Στηρίζει Μαρινάκη ο Αλέφαντος

Στηρίζει Μαρινάκη ο Αλέφαντος

Αν και μίλησε για πολλά θέματα, ο Νίκος Αλέφαντος δεν παρέλειψε να στηρίξει εκ νέου, με τον δικό του τρόπο, τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Στην εκπομπή «Βράδυ» βρέθηκε ο πρώην προπονητής και η σχετική συζήτηση επεκτάθηκε σε πολλά θέματα, αλλά όπως αναμενόταν μεγάλο κομμάτι της αφιερώθηκε στους «ερυθρόλευκους»:

Αρχικά ο Αλέφαντος αποκάλυψε την σχέση του γιου του και του εγγονού του με το ποδόσφαιρο:

«Ο γιος μου δεν την αγαπούσε πολύ την μπάλα, δεν ήταν και γρήγορος, τον πήγα στον Πανελλήνιο μπας και αλλά δεν έκανε και τον έστειλα για γράμματα. Ο εγγονός μου ο Νικόλας όμως, συνονόματος, είναι πολύ καλός. Είναι 14 χρονών και παίζει σε όλες τις θέσεις στα χαφ. Είναι γρήγορος ψηλός ξερακιανός, τον δουλεύω όμως θέλω να του βάλω μερικά κιλά... Είναι πολύ καλός και πιστεύω ότι θα γίνει πολύ καλός».

Αναφέρθηκε επίσης στη γυναίκα του, την οποία γνώρισε το 1958:

«Βρήκα το ταίρι μου. Είμαι μαζί της 55 χρόνια μαζί, αλλά έχουμε βρει χημεία στο σεξ και ακόμη και τώρα όταν την πιάνω το χέρι αισθάνομαι ότι την ψώνισα τώρα. Αιγόκερως εγώ Ταύρος αυτή με κράτησε...».

Και πρόσθεσε ότι είναι ήρεμος στο σπίτι του, σε αντίθεση με την «ποδοσφαιρική» του συμπεριφορά:

«Στο σπίτι είμαι εντάξει, πιο ήρεμος. Δεν είμαι όπως στην μπάλα».

Και στην συνέχεια η συζήτησή του με τον Πέτρο Κωστόπουλο έφτασε στον Σωκράτη Κόκκαλη:

«Ο Κόκκαλης είναι για μένα ο μεγαλύτερος πρόεδρος όλων των εποχών. Έφτιαξε προπονητήριο, έφτιαξε το Καραϊσκάκης και έπαιρνε πάντα παιχταράδες. Και ήταν και πολύ κιμπάρης. Και στα πριμ του και σε όλα του. Θυμάμαι εκείνη την εποχή μια καθαρίστρια έπαιρνε μισθό ένα χιλιάρικο και έβγαζε και της έδινε τέσσερα χιλιάρικα και έκλαιγε η κοπέλα μπροστά μου. Σπουδαίος άνθρωπος. Εμένα με πήρε πρώτη φορά το 1993, πήγα καλά αλλά δεν μπόρεσα να περάσω την Μαρσέιγ που ήταν πρωταθλήτρια Ευρώπης τότε και έφυγα. Εντάξει, Ολυμπιακός είναι... Τελευταία φορά ήμουν το 2004 όπου γίνανε τα γνωστά εγκλήματα με τον Δούρο τότε. Εντάξει, μετά βγήκε και ζήτησε συγνώμη αλλά τι να το κάνεις; Άστα τώρα αυτά... ».

Και στον Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Ο Κόκκαλης έφερε τον Μαρινάκη στον Ολυμπιακό, του οποίου ο πατέρας, ο Μιλτιάδης, τον έφερνε από μικρό παιδάκι στο Καραϊσκάκη. Έφερε τον μοναδικό πρόεδρο με λεφτά αυτή την εποχή στην ομάδα, και ελπίζω θα πάρει το πρωτάθλημα και θα κάνει μεγάλα πράγματα με τον Ολυμπιακό. Ο Μαρινάκης τα πάει πολύ καλά αλλά θέλω να του πω να βάλει έναν άνθρωπο δίπλα του, τον Πολυκανδριώτη που είναι χρόνια μέσα στις διοικήσεις και μπορεί να τον βοηθήσει σε πολλά».

Ο Αλέφαντος εκθείασε επίσης τον Ερνέστο Βαλβέρδε:

«Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι από τους τρεις  καλύτερους προπονητές που έχουν περάσει από την Ελλάδα. Έφερε την πίεση μπροστά, το σύστημα που παίζει η Μπαρτσελόνα. Γίνεται πιο ωραίο το ποδόσφαιρο, πιο θεαματικό».

Και σχολίασε τις δυνατότητες του Κώστα Μήτρογλου:

Για τον Μήτρογλου: «Είναι παίκτης περιοχής. Μπορεί να γυρίσει και να σου κάνει το γκολ, αλλά έξω από την περιοχή και όταν έχει δύσκολο ματς και θέλεις να βγεις στην κόντρα... μηδέν».

Τέλος ονόμασε μία ενδεκάδα με προσωπικότητες από τον χώρο του ελληνικού θεάματος:

Τερματοφύλακας: Ρουβάς
Άμυνα: Παπαδόπουλος (δεξιά), Σωτηρακόπουλος (σέντερ μπακ), Κανάκης (σέντερ μπακ), Βανδή (αριστερό μπακ)
Μέσοι: Μενεγάκη (δεκάρι), Στεφανίδου (αριστερά), Στάη (δεξιά)
Επίθεση: Καρπετόπουλος (δεξιά), Ευαγγελάτος (σέντερ φορ), Μπέζος (αριστερά)



Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved