Τάτος: «Νίκη και για τον κόσμο μας»

Τάτος: «Νίκη και για τον κόσμο μας»

Πεπεισμένος πως ο Ατρόμητος μπορεί να πάρει τη νίκη απέναντι στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, εμφανίστηκε ο Ανδρέας Τάτος.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός των «κυανόλευκων», μίλησε στην κάμερα της «Nova» και τόνισε πως οι παίκτες του Ατρόμητου θέλουν τη νίκη και για έναν ακόμα λόγο, προκειμένου να την αφιερώσουν στους φιλάθλους της ομάδας.

Παράλληλα, ο Ανδρέας Τάτος, αναφέρθηκε στις αναμνήσεις που έχει από το Στάδιο της Νέας Σμύρνης, όπου είχε πετύχει το πρώτο του τέρμα, ενώ υποστήριξε πως ο Ιστορικός έχει ανάγκη τους βαθμούς, κάτι που δεν… απασχολεί τον Ατρόμητο, ο οποίος θα παρουσιαστεί με στόχο να κάνει το παιχνίδι του.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Έλληνα άσου:

- Τον τελευταίο καιρό δείχνεις ιδιαίτερα ανεβασμένος με γκολ και καλές εμφανίσεις. Παραλίγο να ήσουν και MVP της αγωνιστικής...

«Αυτό που θέλω εγώ είναι να είμαι πάντα ανεβασμένος και να βοηθάω την ομάδα μου να πετυχαίνει τους στόχους της. Δεν πειράζει που δεν κατάφερα να βγω MVP, αυτό που έχει σημασία είναι ότι κέρδισε η ομάδα μου, πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς και πιστεύω και το Σάββατο να κάνουμε το ίδιο, παρόλο που είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη. Αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε με την μπάλα που ξέρουμε και μπορούμε να παίξουμε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

- Το πρώτο σου γκολ ήταν στη Νέα Σμύρνη…

«Το πρώτο μου γκολ ήταν στη Νέα Σμύρνη, επικρατήσαμε με 1-0 αν θυμάμαι καλά. Η ομάδα είναι πολύ καλά αυτή τη στιγμή. Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός έδρας. Είμαστε σε καλό δρόμο και πιστεύω ότι θα κερδίσουμε. Από εκεί και πέρα δεν έχει σημασία ποιος πετυχαίνει τα γκολ, σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα».

- Πάντως είναι ένα γήπεδο που σου φέρνει ωραίες αναμνήσεις…

«Σίγουρα δεν το ξεχνάω το πρώτο μου γκολ, πιστεύω να σκοράρω για να ξαναδώσω τη νίκη στην ομάδα μου».

- Είναι επικίνδυνος ο Πανιώνιος;

«Βρίσκεται σε μία δύσκολη θέση βαθμολογικά, θέλει τη νίκη, αλλά εμείς δεν κοιτάμε ποια ομάδα θέλει τη νίκη. Και στα Γιάννινα πήγαμε, παίξαμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και πάντα παίζουμε για τη νίκη όπου και να παίζουμε».

- Έχεις να πεις κάτι για την κόντρα ανάμεσα στις δύο ομάδες;

«Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε και για έναν λόγο παραπάνω, για τον κόσμο μας και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε αυτό το παιχνίδι και να τους το αφιερώσουμε στο τέλος».

- Μπορείτε να ανταπεξέλθετε στη δύσκολη συνέχεια;

«Είναι μακρύς ο δρόμος μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Εμείς πιστεύω με τη νίκη θα κοιτάμε διαφορετικά το πρωτάθλημα».



Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved