κερδίσουμε. Θέλαμε να εξιλεωθούμε μετά τον αποκλεισμό από την Ουντινέζε, αλλά αν μπορούσα να διαλέξω θα προτιμούσα να νικήσουμε την Ουντινέζε, παρά τον Παναθηναϊκό. Δεν ήταν τόσο το σκορ στην ήττα από την Ουντινέζε που πείραξε, αλλά ο αποκλεισμός.

Η αξία της πρόκρισης ήταν 50-50. Λίγο παραπάνω προσοχή χρειαζόταν και λίγο παραπάνω πάθος, γιατί ειδικά με τους Ιταλούς αν δεν έχεις πάθος είναι δύσκολα. Πέρα από τα γκολ που μας έβαλαν, δεν μας έκαναν άλλη φάση. Το γρήγορο γκολ με την Ουντινέζε άλλαξε τις ισορροπίες πολύ νωρίς».

Ενώ για τα play offs, ο Ρουμάνος μέσος τόνισε: «Όσο πιο ψηλά θα είμαστε, πέρα από το Champions League, τόσο λιγότερους προκριματικούς θα παίξουμε του χρόνου στην Ευρώπη. Πάντως σε ένα πρωτάθλημα παίζεις με όλες τις ομάδες και τελειώνεις. Γιατί να ξαναπαίζεις; Εγώ διαφωνώ με τη λογική των play offs. Το πρωτάθλημα πρέπει να τελειώνει στην τελευταία αγωνιστική».

Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να τελειώσει χωρίς ήττα το πρωτάθλημα, τόνισε: «Έχουμε τις δυνατότητες. Δύσκολη χρονιά με τραυματίες και τιμωρημένους. Βλέποντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, θα παλέψουμε για τις νίκες στα επτά παιχνίδια που απομένουν», ενώ για τον κορυφαίο σε απόδοση παίκτη του ΠΑΟΚ στο ματς με τον Παναθηναϊκό, είπε: «Σχεδόν όλοι έπαιξαν καλά. Λίνο Χαλκιάς και Σαλπιγγίδης ίσως ξεχώρισαν».

Τέλος, μιλώντας για την ατμόσφαιρα στην Τούμπα, είπε: «Νιώθω περήφανος που παίζω σ« αυτό το γήπεδο και σε αυτή την ομάδα».



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved