Σολάκης: «Θέλω τελικό και να μείνω στον Αστέρα»

Σολάκης: «Θέλω τελικό και να μείνω στον Αστέρα»

Την επιθυμία του να φτάσει ως τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τους Αρκάδες, αλλά και να συνεχίζει να παίζει για ένα ακόμα χρόνο στην ομάδα, εξέφρασε ο έμπειρος επιθετικός.

Ο Ηλίας Σολάκης μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΪ» και υποστήριξε πως έχει απωθημένο να παίξει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, υποστηρίζοντας ότι θέλει να παίξει για έναν ακόμα χρόνο ποδόσφαιρο, ενώ μίλησε τόσο για τον Αχιλλέα Μπέο όσο και για την περιπέτεια του Ολυμπιακού Βόλου το καλοκαίρι που μας πέρασε…

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε…

Για τη φετινή πορεία του Αστέρα Τρίπολης:

«Στην αρχή όλοι συζητούσαν ότι ο Αστέρας είναι φαβορί για να πέσει. Στην πορεία άλλαξαν πολλά πράγματα. Ο Τσιώλης άλλαξε την ψυχολογία και τη νοοτροπία μας. Επίσης, ήρθαν τα θετικά αποτελέσματα και πλέον έχουμε άλλο αέρα».

Για την έλευση του Σάκη Τσιώλη:

«Ο Τσιώλης δουλεύει πολύ σε θέματα τακτικής. Είναι καλός και αξιόλογος προπονητής. Δεν περίμενα ότι θα πάμε τόσο καλά. Ο Τσιώλης ξέρει να διαχειρίζεται καλά το υλικό σε μια ομάδα. Ο Αστέρας έχει ποιοτικό ρόστερ και όλοι μαζί καταφέραμε να φτάσουμε εδώ. Δεν ξέρω τι έφταιξε και δεν πήγε καλά στον Άρη. Ο Άρης είναι μια ομάδα με βαρύτερη φανέλα. Αν φέρεις θετικά αποτελέσματα ο κόσμος δεν έχει υπομονή και εκεί χαλάει η ηρεμία και αρχίζουν τα προβλήματα».

Για το πότε σκοπεύει να σταματήσει το ποδόσφαιρο:

«Είμαι 38 ετών. Θέλω να παίξω ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο για ακόμη ένα χρόνο. Βλέπω ότι είμαι καλά και αντέχουν τα πόδια μου. Το καλοκαίρι, με βάση όσα θα έχω δώσει στην ομάδα, θα διεκδικήσω την επέκταση του συμβολαίου στον Αστέρα».

Για τους ημιτελικούς του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο:

«Οι φίλοι του Ατρομήτου πήγαν πέρυσι σε τελικό Κυπέλλου. Φέτος ας αφήσουν να χαρούμε εμείς! Πρέπει να πάρουμε ότι θα μας δώσει η μοίρα. Δεν είναι εύκολο να είσαι κάθε μέρα στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Πρέπει να μιλήσουμε μεταξύ μας και να πούμε ότι μπορούμε και στο πρωτάθλημα να διεκδικήσουμε κάτι καλό καθώς είμαστε στην 7η θέση. Να δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε αυτή τη σεζόν. Θεωρώ πολύ καλή ομάδα τον Ατρόμητο. Οι πιθανότητες είναι 50-50. Δεν έχω καταφέρει να παίξω έναν τελικό στην καριέρα μου. Είμαι σε μια ηλικία που αν πάω στον τελικό θα μου μείνει αξέχαστο. Αν το καταφέρω θα είναι μια από τις καλύτερες μου χρονιές».

Για το πώς καταφέρνει να έχει διάρκεια στην καριέρα του:

«Ρόλο στο ποδόσφαιρο παίζει η διάρκεια και το πόσο καλή ζωή κάνεις και πόσο καλά προπονείσαι. Πάντα έκανα καλή ζωή και αυτό μου βγαίνει. Δεν θέλω να δείχνω ότι είμαι ένας παίκτης που ίσα-ίσα περπατάει στο γήπεδο. Θέλω να είμαι ανταγωνιστικός και αυτό με ικανοποιεί».

Για τον Ολυμπιακό Βόλου:

«Τα πράγματα για όσους παίζαμε στον Ολυμπιακό Βόλου δεν ήρθαν καλά το καλοκαίρι. Αυτή η φθορά μας κούρασε, μας έσπασε τα νεύρα. Έπειτα κοιτάξαμε να συνεχίσουμε την καριέρα μας αλλά υπήρχαν ομάδες που προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την ανάγκη των παικτών για δουλειά. Ήθελαν να βγάλουν κάποιες αποφάσεις για κάποιες ομάδες και βάλανε στο στόχαστρο Καβάλα και Ολυμπιακό Βόλου. Η ουσία είναι να υπάρχουν αποδείξεις. Όταν δεν υπάρχουν αποδείξεις δεν έχει νόημα ότι και να κάνεις».

Για τον Αχιλλέα Μπέο:

«Έχω καλά λόγια να πω για τον Μπέο. Είναι ιδιόρρυθμος, απαιτητικός, φώναζε αρκετές φορές. Νομίζω ότι οι άνθρωποι που είναι έκρυθμοι στο βάθος κρύβουν μια καλή ψυχή. Πέρσι ι έλεγε πολλές ατάκες καθώς είχε κέφια λόγω της καλής πορείας που έκανε η ομάδα».

Για τη διοίκηση των Αρκάδων:

«Το καλύτερο είναι να έχεις έναν πρόεδρο που θα πληρώνει. Στην Τρίπολη είναι πιο χαμηλών τόνων οι άνθρωποι και αγαπάνε πολύ την ομάδα. Είναι εντελώς διαφορετικού στιλ από τον Μπέο. Η διοίκηση και ο πρόεδρος σε μια ομάδα είναι το Α και το Ω».



ΠΑΟΚ-Μπριζ 0-2: Αξεπέραστο εμπόδιο οι εξαιρετικοί Βέλγοι
ΠΑΟΚ-Μπριζ 0-2: Αξεπέραστο εμπόδιο οι εξαιρετικοί Βέλγοι
ΕΠΟ: «Ουδέποτε ετέθη θέμα θετικού δείγματος διεθνούς ποδοσφαιριστή»
ΕΠΟ: «Ουδέποτε ετέθη θέμα θετικού δείγματος διεθνούς ποδοσφαιριστή»
Conference League: Ο Μαρτίνες δε χάνει στα πέναλτι, πρόκριση για Άστον Βίλα!
Conference League: Ο Μαρτίνες δε χάνει στα πέναλτι, πρόκριση για Άστον Βίλα!
Άρης – ΑΕΚ: Ατομικό για Μουκουντί και Άμραμπατ | Εκτός οι Λιβάι Γκαρσία, Στάνκοβιτς
Άρης – ΑΕΚ: Ατομικό για Μουκουντί και Άμραμπατ | Εκτός οι Λιβάι Γκαρσία, Στάνκοβιτς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved