Φερέιρα: «Τέτοιες ποινές τιμωρούν το ποδόσφαιρο»

Φερέιρα: «Τέτοιες ποινές τιμωρούν το ποδόσφαιρο»

Χωρίς διάθεση για πολλά λόγια που θα έβγαιναν από το στόμα του εν βρασμώ ψυχής, καθώς όπως υποστήριξε «δεν συνάδει με τον τρόπο που έχει μάθει να συναλλάσσεται και να είναι ευγενικός», παρουσιάστηκε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως η τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών, τιμωρεί το ίδιο το ποδόσφαιρο.

Παράλληλα, ο Πορτογάλος τεχνικός των «πρασίνων» στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ, υπογράμμισε πως ο τίτλος είναι ακόμα στα χέρια τους, εκφράζοντας την αισιοδοξία του ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει μήνυμα στους υπεύθυνους του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα:

 «Ήταν ένας αγώνας που διεξήχθη σε κρύα ατμόσφαιρα. Και ουσιαστικά το να παίζεις κανένας χωρίς φιλάθλους, τιμωρώντας τους φιλάθλους - κάτι που γίνεται συχνά στην Ελλάδα- δεν νομίζω ότι είναι μία ποινή που πηγαίνει προς τους φιλάθλους. Είναι μία ποινή που πηγαίνει προς το ίδιο το ποδόσφαιρο.

Δεν θέλω να κάνω άλλη δήλωση απόψε. Αν μιλούσα θα έβγαζα πράγματα από την ψυχή μου. Και ενδεχομένως θα έλεγα πάρα πολλά πράγματα τα οποία ίσως δεν θα ακούγονταν πολύ όμορφα. Κάτι που δεν θα ήταν έξυπνο από την πλευρά μου να το κάνω. Ένεκα της καλής μου αγωγής και του σεβασμού που έχω στο ποδόσφαιρο και τους θεσμούς, θα μου επιτρέψετε να μην κάνω κανένα από τα σχόλια που θα επιθυμούσα να κάνω. Όμως θέλω να πω ότι τίποτα δεν τελείωσε ακόμα. Σήμερα χάσαμε, σταματήσαμε να είμαστε πρωτοπόροι, όμως μένουν 7  αγώνες. Οσον αφορά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, δεν νομίζω ότι είχαμε κάποιο πρόβλημα, θα μπορέσει να διεξαχθεί παρουσία θεατών. Τελειώνοντας όμως και στο πλαίσιο που είπα. Πιστεύω ότι εσείς ως επαγγελματίες των ΜΜΕ θα κατανοήσετε τα συναισθήματα που έχει ένας άλλος επαγγελματίας του ποδοσφαίρου. Όταν βλέπει να συμβαίνουν πράγματα που δεν είναι σοβαρά. Όταν βλέπει πράγματα που δεν μπορεί να αποδεχθεί κάποιος.

Όσον αφορά τους φιλάθλους μας, ευελπιστώ στην παρουσία τους στον αγώνα που θα δώσουμε με τον Ολυμπιακό σ’ αυτό το γήπεδο. Και εκείνοι όπως και εμείς θυμούνται τις καλές περιόδους αυτής της ομάδας, όπου κερδίζαμε κάθε αγώνα που ήταν περίπλοκος για εμάς. Αλλά τον κερδίζαμε. Και να πω ότι ουσιαστικά είναι η πρώτη φορά που σταματάμε να είμαστε πρώτοι. Μέχρι την τελευταία ημέρα όμως, που θα βρίσκομαι εδώ η ομάδα θα συνεχίσει να πολεμά για όλα αυτά που αποτελούν τους στόχους μας. Δεν θα χάσω περισσότερο χρόνο για να μιλήσω για πράγματα που δεν μπορώ να λύσω. Ελπίζω ότι κατανοείτε τη θέση μου και σας ευχαριστώ για την κατανόησή σας.

Και να ξέρετε ότι πάντοτε λέω αυτά που αισθάνομαι και θεωρώ σημαντικά για να ειπωθούν.

Το να αρχίσω να μιλάω για τα πράγματα όπως θα έπρεπε να μιλήσω δεν συνάδει με τον τρόπο που έχω μάθει να συναλλάσσομαι και να είμαι ευγενικός. Μόνο θα πω κάτι για τους υπευθύνους τους ελληνικού ποδοσφαίρου. Ας προσπαθήσουν να επιλύσουν τα προβλήματα με άλλον τρόπο. Στον ενάμισι χρόνο που βρίσκομαι εδώ παίζουμε για 4η φορά χωρίς φιλάθλους. Δεν θα έλεγα ότι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, είναι άνθρωποι που κάνουν κακές πράξεις. Και πιστέψτε με δεν έχω δει τόσους αγώνες κεκλεισμένων των θυρών στην καριέρα μου, όσους βλέπω εδώ. Και οι υπεύθυνοι θα πρέπει να βρουν έναν άλλο τρόπο για να ρυθμίσουν αυτά τα θέματα. Το να παίζεις κεκλεισμένων δεν είναι λύση. Δημιουργείς μία κρύα ατμόσφαιρα, δεν δημιουργείς λύση…».



Εργκίν Αταμάν: «Έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας του - Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR
Εργκίν Αταμάν: «Έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας του - Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR
EOKAN: «Καμία ενημέρωση για θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας»
EOKAN: «Καμία ενημέρωση για θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας»
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ
Η «απάντηση» της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η «απάντηση» της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved