«Να θαυμάσει και πάλι η Ευρώπη τον κόσμο του ΠΑΟΚ»

«Να θαυμάσει και πάλι η Ευρώπη τον κόσμο του ΠΑΟΚ»

Περίπου 20.000 φιλάθλους περιμένουν στον ΠΑΟΚ στο αποψινό παιχνίδι με την Ουντινέζε, ενώ ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης, τόνισε πως εισιτήρια θα υπάρχουν απούλητα και μέχρι την έναρξη του αγώνα, ενώ επανέλαβε ότι χρειάζεται προσοχή από τους φιλάθλους.

Μιλώντας στον «Sport103.fm», ο Μάκης Γκαγκάτσης αναφέρθηκε αρχικά στο άνοιγμα της θύρας 8 για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ: «Όλα κύλησαν ομαλά στη σύσκεψη και θα είναι ανοικτή και η θύρα 8 για τους φίλους της ομάδας μας με το εισιτήριο να κοστίζει 20 ευρώ. Ήταν μία απόφαση της τελευταίας στιγμής. Εμείς κάναμε το αίτημα μας στην Ουντινέζε, γιατί συνολικά οι φίλαθλοι της θα είναι 120. Οι άνθρωποι της συμφώνησαν με αυτό το αίτημα, όπως και η αστυνομία και ο παρατηρητής είπε ότι εφόσον εγγυάται η αστυνομία και η ΠΑΕ την ασφάλεια των φιλάθλων, απάντησε και αυτός θετικά.

Στη θύρα 8 είναι τα πιο φθηνά. Υπάρχουν ακόμα αρκετά αδιάθετα εισιτήρια και ο κόσμος ακόμα και την τελευταία στιγμή να έρθει στο γήπεδο, θα βρει εισιτήριο. Από την αρχή είχαμε συνεννοηθεί με τους ανθρώπους της Ουντινέζε, ότι το εισιτήριο στη θύρα των φιλοξενούμενων θα είναι στη θύρα 8. Και από τη στιγμή που είχαν εκδοθεί και μας τα επέστρεψε δε μπορούσε να αλλάξει η τιμή σήμερα.

Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε και την Ουντινέζε, που έκανε δεκτό και πάλι το αίτημα μας. Είναι πολύ συνεργάσιμοι, γιατί υπήρχαν ομάδες που για 50 οπαδούς, μας είχαν κλείσει τη θύρα 8».

Σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων και την παρουσία του κόσμου, τόνισε: «Θεωρώ ότι θα είναι από 20.000 φίλαθλοι. Υπάρχουν πολλά αδιάθετα εισιτήρια, ο κόσμος μπορεί να έρχεται στο γήπεδο και πάντα την τελευταία μέρα πωλούνται τα περισσότερα εισιτήρια».

Τέλος, για αυτά που πρέπει να προσέξει ο κόσμος, ο Μάκης Γκαγκάτσης είπε: «Έχει αυστηρή εντολή από την UEFA, να γράψει το οτιδήποτε από κροτίδα και πυρσό. Θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός ο κόσμος και αυτήν την εντολή έχει από την UEFA, να μην αφήσει τίποτα να πέσει κάτω. Όλη η Ευρώπη θαύμασε τον κόσμο του ΠΑΟΚ στο Φρίουλι και ελπίζω και σήμερα να τον θαυμάσει για ακόμα μία φορά. Οι θύρες ανοίγουν στις 17.30 και ο κόσμος μπορεί να έρχεται από εκείνη την ώρα για να μη δημιουργηθεί κάποιος συνωστισμός».



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved