Τυχερός ο Σίσιτς - καθαρός ο υπέρηχος

Τυχερός ο Σίσιτς - καθαρός ο υπέρηχος

Τυχερός στάθηκε ο Μίρνες Σίσιτς καθώς ο υπέρηχος στον οποίο υποβλήθηκε την Παρασκευή (24/02) λόγω των ενοχλήσεων που έχει στους προσαγωγούς ήταν καθαρός και έδειξε ότι δεν υπάρχει κάτι το ανησυχητικό.

Ωστόσο ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα το απόγευμα που περιελάμβανε τρέξιμο για περίπου δέκα λεπτά και θεραπεία. Το αν θα συμπεριληφθεί ή όχι στην αποστολή για την Αθήνα θ’ αποφασίσει οριστικά το Σάββατο (25/02) ο Νίκος Αναστόπουλος, με τα τωρινά δεδομένα όμως κάτι τέτοιο είναι δύσκολο. Από κει και πέρα και ο Φώτης Παπουλής νιώθει μικροενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο οι οποίες όμως δεν θα του στερήσουν τη συμμετοχή στην Κυριακάτικη (26/02, 7.30μ.μ.) αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ο ταχύτατος μεσοεπιθετικός πήρε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα της Παρασκευή (24/02) έστω και λίγο επιφυλακτικά, ενώ παράλληλα έκανε θεραπεία πριν και μετά την προπόνηση.

Όσον αφορά τον Βαγγέλη Μάντζιο συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα εξαιτίας του προβλήματος στον ορθό μηριαίο και πιθανότατα δεν θα παίξει απέναντι στην ΑΕΚ αλλά θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για ψυχολογικούς λόγους. Το απογευματινό… μενού της Παρασκευής (24/02) αφιερώθηκε σε ασκήσεις με μπάλα και ασκήσεις τακτικής και δίτερμα με περιοριστικούς όρους. Ατομική προπόνηση με τον Κώστα Χανιωτάκη έκαναν οι τερματοφύλακες. Οι «ασπρόμαυροι» ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους το Σάββατο (25/02) με την τελευταία προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 3.30μ.μ. και αμέσως μετά θ’ ανακοινωθεί η αποστολή από τον «Αλενατόρε» που θα «πετάξει στις 6.25μ.μ. για την πρωτεύουσα.

Οι σκέψεις για την ενδεκάδα

Σχετικά με τις σκέψεις του «Αναστό» για την ενδεκάδα με τον Φώτη Παπουλή -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- στην κορυφή της επίθεσης θα παραταχθεί ο ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ. Εκτός κι αν προλάβει να είναι ετοιμοπόλεμος ο Μίρνες Σίσιτς. Σε διαφορετική περίπτωση ο Παπουλής θα ηγηθεί της επίθεσης του κρητικού συγκροτήματος στο «Σπύρος Λούης» όπως έκανε και σε δύο από τα μπαράζ ανόδου το περασμένο καλοκαίρι, στα δύο νικηφόρα παιχνίδια με τον Διαγόρα Ρόδου σε Φυλή και Νέα Σμύρνη αντίστοιχα. Στις πτέρυγες θα παίρνει πιθανότατα βοήθειες από τους Παναγιώτη Ζορμπά (αριστερά) και Χρήστο Μπούρμπο (δεξιά).

Στη μεσαία γραμμή Ματίας Βερόν και Ζόρντι Λόπεθ θα είναι οι δύο αμυντικοί μέσοι με τον Χόρχε Λόπεθ λίγο πιο μπροστά σε ελεύθερο ρόλο, θέση στην οποία τα πήγε περίφημα στον προημιτελικό του κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό. Από κει και πέρα κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης, το δεξί άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Άρης Γαλανόπουλος, το αριστερό ο Φρανσίσκο Βάντο και στόπερ θα είναι οι Γιώργος Γεωργίου - Στάθης Ταυλαρίδης. Θέση αριστερά στην άμυνα διεκδικεί ο Μηνάς Πίτσος και στο κέντρο ο Μπόλντιζαρ Μποντόρ.



ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved