Μπόλονι: «Σημαντικοί αλλά όχι αποφασιστικοί οι τρεις βαθμοί»

Μπόλονι: «Σημαντικοί αλλά όχι αποφασιστικοί οι τρεις βαθμοί»

Τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του, κάνοντας ειδική μνεία στην εμφάνιση του Κώστα Χαλκιά, απέδωσε ο Λάζλο Μπόλονι μετά το διπλό επί του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως «οι τρεις βαθμοί ήταν σημαντικοί, αλλά όχι αποφασιστικοί για την τελική κατάταξη του ΠΑΟΚ»

Παράλληλα, ο τεχνικός του «Δικέφαλου» δεν παρέλειψε να σχολιάσει και το γεγονός πως η αναμέτρηση με τους «πράσινους» διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, αλλά και την απόδοση των πρωτοεμφανιζόμενων Νιμανί, Αποστολόπουλου στη βασική ενδεκάδα, υποστηρίζοντας ότι η μάχη του τίτλου θα πάει μέχρι τέλους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρουμάνος τεχνικός:

«Αν ήθελα να μπω στην ανάλυση του παιχνιδιού θα έλεγα ότι στο πρώτο μέρος και από τις δυο πλευρές υπήρχαν λάθη στο κομμάτι της τακτικής. Δεν υπήρχε καλό επίπεδο έντασης. Οι θέσεις μας μέσα στο γήπεδο ήταν σωστές και η πρώτη ομάδα που θα έκανε το λάθος ή η ομάδα που θα έκανε κάτι για να πετύχει ένα γκολ θα κέρδιζε τον αγώνα.

Σίγουρα είμαι χαρούμενος που ο Παναθηναϊκός έκανε το πρώτο λάθος και μετά νομίζω ότι σε επίπεδο τακτικής και δυνάμεων ήμασταν αυτοί που μπορούσαμε να διαχειριστούμε το παιχνίδι. Η νίκη μας ήρθε φυσιολογικά. Ο Παναθηναϊκός ήταν πάρα πολύ καλός στην Τούμπα σήμερα δεν επανέλαβαν την ίδια εμφάνιση και ήμασταν έτοιμοι να αποκομίσουμε ότι πιο θετικό.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη νίκη τους. Δεν συνηθίζω να μιλάω για τους ποδοσφαιριστές μου αλλά πρέπει να πω ότι ο Χαλκιάς έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι στην επιστροφή του. Επίσης οι εξετάσεις που έδωσε ο Αποστολόπουλος δεν ήταν εύκολες καθώς είχε να αντιμετωπίσει έναν από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος.

Είμαι ικανοποιημένος και χαρούμενος και για αυτόν. Επίσης πρέπει να πω ότι - αν και στη διάρκεια του αγώνα δεν δίναμε σημασία σε αυτό - πριν αλλά και μετά το ματς ήταν φανερή η απουσία του κόσμου και σίγουρα δεν μπορούν να γίνονται ντέρμπι χωρίς κόσμο. Καταλαβαίνω ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι στεναχωρημένοι αλλά ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με πολύ μεγάλους ποδοσφαιριστές και πιστεύω ότι θα παλέψουν μέχρι τέλος με τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Εκτός από τον Αποστολόπουλο έπαιξε για πρώτη φορά βασικός και ο Νιμανί, μείνατε ικανοποιημένος;

«Δεν ήταν εύκολο για αυτόν. Θεωρώ ότι τα πήγε καλά. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο».

Όλα τα ματς δίνουν τρεις βαθμούς αλλά η νίκη επί του Παναθηναϊκού δίνει τίποτα περισσότερο στον ΠΑΟΚ;

«Έχουμε επτά παιχνίδια ακόμα και 21 πόντους να διεκδικήσουμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και δεν έχει τελειώσει τίποτα. Η νίκη μας ήταν πολύ σημαντική γιατί το Σάββατο ο Ατρόμητος κέρδισε και θέλουμε να τερματίσουμε στην πρώτη πεντάδα. Δεν μπορώ να μην παραδεχθώ ότι οι σημερινοί τρεις βαθμοί ήταν σημαντικοί αλλά όχι αποφασιστικοί για την τελική μας κατάταξη».



Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ
Η «απάντηση» της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η «απάντηση» της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Super League: Πρωτάθλημα… μέσης ταχύτητας
Super League: Πρωτάθλημα… μέσης ταχύτητας
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε ΠΑΟΚ - Μπριζ, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός και Στέφανο Τσιτσιπά
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε ΠΑΟΚ - Μπριζ, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός και Στέφανο Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved