Κούλουμα στο γήπεδο για τον αποδεκατισμένο Πανιώνιο!

Κούλουμα στο γήπεδο για τον αποδεκατισμένο Πανιώνιο!

Κούλουμα στο γήπεδο έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου (ή τουλάχιστον όσοι απέμειναν από αυτούς), καθώς ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας,  ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον σαββατιάτικο εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο, με τον Απόστολο Μάντζιο να αντιμετωπίζει εκτός από τις πολλές απουσίες (τραυματιών και μη) ποδοσφαιριστών του και το απρόοπτο του Στάθη Ρόκα, ο οποίος αποχώρησε από το πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων.

Το γεγονός πως η αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης με τους Περιστεριώτες θα διεξαχθεί Σάββατο (3/3), ανάγκασε τον Έλληνα τεχνικό να μην δώσει ρεπό στους «κυανέρυθρους», οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στο «Απήλιον», όπου διεξήχθη η σημερινή (27/2) προπόνηση.

Το «παρών» δεν έδωσαν οι Ντιμπαλά, Πιέρ οι οποίοι έχουν εξασφαλίσει άδεια και βρίσκονται σε Βέλγιο και Γαλλία αντίστοιχα, για προσωπικούς τους λόγους, όπως και οι Κούτσι, Αμπντουλάγιεφ, Σκέμπρι λόγω υποχρεώσεων με τις Εθνικές τους ομάδες.

Όσον αφορά στο μέτωπο των τραυματιών, οι Πετκάκης, Κουλουχέρης και Σιδεράκης ακολούθησαν για μία ακόμα ημέρα ατομικό, ενώ ο Ντούνης που έχει άδεια από το ιατρικό επιτελείο δεν προπονήθηκε καθόλου, την ίδια ώρα που ο Σταυροθανασόπουλος πήρε μέρος σε κάποια κομμάτια του προγράμματος. Αντιθέτως, ο Ρόβας ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες και παίρνοντας κανονικά μέρος, έθεσε εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του.

Παρόλα αυτά στην προπόνηση του Πανιωνίου δεν έλειψαν και τα απρόοπτα, καθώς ο Στάθης Ρόκας, μετά από σύγκρουση με συμπαίκτη του, αποχώρησε με αιμάτωμα στον έσω πλάγιο και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο Τρίτη.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως την Τρίτη (28/2) ο Απόστολος Μάντζιος θα απουσιάσει από την προπόνηση, καθώς θα μεταβεί στην Κομοτηνή όπου λαμβάνει χώρα σεμινάριο της UEFA για τους προπονητές με δίπλωμα UEFA pro, αφήνοντας στο πόστο του τους Κωνσταντίνο Παναγόπουλο, Νόνι Λίμα, Βασίλη Καλαποθαράκο και Γιάννη Πλαβούκο. Ο 42χρονος τεχνικός θα επιστρέψει στην Πλατεία την Τετάρτη, δίνοντας κανονικά το «παρών» στην προπόνηση που έχει προγραμματιστεί για τις 17:00. Την ίδια ώρα μάλιστα θα διεξαχθεί  και η προπόνηση της Πέμπτης προκειμένου να ενσωματωθούν οι διεθνείς που θα έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους ομάδες.

Εν των μεταξύ η τεχνική ηγεσία των «κυανέρυθρων» έχει πλέον στη διάθεσή της τα στοιχεία που προέκυψαν από τον εργομετρικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε όλους τους παίκτες. Από τα αποτελέσματα προκύπτει σαφής βελτίωση της ομάδας κυρίως στον τομέα της αντοχής και της δύναμης, ενώ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως και τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα έχουν πλέον πλησιάσει στα επίπεδα των υπολοίπων παικτών, ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα προπόνησης με έμφαση στην αντοχή και τη δύναμη, από τον Νοέμβριο.



Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved