«Μάχη» από τα… παλιά στο «Γεντί Κουλέ»

«Μάχη» από τα… παλιά στο «Γεντί Κουλέ»

Μπορεί το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ να είναι αυτό που συγκεντρώνει τα… βλέμματα στην 23η αγωνιστική της Super League, ωστόσο, το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι, αυτό μεταξύ του ΟΦΗ και του Ολυμπιακού στο «Γεντί Κουλέ».

Παράλληλα, στην δεύτερη… μέρα της αγωνιστικής, ο Αστέρας Τρίπολης θα υποδεχθεί τον Εργοτέλη στις 15:00, ενώ την ίδια ώρα, ο Λεβαδειακός θα αντιμετωπίσει την Κέρκυρα. Το πρόγραμμα συνεχίζεται στις 17:15 με δύο ακόμα αναμετρήσεις. Στο Ηράκλειο, οι «ασπρόμαυροι» του Νίκου Αναστόπουλου θα υποδεχθούν τους «ερυθρόλευκους» του Ερνέστο Βαλβέρδε και στην Θεσσαλονίκη, η Δόξα Δράμας θα παίξει κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Τέλος, στις 19:30 θα διεξαχθεί το ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 15:00 (LIVE)

Κομβικό και για τις δύο ομάδες θεωρείται το παιχνίδι του Αστέρα με τον Εργοτέλη στην Αρκαδία. Οι «κυανοκίτρινοι» του Σάκη Τσιώλη θέλουν να συνεχίσουν την εξαιρετική τους πορεία στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και να μείνουν σε ανοικτή… επαφή με τις θέσεις των play offs.

Ο Έλληνας προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Χακόμπο και Αλβάρες, οι οποίοι είναι τραυματίες, ενώ αντίθετα επιστρέφουν οι Ράγιος και Τσιμπούρης που εξέτισαν την ποινή τους και τους Φορμίκα και Πιπίνη, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν.

Μονόδρομο αποτελεί η νίκη για τον Εργοτέλη. Οι Κρητικοί δεν έχουν καταφέρει να εξασφαλίσουν την παραμονή και όπως είναι εύκολα αντιληπτό, από εδώ και πέρα δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη, μια και κάθε βαθμός μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος.

Τα προβλήματα για τον Νίκο Καραγεωργίου ακούνε στα ονόματα των Σασιασβίλι και Δερμιτζάκη, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι, ενώ εκτός «μάχης» έχουν τεθεί οι διεθνείς με τη Εθνική ομάδα των Νέων, Μπουχαλάκης και Χαλκιαδάκης, όπως και οι Ρομάνο, Χαντί, Χρυσοφάκης, Κανδηλάκης, Ευαγγέλου και Αθανασίου.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΚΕΡΚΥΡΑ 15:00 (LIVE)

Ένα ακόμα… βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία θέλει να κάνει ο Λεβαδειακός, κόντρα στην Κέρκυρα, στο Εθνικό Στάδιο της Λιβαδειάς. Οι «πράσινοι» έχουν βγει από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού και θέλουν να διατηρήσουν την απόσταση από τους… διώκτες τους και ει δυνατόν να την αυξήσουν.

Ο Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε το Σάββατο (4/03) την αποστολή της αναμέτρησης, από την οποία απουσιάζουν οι τραυματίες Ναπολεόνι και Λισγάρας, ενώ εκτός «μάχης» είναι και ο Νικολακάκης, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

Με στόχο να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, ει δυνατόν τη νίκη θα παρουσιαστεί η Κέρκυρα στην Βοιωτία. Οι «Φαίακες» βρίσκονται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού και κάθε απώλεια είναι απαγορευτική.

Τα προβλήματα δεν απουσιάζουν για τον Χάβι Γκράθια, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει στους Βέντσελ και Μαζνόφ, οι οποίοι κρίθηκαν ανέτοιμοι, αλλά και στον Αγρίτη, που έχει «χτυπηθεί» από ίωση. Παράλληλα, απόντες είναι οι Βενέτης, Μπάρκογλου και Ηλιάδης.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 17:15 (LIVE)

Ντέρμπι παραμονής θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η αναμέτρηση της Δόξας Δράμας, απέναντι στον «Αίαντα». Οι «μαυραετοί» βρίσκονται ουραγοί στην βαθμολογία με 12 πόντους, έξι λιγότερους από το «συγκρότημα» της Ηπείρου που είναι στην ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Μάκης Κατσαβάκης κάνει τα πλάνα του για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, χωρίς να μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Σέρεμετ, του τραυματία Σοϊλέδη και του ανέτοιμου Βάντερσον.

Με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα του δώσει την ευκαιρία να μείνει «ζωντανός» στη «μάχη» της παραμονής, θα παρουσιαστεί στο Καυτανζόγλειο ο ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Ηπειρώτες θέλουν μόνο τους τρεις βαθμούς, στην πρώτη από τις δύο συνεχόμενες αναμετρήσεις με τους Δραμινούς.

Με τον Χρήστο Πατσατζόγλου στην αποστολή θα παρουσιαστούν οι «κυανόλευκοι» στο ματς με τη Δόξα Δράμας. Ο Έλληνας αμυντικός ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωσε μέσα στην εβδομάδα, ενώ αντίθετα, εκτός έμειναν οι τραυματίες Ζαμπρέλα, Σκούφαλης, Ταμπάκης και Γιάκος, όπως και οι Οικονόμου και Ιωάννου.

ΟΦΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 17:15 (LIVE)

Ο ΟΦΗ θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στο «Γεντί Κουλέ» έπειτα από σχεδόν επτά χρόνια, καθώς από το 2005 και μετά, οι Κρητικοί χρησιμοποιούσαν ως έδρα τους στην πρώτη τη τάξει εθνική κατηγορία το Παγκρήτιο Στάδιο. Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν το «τρίποντο» κόντρα στους «ερυθρόλευκους», ούτως ώστε να παραμείνουν κοντά στις θέσεις που οδηγούν στα play offs.

Κανονικά στην αποστολή του ΟΦΗ βρίσκεται ο Στάθης Ταυλαρίδης, δείχνοντας πως το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στην προπόνηση της Παρασκευής (2/3) ανήκει στο παρελθόν. Παράλληλα, στην αποστολή βρίσκεται και ο Βαγγέλης Μάντζιος που ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, όπως και ο Λεωνίδας Καμπάνταης που εξέτισε την ποινή του. Αντίθετα, εκτός είναι ο τιμωρημένος Ζέλικο Κάλαϊτζιτς.

Το «τρίποντο» που θα τον διατηρήσει «ζωντανό» στη «μάχη» του πρωταθλήματος αναζητά ο Ολυμπιακός στο «Θ. Βαρδινογιάννης». Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να περάσουν… αλώβητοι από το Ηράκλειο και να διευρύνουν το σερί τους, λίγες ώρες πριν την πρώτη μάχη με την Μέταλιστ για τους «16» του Europa League.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε κάνει τα πλάνα του χωρίς να μπορεί να υπολογίζει στον Ραφίκ Τζεμπούρ που είναι τιμωρημένος, όπως και οι Κάρολ και Πάντελιτς που αντιμετωπίσουν προβλήματα τραυματισμών. Παράλληλα, εκτός αποστολής έμειναν οι Μόνχε, Φέισα, Φετφατζίδης και Ποτουρίδης.



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved