Μιραλάς: «Ο Μαρινάκης θέλει τον τίτλο με μένα στην ομάδα»

Μιραλάς: «Ο Μαρινάκης θέλει τον τίτλο με μένα στην ομάδα»

Πρόταση από τη Ρωσία είχε ο Κέβιν Μιραλάς, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο βελγικό Τύπο, ωστόσο ο άσος του Ολυμπιακού, τόνισε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θέλησε να τον παραχωρήσει. «Αν θα φύγω, θα είναι Ιούνιος και θα φύγω από την... μπροστινή πόρτα», είπε μεταξύ άλλων ο Βέλγος επιθετικός...

Ο Μιραλάς μίλησε στην Derniere Heure για τις προτάσεις που είχε τον χειμώνα αλλά και για τους λόγους που παρέμεινε στο «λιμάνι», ενώ τόνισε πως αν αποχωρήσει το καλοκαίρι θα είναι για να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε ο Κέβιν Μιραλάς:

Σχετικά με τις προτάσεις που υπήρξαν τον Ιανουάριο: «Θα μπορούσα να είχα πάει στη Ρωσία τον Ιανουάριο. Θα μπορούσα να είχα γίνει πλούσιος, αλλά θα ήταν καλό κάτι τέτοιο για την καριέρα μου; Δεν το πιστεύω αυτό. Δεν ήθελα να φύγω μεσούσης της περιόδου. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν με αφήνει να φύγω. Θέλει να πάρει το πρωτάθλημα με μένα στην ομάδα».

Για τους λόγους που παρέμεινε: «Υπήρχαν προτάσεις, αλλά έχω ακόμη στόχους να πετύχω με τον Ολυμπιακό. Κερδίζω καλά χρήματα στην Ελλάδα και αν φύγω, θα είναι επειδή υπάρχει μια μεγαλύτερη αθλητική πρόκληση».

Για το αν θα αποχωρήσει το καλοκαίρι: «Αν φύγω, θα είναι τον Ιούνιο και από την μπροστινή πόρτα. Θα είναι για να κάνω ένα βήμα παραπάνω. Θα είναι για να αναζητήσω ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Για τα λάθη που έκανε στο παρελθόν: «Δεν είμαι πλέον παιδάκι. Όταν ήμουν στη Σεντ Ετιέν τα θαλάσσωσα. Έκανα λάθη και δεν το κρύβω. Όμως τότε μην ξεχνάμε πως ήμουν στα 20. Είμαι πιο ώριμος πλέον και όσα έγιναν μού άνοιξαν τα μάτια. Ο Λουίς Φαμπιάνο άρχισε την καριέρα του στη Ρεν και δεν κατάφερε να ξεχωρίσει. Πολλοί πίστευαν πως δεν ήταν παίκτης υψηλού επιπέδου. Όμως λίγα χρόνια μετά έγινε το αστέρι της Σεβίλλης και βασικός στην εθνική Βραζιλίας. Δεν πρέπει να κρίνεις κάποιον τόσο βιαστικά. Αν πάρω μεταγραφή, θα σημαίνει πως θα νιώθω έτοιμος και θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να προσαρμοστώ γρήγορα και να πετύχω».

Ο Κέβιν Μιραλάς, εξάλλου, αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια και για κάποιους Έλληνες ποδοσφαιριστές:  «Αυτός που μου αρέσει περισσότερο είναι ο επιθετικός της Σέλτικ, ο Σαμαράς. Είναι πραγματικά πολύ καλός παίκτης. Υπάρχει κι άλλος επικίνδυνος επιθετικός, ο Γκέκας, ο οποίος θυμίζει αλεπού μέσα στην περιοχή. Θέλει προσοχή… Ιδιαίτερη αναφορά θα μπορούσα να κάνω και στον Τοροσίδη, τον συμπαίκτη μου στον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι δεξιός μπακ, που ανεβαίνει πολύ συχνά. Παίζει σαν τον Μαϊκόν της Ίντερ…»

Σχετικά με το αν τον φοβίζει το γεγονός πως ο Τζιμπρίλ Σισέ απέτυχε στην Ιταλία: «Ο Σισέ χρησιμοποιήθηκε λανθασμένα στη Λάτσιο. Είναι καθαρόαιμος σέντερ φορ και τον έβαζαν να παίζει στα πλάγια».

Διαβάστε ακόμα:

Στα χνάρια της Μπαρτσελόνα ο Ολυμπιακός!

Μέλμπεργκ: «Θέλουν να με κρατήσουν στον Ολυμπιακό»

Για ταλέντο από τον Διαγόρα κινήθηκε ο Ολυμπιακός

Η ΤΣΣΚΑ ήθελε τον Μιραλάς!

«Ο αγαπημένος μου παίκτης είναι ο Σαμαράς. Είναι ο στράικερ της Σέλτικ. Είναι πραγματικά πολύ καλός. Υπάρχει και άλλος επικίνδυνος επιθετικός: ο Γκέκας. Είναι μια "αλεπού" μέσα στην περιοχή. Πρέπει να τον προσέξουμε. Επίσης θα μπορούσα να αναφέρω τον Τοροσίδη, τον συμπαίκτη μου στον Ολυμπιακό. Είναι δεξιός μπακ αλλά συχνά ανεβαίνει στην επίθεση και γίνεται απειλητικός. Παίζει σαν τον Μαϊκόν της Ίντερ. Την περασμένη σεζόν παρακολούθησα την αναμέτρηση των Ελλήνων με την Κροατία. Είμαι μια εξαιρετική ομάδα, που διατηρείται τα τελευταία χρόνια», κατέληξε ο Κέβιν.


Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved