Κωστένογλου: «Χρειαζόμαστε τον Μανωλά»

Κωστένογλου: «Χρειαζόμαστε τον Μανωλά»

Ο Νίκος Κωστένογλου επανέλαβε ότι η ΑΕΚ δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει τον Μανωλά, ενώ αναφέρθηκε και στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ένωση.

Ο προπονητής του «Δικεφάλου» μιλώντας στο MEGA τόνισε η ομάδα του δεν έχει περιθώρια να στερηθεί τις υπηρεσίες του νεαρού κεντρικού αμυντικού, ενώ κάλεσε τους μετόχους να βρουν λύση για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κωστένογλου:

Για το θέμα Μανωλά: «Εχω μια αρχή ότι δεν ανακατεύομαι στα οικονομικά. Μου ζητήθηκε η άποψη μου για τον Μανωλά. Απάντησα στον κ.Δημητρέλο αν τον χρειάζομαι. Η ΑΕΚ δεν μπορεί να αφήσει κάποιον παίκτη της. Ειδικά στο κέντρο της άμυνας. Και πριν φύγει ο Κάλα είχαμε προβλήματα. Μετά είχαμε μεγάλο πρόβλημα, φανταστείτε τώρα αν φύγει ο Μανωλάς. Έχουμε τον Μπουγαΐδη και τον Χέλγκασον που είναι δύο νεαρά παιδιά. Έδωσα μια απάντηση στον πρόεδρο και σήμερα έγινε το Δ.Σ. και θα ενημερωθώ. Αύριο είναι η τελευταία μέρα των μεταγραφών εκεί στην Ουκρανία».

Για τη δουλειά του ως προπονητής: «Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τους φίλους ΑΕΚ. Ως προπονητής είναι πιο υπεύθυνη η θέση μου. Όταν πρωτοέγινα, είχα πει στην ΑΕΚ η θέση είναι θρόνος, εγώ είμαι περαστικός. Οσο είμαι εδώ θα δουλεύω σαν να ξέρω ότι θα μείνω για χρόνια. Πρέπει να δουλέψω με μικρούς σε ηλικία παίκτες, για να αφήσω μια παρακαταθήκη. Ανεβάζω παιδιά συνεχώς από την δεύτερη ομάδα για να τους δούμε και να συνηθίζουν και αυτοί σε επαγγελματικό επίπεδο. Αξίζουν συγχαρητήρια τα παιδιά της πρώτης ομάδας. Εχουμε περίεργα προβλήματα, ευτράπελα που δεν ταιριάζουν σε μια τόσο ιστορική ομάδα με τόσο ποιότητα στο παρελθόν».

Για τους στόχους της ομάδας: «Με λυπεί το γεγονός ότι η μια τόσο ιστορική ομάδα που φημιζόταν για το επιθετικό ποδόσφαιρο της, έφτασε να αμφισβητείτε και να αντιμετωπίζεται ως μικρή ομάδα. Με πονά. Προσπαθώ με το προπονητικό τιμ και τους παίκτες να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες και να είμαστε στο ύψος των περιστάσεων. Τα προβλήματα ολοένα και μεγαλώνουν. Στην αρχή ήμασταν σε μια καλή θέση και με το πέρασμα του χρόνου, τα προβλήματα διογκώθηκαν. Την δεδομένη στιγμή είναι ο στόχος μας τα πλέι οφ. Δεν αρμόζει τέτοιος στόχος στην ΑΕΚ, το ξέρω καλά. Πρέπει να εξασφαλίσουμε πρώτα την είσοδο μας εκεί, αλλά δυσκολεύει όσο τα προβλήματα μας μεγαλώνουν».

Για το αύριο της Ένωσης με όλα αυτά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει: «Δεν εγκαταλείπουμε το καράβι, θα προσπαθήσω για ότι καλύτερο μέχρι τέλος. Περιμένουμε τους μετόχους μας, τους παλιούς μετόχους, τον κ.Νικολαίδη, όλους να βρουν μια λύση. Στις 20 Μάρτη πρέπει να έχουν πληρωθεί οι παίκτες όσα συμφώνησαν και στις 31 Μαρτίου να πάρουμε άδεια από ΟΥΕΦΑ. Είμαστε σε ένα κομβικό σημείο της ιστορίας μας. Σύντομα να βρεθεί λύση, γιατί θα έχουμε καταστροφικές συνέπειες».



Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved