Κρέσιτς: «Θα δώσουμε τα πάντα για νίκη με Παναθηναϊκό»

Κρέσιτς: «Θα δώσουμε τα πάντα για νίκη με Παναθηναϊκό»

Την αποφασιστικότητα που υπάρχει στον ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ φανέρωσε ο Ντάριο Κρέσιτς, ο οποίος παράλληλα εξέφρασε την αισιοδοξία του για κλήση στην Εθνική Κροατίας.

Μιλώντας στο «Αθλητικό Μετρόπολις», ο Ντάριο Κρέσιτς αναφέρθηκε αρχικά στον προσωπικό του γυμναστή: «Είναι αλήθεια ότι έχω φέρει προσωπικό γυμναστή. Θέλω να κάνω βήματα μπροστά. Να βελτιώνομαι. Ξεκίνησα να δουλεύω εδώ και έξι εβδομάδες με τον γυμναστή όταν δεν έπαιζα για να μείνω σε φόρμα».

Σχετικά με την παρουσία του στον ΠΑΟΚ, είπε: «Βρίσκομαι για τρίτο χρόνο στον ΠΑΟΚ και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Δεν έπαιξα όλα τα παιχνίδια και για αυτό δεν έχω πιάσει το μάξιμουμ της απόδοσής μου. Ωστόσο ποτέ δεν είμαι ικανοποιημένος με τον εαυτό μου. Στόχος μου είναι να γίνομαι πάντα καλύτερος. Για αυτό και προσπαθώ».

Ενώ για την Εθνική Κροατίας, τόνισε: «Θέλω να επιστρέψω στην Εθνική ομάδα. Θέλω να παίξω στην Εθνική ομάδα. Μιλάω με τον Ομοσπονδιακό προπονητή της Κροατίας και δεν αποκλείεται να συμβεί».

Αναφορικά με τα αδύνατα σημεία του, είπε: «Είναι πολύ δύσκολο να πω ποια είναι τα αδύναμα μου σημεία και ποια τα δυνατά. Προσωπικά πιστεύω πολύ στην αυτοπεποίθηση. Εάν είναι καλά ένας τερματοφύλακας μπορεί να πιάσει και μπάλες που θεωρούσε χαμένες. Είναι όταν παίζω την μπάλα με τα πόδια. Εκεί πρέπει να βελτιωθώ».

Ενώ για τις απώλειες στο πρωτάθλημα, υποστήριξε: «Έχουμε χάσει πολλούς βαθμούς , αλλά οι πιο σημαντικοί είναι αυτοί που χάσαμε από πιο αδύναμες ομάδες».

Για την επικοινωνία που έχει στην Τούμπα με τους συμπαίκτες του, είπε: «Ακόμα και να θέλω να φωνάξω μέσα στην Τούμπα δεν ακούγομαι. Είναι τόσες οι φωνές του κόσμου και να είναι στα δύο μέτρα να είναι ο συμπαίκτης μου δεν μπορώ να τον ακούσω. Πρέπει να επικοινωνούμε με τα μάτια».

Όσον αφορά στη δουλειά που κάνει στις προπονήσεις, είπε: «Στην Ευρώπη χρησιμοποιούνται οι μπάλες adidas οι οποίες στα μακρινά σουτ παίρνουν μια παράξενη τροχιά και είναι εύκολο να σε ξεγελάσουν. Όσο για τη δουλειά για αυτό έχω πάρει γυμναστή για να βελτιωθώ».

Σχετικά με το γεγονός ότι είχε βρεθεί εκτός 11άδας για το παιχνίδι με τον Άγιαξ, τόνισε: «Είναι μια πολύ δύσκολη ερώτηση και για μένα γιατί ακόμα και τώρα αναρωτιέμαι για ποιο λόγο με είχε πετάξει από την 11αδα. Είχα ψυχολογικό πρόβλημα τότε. Βγήκα όμως μέσα από αυτή τη διαδικασία πιο δυνατός».

Αναφορικά με τον αγώνα με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στον οποίο δεν έπαιξε, είπε: «Αν έπαιζα κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ 90 λεπτά τώρα θα ήμουν στην Εθνική ομάδα της Κροατίας. Ήταν το παιχνίδι της ζωής μου, το περίμενα πώς και πώς για να παίξω το καλύτερο μου παιχνίδι. Δεν έπαιξα τότε και επηρεάστηκα πολύ ψυχολογικά».

Σε ερώτηση για το αν ήταν κίτρινη ή κόκκινη στο ντέρμπι με τον Άρη είπε: «Εκατό τοις εκατό ήταν κίτρινη. Υπήρχαν και δύο παίκτες πίσω μου, σε καμιά περίπτωση δεν ήταν κόκκινη».

Όσον αφορά στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, είπε: «Ο στόχος είναι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς σε αυτό το ματς».

Για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα, τόνισε: «Θα δώσουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος για να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς μέχρι και το τέλος. Είναι φυσιολογικό και επόμενο ένας παίκτης που δεν παίζει να μην αισθάνεται καλά. Παρόλα αυτά εγώ περνάω καλά στον ΠΑΟΚ».



Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved