Η Θεσσαλονίκη στα «κίτρινα»

Η Θεσσαλονίκη στα «κίτρινα»

Το ντέρμπι του Άρη με την ΑΕΚ στο «Κλ. Βικελίδης» συγκεντρώνει τα… βλέμματα στις αναμετρήσεις του Σαββάτου (3/03) με τις οποίες ανοίγει η αυλαία της 23ης αγωνιστικής.

Η… αρχή γίνεται στη Νέα Σμύρνη, όπου στις 17:15 ο Πανιώνιος θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο, στο ντέρμπι της Αθήνας, ενώ το πρόγραμμα συνεχίζεται με δύο αγώνες στις 19:30. Στα «Πηγάδια» η SKODA Ξάνθη θα παίξει κόντρα στον Παναιτωλικό, ενώ την ίδια ώρα, ο Άρης θα αντιμετωπίσει την Ένωση.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 17:15 (LIVE)

Αναμέτρηση με πολλές ιδιαιτερότητες θα γίνει στη Νέα Σμύρνη. Οι «κυανέρυθροι» του Άκη Μάντζιου θα φιλοξενήσουν το «Αστέρι» του Περιστερίου, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο, καθώς τα χρονικά περιθώρια λιγοστεύουν και οι απώλειες είναι απαγορευτικές.

Ο τεχνικός του Πανιωνίου κάνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση με τους «κυανόλευκους» της δυτικής… όχθης, χωρίς να μπορεί να υπολογίζει σε τέσσερις ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα, εκτός αποστολής έχουν μείνει οι Αυλωνίτης, Σταυροθανασόπουλος, Μιχαηλίδης, Ντούνης, οι οποίοι είναι εκτός με προβλήματα τραυματισμών.

Τη νίκη που θα τον εδραιώσει στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος αναζητεί ο Ατρόμητος στην Πλατεία. Οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται στις θέσεις για τα play offs και απέναντι στον Πανιώνιο θέλουν το «τρίποντο» ούτως ώστε να κάνουν ένα ακόμα βήμα για την έξοδο στην Ευρώπη. Άλλωστε, αυτός είναι και ο στόχος της ομάδας για τη φετινή σεζόν.

Ο Γιώργος Δώνης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Σαρλ Ιτάνζ, ο οποίος υποφέρει από ένα πρόβλημα τραυματισμού, το οποίο δεν του επέτρεψε να προπονηθεί κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Παράλληλα, απών με πρόβλημα τραυματισμού είναι και ο νεαρός Καραμάνος.

SKODA ΞΑΝΘΗ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 19:30 (LIVE)

Μονόδρομος είναι η νίκη απέναντι στους Αγρινιώτες για το «συγκρότημα» του Μαρίνου Ουζουνίδη. Οι Ακρίτες της Θράκης μετρούν τέσσερις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να έχουν χάσει πολύτιμο έδαφος για τα play offs της Super League.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στις υπηρεσίες του Μάρκο Μαρκόφσκι, ο οποίος είναι τιμωρημένος και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, εν αντιθέσει με τους υπόλοιπους που μετέχουν κανονικά.

Στην Κομοτηνή βρίσκεται από την Παρασκευή (2/03) η αποστολή του Παναιτωλικού ενόψει της αναμέτρησης με τους Ακρίτες. Τα «καναρίνια» του Αγρινίου θέλουν μόνο τη νίκη, προκειμένου να «ξεκολλήσουν» από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Τα προβλήματα δεν απουσιάζουν από το «συγκρότημα» του Τάκη Λεμονή, καθώς εκτός «μάχης» έχουν τεθεί οι Χαριστέας, Εντζεγκουέλε, Μπλάζιτς και Κουτρομάνος, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

ΑΡΗΣ – ΑΕΚ 19:30 (LIVE)

Ντέρμπι «κίτρινων» στο «Κλ. Βικελίδης». Ο Άρης θα υποδεχθεί τον «Δικέφαλο της Αθήνας» με μοναδικό στόχο τη νίκη, η οποία θα σημάνει την… αντεπίθεση των Θεσσαλονικέων για την είσοδο στα play offs του πρωταθλήματος. Οι Μακεδόνες βρίσκονται τέσσερις βαθμούς μακριά από την πεντάδα, κάτι που κάνει απαγορευτικές νέες απώλειες.

Ο Μανουέλ Μασάδο είδε τόσο τον Νέτι Καστίγιο, όσο και τον Ρικάρντο Φατί να μετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα της Παρασκευής (2/03) και να θέτουν εαυτούς στην διάθεσή του. Εκτός αποστολής βρίσκονται οι Τόχα, Γιακούποβιτς και Σολτάνι.

Το θέμα του Κώστα Μανωλά ήταν αυτό που… μονοπώλησε το ενδιαφέρον όλων στο «στρατόπεδο» της ΑΕΚ. Ο Έλληνας αμυντικός βρέθηκε, για κάμποσες φορές, μία… ανάσα από την Ντνιέπρ, ωστόσο, τελικά θα συνεχίσει, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, στην Ένωση. Πλέον, ο «Δικέφαλος» με… όποιες δυνάμεις έχει από το σίριαλ της εβδομάδας και το πλήγμα στην αξιοπιστία του, θα παρουσιαστεί στο «Κλ. Βικελίδης» με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα.

Τα προβλήματα είναι πολλά για τον Νίκο Κωστένογλου. Ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος επέστρεψε το βράδυ της Παρασκευής (2/03) από την Ουκρανία δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση με τον Άρη, καθώς είναι τιμωρημένος, ενώ εκτός είναι παράλληλα και οι ανέτοιμοι Χοσέ Κάρλος και Μπουγαΐδης, όπως και οι τραυματίες Εγγλέζου, Γκούντγιονσεν και Φούντας.



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved