Αναστασιάδης: «Κάναμε παιδαριώδη λάθη»

Αναστασιάδης: «Κάναμε παιδαριώδη λάθη»

Στα πολλά λάθη που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του στάθηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης, στη συνέντευξη Τύπου, αποδίδοντας σε αυτά την ήττα που γνώρισε η ομάδα του από τη Δόξα Δράμας με σκορ 1-0.

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, σχολιάζοντας τον αγώνα με τους «μαυραετούς», μεταξύ άλλων είπε:

«Έγινε ένα άσχημο παιχνίδι, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, με πάρα πολλά λάθη, κυρίως από την πλευρά τη δική μας. Δώσαμε δικαιώματα στον αντίπαλο να βάλει εύκολα γκολ, χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος. Κάναμε παιδαριώδη λάθη τα οποία πληρώσαμε. Κάναμε ευκαιρίες, αλλά δεν μπορέσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο, αλλά ο αντίπαλος κέρδισε. Αυτό που έχει πολύ μεγάλη σημασία.
Σ΄ αυτή τη φάση που είμαστε κάθε πόντος που χάνεται είναι και μία πληγή. Θα συνεχίσουμε όμως γιατί δεν  μπορούμε να κάνουμε και τίποτα άλλο. Έχουμε το παιχνίδι το επαναληπτικό στην ουσία, της Τετάρτης. Πρέπει να κερδίσουμε για να συνεχίσουμε τον δρόμο, αφού μέχρι το τέλος θα παίζεται η παραμονή.. θα μας ταλαιπωρήσει αρκετά η Παναγιά όπως φαίνεται. Το είπα άλλωστε από την πρώτη στιγμή. Αυτή την ομάδα, με τα προβλήματα που έχει, μόνο η Παναγιά μπορεί να τη σώσει και ελπίζω και πιστεύω ότι θα γίνει. Άσχετα αν μερικοί δεν το πιστεύουν».

Σε ερώτηση για το τι φταίει, ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα είπε:

«Εγώ φταίω. Σας είπα ότι αναλαμβάνω την ευθύνη για όλα. Εάν δεν σας καλύπτω, δεν μπορώ να γίνω πιο σαφής».

Ερωτηθείς να σχολιάσει  την απόδοση στο ματς με τη Δόξα, ο κ. Αναστασιάδης τόνισε:

 «Δεν είναι κακή η εμφάνιση, είναι πολλά τα λάθη. Δεν είναι καλύτερος ο αντίπαλος. Από μας γίνονται τα λάθη ατομικά. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν κάναμε λάθη. Κάναμε 4, 5 κλασσικές ευκαιρίες για γκολ, αλλά δεν στέκεται κανείς σε αυτό. Αυτή είναι η Δόξα. Δύσκολη ομάδα και θα είναι πιο δύσκολη την Τετάρτη. Είμαστε πολύ λίγοι. Είμαστε 17, 18, 16. Αυτοί είμαστε. Αν ο άλλος δεν θέλει να το δει, λέει που τα είδες τα προβλήματα. Απαντώ σε όλους. Τώρα δεν θα έχουμε τον Βάντερσον, ούτε τον Πατσατζόγλου. Την Τετάρτη θα είμαστε 16, εγώ όμως δεν τα βάζω σαν δικαιολογία αυτά.
Ποτέ δεν ακούσατε από μένα ότι είχα ελλείψεις. Είναι όμως μια πραγματικότητα. Επαναλαμβάνω ότι τη ευθύνη τη φέρνω εγώ. Για την ομάδα εγώ είμαι ο προπονητής για να μην ληφθεί ως δικαιολογία. Εγώ πάντα αναλαμβάνω την ευθύνη. Δεν περιμένω να μου πείτε εσείς ότι φταίω εγώ. Αυτό το ξέρω πριν από εσάς. Τα προβλήματα υπάρχουν και είναι πολλά. Τώρα έχουμε άλλο πρόβλημα γιατί έχουμε ξερά γήπεδα.

Σε ερώτηση για το πόσοι βαθμοί χρειάζονται για τη σωτηρία, είπε:

«Χρειάζονται 32 με 33 πόντους. Εμείς με δύο ήττες, με Ατρόμητο και σήμερα, έχει αλλάξει το κλίμα αρνητικά. Εγώ δεν είμαι από τους ανθρώπους που απογοητεύονται εύκολα. Αναλαμβάνω πάντα τις ευθύνες μου και κοιτάζω να διορθώνω  ό,τι μπορώ. Για μένα αυτό το παιχνίδι τελείωσε. Δεν θα πεθάνω. Ούτε πετάω στα σύννεφα όταν έρχεται μια νίκη. Έχουμε ακόμα αρκετά παιχνίδια. Μπορούμε να τα κερδίσουμε. Αυτό δεν το γνωρίζει κανείς.
Στον ΠΑΟΚ είχα πολλά προβλήματα. Κι εδώ έχω. Είναι πολύ μεγάλη εμπειρία. Αυτό έχω να σας πω. Στα 59 μου χρόνια, αντιμετωπίζω καταστάσεις που δεν μπορούσα να φανταστώ και να διανοηθώ. Πάντα βλέπω τη θετική πλευρά. Η δική μου πλευρά λέει μέχρις εσχάτων. Μέχρι να υπάρχει ελπίδα ο Αναστασιάδης θα είναι στα Γιάννενα. Αν πάψει να υπάρχει, θα φύγω μόνος μου. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τα παιδιά. Δεν έχω παράπονο. Δουλεύουν πολύ. Το είδατε στο γήπεδο.
Ένα μήνυμα δίνω. Εμείς μέχρι την τελευταία αγωνιστική θα είμαστε εκεί. Θα παλεύουμε για να σώσουμε την ομάδα. Δουλεύουμε πάρα πολύ. Είναι άδικο για την προσπάθεια των παιδιών να μην αντικατοπτρίζεται ως αποτέλεσμα».



Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved