Το πρώτο… τιτίβισμα για τα «καναρίνια» στο 2012

Το πρώτο… τιτίβισμα για τα «καναρίνια» στο 2012

Την πρώτη του νίκη μέσα στο νέο έτος πανηγύρισε ο Παναιτωλικός, κόντρα στην Ξάνθη στα «Πηγάδια» παίρνοντας σημαντική βαθμολογική… ανάσα για την «μάχη» της παραμονής.

Οι Αγρινιώτες μετά το καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, όπου είχαν βρεθεί κοντά στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, έκαναν μια παρατεταμένη «κοιλιά» στο παιχνίδι τους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το «συγκρότημα» της Αιτωλοακαρνανίας να «μπλέξει» σε περιπέτειες για την παραμονή του.

Μάλιστα, ο Μπάμπης Τεννές που είχε ξεκινήσει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, «πλήρωσε» το… μάρμαρο από τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα, αποχωρώντας από τον πάγκο της ομάδας, με την οποία είχε ανακηρυχτεί πρωταθλητής στην Football League, παίρνοντας την άνοδο για τα «σαλόνια» της πρώτης τη τάξει εθνικής κατηγορίας.

Αντικαταστάτης του στην ηγεσία του τεχνικού τιμ ήταν ο Τάκης Λεμονής, έχοντας ως στόχο να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει την παραμονή της στην κατηγορία, κάτι που είχε κάνει και την προηγούμενη σεζόν, όταν ήταν στον πάγκο του Πανιωνίου. Όμως, τα πράγματα δεν ξεκίνησαν ιδανικά για τον 52χρονο προπονητή, ξεκινώντας με τρεις ήττες στο πρωτάθλημα, απέναντι στη Δόξα Δράμας και δις με τον Λεβαδειακό.

Στη δεύτερη «κόντρα» με τους Βοιωτούς, στις 19 Φεβρουαρίου στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός συμπλήρωσε 10 αναμετρήσεις χωρίς νίκη «κλείνοντας» ένα… εφιαλτικό δίμηνο, το οποίο έφερε την ομάδα σε δεινή βαθμολογική θέση.

Ωστόσο, το απόγευμα της Σαββάτου (3/03) οι Αγρινιώτες έκαναν αποφασιστικό… βήμα για την επίτευξη του στόχου τους, που δεν είναι άλλος από την παραμονή, επικρατώντας με 1-0 της SKODA Ξάνθης στα «Πηγάδια» για την 23η αγωνιστική. Μάλιστα, όπως υποστήριξε ο Έλληνας προπονητής, αυτή η νίκη ήταν στο πιο κομβικό σημείο του πρωταθλήματος.

Βλέπετε απομένουν μόλις επτά αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του φετινού μαραθωνίου, κάτι που σημαίνει πως τα περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες δεν υπάρχουν και όλοι οι βαθμοί είναι σημαντικοί. Παράλληλα, η νίκη των «καναρινιών» αποκτά ιδιαίτερη σημασία, καθώς έχει επιτευχθεί κόντρα στην Ξάνθη, η οποία προερχόταν από τέσσερις συνεχόμενες ήττες και ίσως «έπαιζε» το τελευταίο της… χαρτί για την είσοδο στην πεντάδα και τα play offs.

Αναλυτικά, οι αναμετρήσεις του Παναιτωλικού στο νέο έτος:

04/01/12 Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός 1-1
07/01/12 Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός 1-0
15/01/12 Πανιώνιος – Παναιτωλικός 1-0
22/01/12 Παναιτωλικός – Κέρκυρα 1-1
29/01/12 Γιάννινα – Παναιτωλικός 1-0
05/02/12 Παναιτωλικός - Ατρόμητος Αθηνών 1-1
08/02/12 Παναιτωλικός - Δόξα Δράμας 0-2
12/02/12 Δόξα Δράμας – Παναιτωλικός 2-1
15/02/12 Λεβαδειακός – Παναιτωλικός 2-0
19/02/12 Παναιτωλικός – Λεβαδειακός 0-2



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved