Σνάουτσνερ: «Κέρδισε εμπειρίες ο ΠΑΟΚ»

Σνάουτσνερ: «Κέρδισε εμπειρίες ο ΠΑΟΚ»

Στις εμπειρίες που αποκόμισαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ από τη φετινή ευρωπαϊκή συμμετοχή τους, στάθηκε ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ.

Ο Πολωνός αμυντικός του ΠΑΟΚ μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107,4», τονίζοντας αρχικά: «Σε όλα τα παιχνίδια μέχρι στους 13 αγώνες, χάσαμε χθες. Παίξαμε καλά σε όλα τα παιχνίδια, νικήσαμε την Τότεναμ και έχουμε κερδίσει πολλές εμπειρίες από αυτές τις ομάδες. Μόνο χθες δεν κάναμε αυτό που θέλαμε πριν το παιχνίδι και χάσαμε εύκολα. Γενικά, κάναμε καλή δουλειά στην Ευρώπη και είμαστε χαρούμενοι για αυτό».

Αναφορικά με το χθεσινό (23/02) παιχνίδι, ο Σνάουτσνερ είπε: «Πιστεύω ότι μπήκαμε δυνατά, αλλά το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε πολύ νωρίς και το δεύτερο στο 15’, κάπου εκεί το παιχνίδι τελειώνει. Ξέραμε ότι η Ουντινέζε είναι πολύ καλή ομάδα και δεν είναι εύκολο να βάλεις ένα γκολ, όχι τρία. Μετά το 0-2 το παιχνίδι τελείωσε. Παίξαμε όσο μπορούσαμε.

Ήταν πολύ δύσκολο να πετύχουμε ένα γκολ. Στο Ούντινε δεν παίξαμε καθόλου και φέραμε καλό αποτέλεσμα. Στην Τούμπα, παίξαμε καλύτερα από το πρώτο παιχνίδι και δεχτήκαμε τρία γκολ. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Καλύτερα να παίζαμε άσχημα και να παίρναμε το αποτέλεσμα χθες. Έχουμε τώρα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος μπροστά μας».

Σε ερώτηση για το πέναλτι που καταλογίστηκε εις βάρος του, απάντησε: «Δεν ήταν πέναλτι. Δεν ξέρω τι έκανε ο διαιτητής. Αυτός πέφτει, το σκορ είναι 0-2 και δεν ενδιαφέρει. Σε ευρωπαϊκό παιχνίδι δε μπορεί ο διαιτητής να κάνει ένα τόσο μεγάλο λάθος. Εκείνη τη στιγμή είχα πολλά νεύρα, αλλά τώρα πέρασε».

Όσον αφορά στη συνέχεια του πρωταθλήματος, ο Σνάουτσνερ είπε: «Ο στόχος είναι να είμαστε στα πλέι οφ και μετά να πάρουμε την πρώτη θέση. Αυτός είναι ο στόχος μας. Στα πλέι οφ ο ΠΑΟΚ πιστεύω θα είναι σίγουρα. Η διαφορά από τις άλλες ομάδες είναι σημαντική αλλά θέλουμε να είμαστε στα πλέι οφ και εκεί να κυνηγήσουμε την πρώτη θέση».

Τέλος, για το συμβόλαιό του που λήγει, είπε: «Δεν ξέρω ακριβώς. Έχω μιλήσει με την οικογένεια μου και δεν ξέρουμε ακόμα αν θέλουμε να επιστρέψουμε στην Πολωνία. Θέλω να περιμένω. Ακόμα είναι λίγο νωρίς για να πάρω κάποια απόφαση. Ακόμα δεν ξέρω. Εγώ είμαι 9 χρόνια στην Ελλάδα και μου αρέσει η ζωή και το ποδόσφαιρο εδώ. Αν έχω κάποια πρόταση από την Ελλάδα θα το σκεφτώ».



Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Στη Σμύρνη για προετοιμασία ο Τεντόγλου
Στη Σμύρνη για προετοιμασία ο Τεντόγλου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved