Οικονομόπουλος: «Φίλος μας ο Αλ Σουνταϊρί»

Οικονομόπουλος: «Φίλος μας ο Αλ Σουνταϊρί»

Ταμειακή διευκόλυνση και όχι επένδυση τόνισε ο Χάρης Οικονομόπουλος πως κάνει ο Τουρκί Αλ Σουνταϊρί με τα 2 εκατ. ευρώ που έδωσε στην ΑΕΚ.

Ο νέος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, μίλησε στην εφημερίδα «Κιτρινόμαυρη Ώρα» και είπε χαρακτηριστικά για τον Σαουδάραβα επιχειρηματία: «Πρόκειται για μια ταμειακή διευκόλυνση, όπως είχαμε τονίσει από την αρχή. Είναι ένας άνθρωπος που τον γνωρίζουμε, μας γνωρίζει και απλώς μας βοήθησε σε μια δύσκολη στιγμή. Είναι φίλος μας και βοήθησε».

Όσον αφορά στη νέα θέση που κατέχει πλέον στην ΑΕΚ, τόνισε: «Νιώθω μεγάλη τιμή, μιας και από αυτή τη θέση πέρασαν μεγάλες προσωπικότητες. Το ερώτημα, όμως, είναι τι κάνουμε από εδώ και στο εξής. Να μας πει ο κόσμος τι ΑΕΚ θέλει, αρχής γενόμενης από την επόμενη Κυριακή. Έχω προτείνει και ο Ανδρέας Δημητρέλος δέχθηκε, να έχουμε γενική είσοδο 10 ευρώ με τον Παναθ8ηναϊκό. Να είναι σε όλα τα ματς μέχρι το τέλος. Είναι ένα ποσό που δεν θεωρείται μικρό, αλλά ο κόσμος έχει τη δυνατότητα να το σώσει.

Τι είναι η ΑΕΚ; Είναι μια μεγάλη ομάδα με ιστορία και αβέβαιο μέλλον ή μια μεγάλη ομάδα με σημαντικό παρελθόν, δύσκολο παρόν και πολλά υποσχόμενο μέλλον; Θα προτείνω να έρθει στο ΟΑΚΑ και η διοίκηση του Παναθηναϊκού και πρώτα από όλα όσους έχουν παίξει ουσιαστικό ρόλο στην ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια και όσους δεν αντέχουν άλλη «χαμένη πατρίδα», αλλά συμφωνούν ότι αν αποκαταστήσουμε, σε έναν τόσο διεφθαρμένο χώρο, τη διαφάνεια, τη συνέπεια και το ήθος, μπορούμε να πετύχουμε την ευρύτερη δυνατή συσπείρωση, όχι απλά για καθαρό και απολαυστικό ποδόσφαιρο, αλλά για μία καθαρή, δίκαια και ανεξάρτητη Ελλάδα.

Ας είναι η επόμενη Κυριακή η πρώτη από πολλές γιορτές που θα ακολουθήσουν. Υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω πολύ. Όσο περισσότεροι τόσο πιο γρήγορα θα έρθουν τα ωραία και όμορφα αποτελέσματα. Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Όπως λέει, όμως, και ένα αγγλικό ρητό: Το βαρύ χειμώνα τον διαδέχεται πάντα η άνοιξη. Κάνω κάλεσμα σε όλους όσοι αντιμετωπίζουν την ΑΕΚ σαν μια κοιτίδα αρχών και αξιών να είναι περήφανοι όταν τη βλέπουν να πρωτεύει στο γήπεδο, αλλά, κυρίως, να είναι περήφανοι μόνο και μόνο γιατί κρατάει ψηλά τη σημαία των ιδανικών και των αξιών του Ελληνισμού».

Παράλληλα, υποστήριξε ότι θα ήθελε να δει και πάλι στο ΟΑΚΑ ανθρώπους που έχουν συνδέσει το όνομά του με την ΑΕΚ, προκειμένου να τη βοηθήσουν: «Εύχομαι να το κάνει. Εκτός από τον Ντέμη, όμως, θέλω να δω και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και όλους τους παλιούς πετυχημένους παράγοντες της ΑΕΚ. Νυν και πρώην. Μετόχους και ανθρώπους που έχουν βάλει ένα λιθαράκι στην ιστορία της ΑΕΚ και του ποδοσφαίρου. Ο Ντέμης, πάντως, είναι ένας εξαιρετικά σημαντικός παράγοντας, που μπορεί να κινητοποιήσει τα αντανακλαστικά των φίλων της ομάδας.

Δεν θα σταματήσω να κάνω ό,τι έκανα και πριν. Είμαι υποχρεωμένος να εξακολουθήσω να κάνω ό,τι έκανα. Το σημαντικό είναι το συμβούλιο να συγκεντρώνει πρόσωπα με ήθος και κύρος, τα οποία χωρίς να εμπνέουν δέος θα επιβάλλουν, όπου είναι χρήσιμο, τον οφειλόμενο σεβασμό στην ιστορία και κυρίως στο μέλλον των αρχών και των αξιών κάθε οπαδού του ευ αγωνίζεσθαι. Η δική μου ευχή είναι την επόμενη Κυριακή όχι απλά να γεμίσει το ΟΑΚΑ.

Ας δοθεί η ευκαιρία, εφόσον η αστυνομία μας διαβεβαιώσει ότι μπορεί να κάνει το καθήκον της, στο γήπεδο να μην είναι μόνο φίλοι της ΑΕΚ. Να μην είναι μόνο του Παναθηναϊκού, αλλά και αληθινοί φίλοι του ποδοσφαίρου. Γνήσιοι οπαδοί της άμιλλας. Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή. Έχουμε πολύ πιο σοβαρή δουλειά μπροστά μας για να σπαταλιόμαστε σε ανούσιες αντιπαραθέσεις».



Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved