Μάντζιος: «Δεν έχουμε περιθώρια για απώλεια βαθμών»

Μάντζιος: «Δεν έχουμε περιθώρια για απώλεια βαθμών»

Στην αναγκαιότητα της νίκης στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στάθηκε ο Άκης Μάντζιος, ο οποίος τόνισε πως πρωταρχικός στόχος του Πανιώνιου είναι η παραμονή στη Super League.

Μιλώντας στην κάμερα της Nova, ο Άκης Μάντζιος αναφέρθηκε αρχικά στη διακοπή του πρωταθλήματος: «Όταν αποφασίστηκε η διακοπή, δεν είχαμε να κερδίσουμε κάτι. Η ομάδα ήταν σε καλή κατάσταση. Δεν είχαμε προβλήματα τραυματισμών, τα οποία βέβαια, μας βγήκαν στη διακοπή, ειδικά την εβδομάδα που δεν είχαμε πρωτάθλημα. Θεωρώ, ότι ο Πανιώνιος μπορεί να ανταπεξέλθει».

Αναφορικά με τον αγώνα με τον Ατρόμητο, είπε: «Είναι ένα παιχνίδι με μία ομάδα που είναι πάρα πολύ καλή. Θεωρώ πως είναι από τις καλύτερες του πρωταθλήματος. Μια ομάδα η οποία θέλει και παίζει καλό ποδόσφαιρο. Είναι σε καλή κατάσταση, έχει καλό ρόστερ. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να κυνηγάμε όλα τα παιχνίδια και δεν έχουμε περιθώρια για απώλεια βαθμών».

Ενώ για το που θα εστιάσει την προσοχή του, είπε: «Είναι γενικά μια ομάδα συνόλου, μια ομάδα δουλεμένη καλά. Έχει παίκτες που μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά ανά πάσα ώρα και στιγμή. Οπότε, χρειάζεται προσοχή και δεν πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας μεμονωμένα».

Όσον αφορά στην προπονητική του... κόντρα με τον Γιώργο Δώνη, τόνισε: «Κόντρα πολλά υποσχόμενων. Ε, νομίζω ότι ο κύριος Δώνης, πλέον, είναι ένας καταξιωμένος προπονητής. Θεωρώ, αν όχι ο καλύτερος, από τους καλύτερους Έλληνες προπονητές. Έχει βάλει την προσωπικότητά του και τη σφραγίδα του στην ομάδα του Ατρόμητου».

Σχετικά με τη δουλειά που έγινε στη διακοπή, είπε: «Δουλέψαμε γενικά, όχι συγκεκριμένα. Μας έλειψαν τρία παιδιά με τις Εθνικές τους ομάδες. Δουλέψαμε στον τομέα της κατοχής μπάλας, στην αμυντική λειτουργία, γενικά δουλέψαμε αρκετά για το παιχνίδι του Ατρόμητου και όχι μόνο. Ήταν η πρώτη ομάδα από τότε που ήρθα που είχαμε μία εβδομάδα να δουλέψουμε και θεωρώ πως ήταν ευεργετική γιατί μας παρουσιάστηκαν κάποια προβλήματα τραυματισμών, ιώσεων και είχαμε την ευκαιρία να τα ξεπεράσουμε χωρίς να υπάρχουν αγώνες ενδιάμεσα».

Για τη δουλειά του και τη βελτίωση της ομάδας, υποστήριξε: «Η εικόνα της ομάδας είναι εντελώς διαφορετική. Και αν αναλογιστούμε ότι είχαμε πολλά προβλήματα, ειδικά τον Ιανουάριο. Είχαμε ένα δύσκολο δίμηνο καθώς υπήρχε μια τεράστια ανασφάλεια για το τι πρόκειται να συμβεί μελλοντικά. Παρ' όλα αυτά ήμασταν υποχρεωμένοι και να κρατήσουμε τους παίκτες μακριά από τα προβλήματα και να αποδίδουν το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους και συγχρόνως να παίρνουμε βαθμούς που ήταν απαραίτητοι για εμάς. Έχει γίνει μια μεγάλη προσπάθεια που δεν πρέπει να σταματήσουμε, ούτε να εφησυχάζουμε».

Τέλος, για το στόχο του Πανιωνίου, τόνισε: «Από την πρώτη ημέρα που αναλάβαμε ήταν ξεκάθαρος ο στόχος και το μήνυμα του προέδρου. Να γίνει η ομάδα βιώσιμη οικονομικά και το αγωνιστικό πλάνο πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Έχουμε κάνει μια σοβαρή προσπάθεια, ήρθαν νέοι παίκτες, οι οποίοι θέλουν χρόνο να προσαρμοστούν. Στόχος είναι να σωθεί η ομάδα και αν όλα πάνε καλά, τη νέα σεζόν, με τις βάσεις που έχει η ομάδα και με τα νέα παιδιά που υπάρχουν στο ρόστερ της, να οργανωθεί καλύτερα από την αρχή και να προσδοκά κάτι καλύτερο από την παραμονή στην κατηγορία».



Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved