«Είναι η κατάλληλη στιγμή»

«Είναι η κατάλληλη στιγμή»

Ο Σάκης Τσιώλης τόνισε στη συνέντευξη τύπου πως δεν υπάρχει κανένα θέμα ανάμεσα σε αυτόν και την διοίκηση της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός:

Σχετικά με την Λάρισα : «Πρώτα απ’ όλα θέλω να μιλήσω για το θέμα που δημιουργήθηκε σχετικά με την Λάρισα. Οι αρχές που μου έδειξαν οι γονείς μου είναι ότι ποτέ δεν πρέπει να φτύνεις εκεί που τρως. Πάντα εύχομαι στις πρώην ομάδες μου τα καλύτερα, καθώς υπάρχει ο σεβασμός και έτσι θα γίνεται κάθε φορά».

Για τον Ολυμπιακό Βόλου: «Όταν κάποια στιγμή, στο μέλλον, θα βρεθώ αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό Βόλου, πάντα θα εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα. Γιατί ήδη υπάρχει στην καρδιά μου».

Για το παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή: «Θέλω να πιστεύω πως την Κυριακή, στο ματς με τον Ηρακλή, η ομάδας μας θα κάνει τα πάντα για να διατηρηθεί στην 5η θέση της βαθμολογίας.  Όλα είναι καλά στις τάξεις του συλλόγου».

Για το αν υπάρχει θέμα μεταξύ ΠΑΕ, παικτών και προπονητή: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, όσον αφορά παίκτες, διοίκηση και προπονητικό τιμ. Ο καθένας μπορεί να λέει την άποψη του και όλα πάνε καλά».

Για την εικόνα της ομάδας: «Η ομάδα πλέον έχει βρει τα πατήματά της και έτσι βελτιωθήκαμε στην επίθεση. Είναι μεγάλη χαρά, είναι ότι αυτή η ομάδα μπορεί να παραμείνει για τρία χρόνια η ίδια. Αυτή είναι μεγάλη επιτυχία του προέδρου».

Για την νίκη με την ΑΕΚ: «Το παιχνίδι με την ΑΕΚ, ήταν η εξασφάλιση της ομάδας στη Superleague. Μετά από τα 4 γκολ, η ομάδα βελτιώθηκε, γίναμε πιο ήρεμοι και πλέον παίζουμε καλύτερα. Ωστόσο, πρέπει να παραμένουμε συγκεντρωμένοι».

Για την ανανέωση συμβολαίου του: «Το τελευταίο πράγμα που με απασχολεί αυτή τη περίοδο,  είναι η καινούργια μου σύμβαση, η καινούργια μου δουλειά. Όλοι μαζί πρέπει να πάμε για να πετύχουμε την επίτευξη του στόχου μας. Για τον Bόλο και την ιστορία του δεν πρέπει να μας απασχολεί το θέμα του προπονητή. Τώρα είναι η μοναδική χρονική στιγμή, να συνεχίσουμε και να πετύχουμε τον στόχο μας. Τώρα ή ποτέ! ».

Για την επιστολή που έλαβε από ομογενείς στην Αυστραλία: «Τέλος, θα ήθελα να αναφερθώ σε μια επιστολή που πήρα από ομογενείς, που ζούνε στην Αυστραλία. Έγραφαν, το πόσο περήφανοι είναι για την πορεία του Ολυμπιακού Βόλου στο πρωτάθλημα και αυτό ήταν κάτι που με έκανε να συγκινηθώ. Το έδειξα στους παίκτες μου και θα την κρατήσω για πάντα».



«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
Τένις: Αποσύρθηκε ο Αλκαράθ από το Masters της Ρώμης
Τένις: Αποσύρθηκε ο Αλκαράθ από το Masters της Ρώμης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved