«Δεν περισσεύουν λεφτά για πρόστιμα στον ΠΑΟΚ»

«Δεν περισσεύουν λεφτά για πρόστιμα στον ΠΑΟΚ»

Το ποσό των 51.000 ευρώ θα κληθεί να πληρώσει συνολικά ως πρόστιμο ο ΠΑΟΚ για τα παιχνίδια με Άρη και Ολυμπιακό, με τον υπεύθυνο ασφαλείας της ΠΑΕ, Σάκη Τονουσίδη, να τονίζει πως αυτά τα χρήματα δεν περισσεύουν από την ομάδα.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107,4», ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε αρχικά στο πρόστιμο των 12.000 ευρώ από το παιχνίδι με τον Άρη: «Ήταν η υπόθεση με τον Άρη για το οποίο την εβδομάδα πριν το παιχνίδι, φοβόμασταν λόγω κλίματος. Η άφιξη της αποστολής και της διοίκησης του Άρη πήγε πολύ καλά, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Στη διάρκεια του αγώνα γράφτηκε μόνο ένα μπουκάλι.

Για το γεγονός στο τέλος, με τον προπονητή τερματοφυλάκων του, προσωπικά δεν υπέπεσε στην αντίληψή μου και ο παρατηρητής στην έκθεση του δεν το είδε. Μπορεί να έχει και δίκιο ο άνθρωπος, αλλά κάτι που δεν το είδα δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Όλα πήγαν καλά, ήταν από τα πιο ήσυχα παιχνίδια με τον Άρη. Τιμωρηθήκαμε με 12.000 ευρώ και οι φόβοι μας, όμως, ήταν για αποκλεισμό έδρας».

Ενώ για το πρόστιμο των 39.000 ευρώ για το ματς με τον Ολυμπιακό, τόνισε: «Στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, είπαμε ότι και πάλι ήταν ένα από τα πιο ήσυχα ντέρμπι, αφού δεν είχαμε ελικόπτερα και ομάδες Δέλτα. Παίρνουμε συγχαρητήρια στην Ευρώπη και από τη Λίγκα. Έχουν αλλάξει πολλά στην Τούμπα. Δεν υπήρχαν προβλήματα στο γήπεδο και τη σουίτα. Υπήρχε μία ένταση στον πάγκο.

Στο 75' κάθε αγώνα ανοίγουμε τις θύρες για να φύγει ο κόσμος. Στο 80' ανοίξαμε τη θύρα 3 επειδή ήταν πίσω από τον πάγκο και μπήκαν άλλοι έξω από το γήπεδο. Τους είπα ότι κάνουν κακό στον ΠΑΟΚ και μου είπαν «στα αρχ... μας». Κατάλαβα ότι δεν είχαμε να κάνουμε με φίλους του ΠΑΟΚ. Μετά το τέλος του αγώνα υπήρχε μία σύγκρουση με τους ανθρώπους των ΜΑΤ. Επειδή πετάχτηκαν πολλά αντικείμενα στον πάγκο και πολλοί πυρσοί, είχαμε το πρόστιμο 39.000 ευρώ».

Για το πόσο δυσκολεύουν τον ΠΑΟΚ αυτά τα πρόστιμα, ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ, τόνισε: «Δεν περισσεύουν από την ομάδα αυτά τα λεφτά. Πέρυσι τέτοιο καιρό ήμασταν πάνω από 500.000 ευρώ. Πάμε καλά, αλλά οι καιροί έχουν δυσκολέψει. Η UEFA είναι πάνω από το κεφάλι μας. Τα λεφτά του κόσμου είναι. Έχουμε και το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Θα δούμε τι θα γίνει εκεί. Εγώ να δικαιολογήσω σε ένα ντέρμπι ότι δεν μπορείς να το κρατήσεις το ματς, δεν είναι εκκλησία, θα υπάρχει κάποια ένταση, θα ανάψουν κάποιοι πυρσοί. Αλλά να πληρώνουμε 6.000 με τον Ατρόμητο, 10.000 με την Κέρκυρα είναι τζάμπα λεφτά. Είναι τα διαρκείας κάποιων ανθρώπων».

Τέλος, μιλώντας για το νέο αθλητικό νόμο, υποστήριξε: «Δεν τον έχω μελετήσει όλο, αλλά το θέμα που με απασχολεί είναι ο έλεγχος στη θύρα. Υπήρχε το ενδεχόμενο να έχει την ευθύνη του σωματικού ελέγχου η Αστυνομία. Αυτό δεν πέρασε. Ίσως να μην ήθελε και η ίδια η Αστυνομία. Πολλές ευθύνες πάντως θα έχουν οι ΠΑΕ στη μετακίνηση των φιλάθλων».



ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved