Αναστόπουλος: «Χωρίς άγχος απέναντι σε Ολυμπιακό»

Αναστόπουλος: «Χωρίς άγχος απέναντι σε Ολυμπιακό»

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Αναστόπουλος, μίλησε για την πρόκριση του ΟΦΗ στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, προσθέτοντας πως οι Κρητικοί θα έχουν μόνο κέρδος απέναντι στους πρωταθλητές Ελλάδας.

«Από τη στιγμή που η ομάδα πήγε στους ‘4’, που ήταν κι ο στόχος βάσει κλήρωσης, ό,τι και να γίνει στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, μόνο να κερδίσουμε θα έχουμε. Εμείς δεν θα έχουμε κανένα άγχος, θα παίξουμε τη μπάλα μας και θέλουμε να γίνουν δυο ανοικτά παιχνίδια να τα ευχαριστηθεί ο κόσμος. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, τα παιχνίδια κυπέλλου είναι ελεύθερα και δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει, όμως, το φαβορί είναι ο Ολυμπιακός», δήλωσε αρχικά ο τεχνικός του ΟΦΗ στον Sentra 103,3.

Για τις μέχρι τώρα προκρίσεις του ΟΦΗ: «Η πιο προηγούμενη πρόκριση έγινε επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, σε μια καλή ομάδα, ενώ παίξαμε και στην Παναχαϊκή, μέσα στην Πάτρα κι οι ομάδες Β’ Εθνικής όταν παίζουν στην έδρα τους έχουν ισχυρό κίνητρο. Άρα, έχουμε κάνει ήδη δύο δύσκολες προκρίσεις ως τώρα στο θεσμό».

Σχετικά με το αν η ομάδα του ΟΦΗ έχει επηρεαστεί από τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Επηρεάζει με την έννοια της ταλαιπωρίας. Το περασμένο Σάββατο ήμασταν στην Αθήνα, είχαμε προετοιμαστεί και ψυχολογικά για να παίξουμε, μάθαμε το βράδυ πως δεν θα γίνει το παιχνίδι κι αναγκαστήκαμε να γυρίσουμε πίσω. Υπάρχουν και τα θετικά και τα αρνητικά. Στα θετικά είναι πως θα επιστρέψουν κάποιοι τραυματίες και θα έχουμε κι αγωνιστικό ρυθμό, στα αρνητικά είναι η ψυχική ταλαιπωρία που υποβάλλεται η ομάδα, αφού είχαμε ετοιμαστεί να παίξουμε και τελικά δεν έγινε. Όπως και να ‘χει, εμείς το ξεπεράσαμε και συνεχίζουμε».

Σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Κρητικοί: «Το έχω πει πάρα πολλές φορές, έχουμε αρκετά και μεγάλα προβλήματα. Το θετικό είναι πως όλοι στην οικογένεια του ΟΦΗ έχουμε καταλάβει όλοι ότι αν σκεφτόμαστε τα προβλήματα θα μας κάνει μόνο κακό. Τα λέμε μεταξύ μας, αλλά όταν μπαίνουμε στον αγώνα, τα αφήνουμε εκτός. Αυτό είναι το μυστικό, να μπορούμε να αφήνουμε απ’ έξω τα προβλήματα. Είναι το πιο σημαντικό για τους παίκτες κυρίως».

Για την οικονομική δυνατότητα του ΟΦΗ: «Ο Ατρόμητος μπορεί να βάλει στόχο γιατί έχει τις οικονομικές βάσεις έτσι ώστε να οριοθετήσει που θα φτάσει. Αν εμείς είχαμε την οικονομική ευχέρεια του Ατρόμητου, σαν σύλλογος που είναι ο ΟΦΗ θα είχε πιο υψηλούς στόχους, γιατί πάντα στοχεύει ψηλά. Στον κόσμο πρέπει να λέμε την αλήθεια. Η ομάδα αγωνιστικά έχει φτιαχτεί για μεγάλα πράγματα, αλλά δεν έχουμε την οικονομική βάση για να τα κάνουμε. Αν την είχαμε, μπορεί να είμαστε και δεύτεροι. Από εκεί ξεκινάνε όλα».

Τέλος, για τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στο Europa League: «Το φαβορί είναι ο Ολυμπιακός. Η Ρουμπίν θα έρθει να παίξει ελεύθερα, χωρίς άγχος και θα πρέπει να είναι προσεκτικός. Δεν θα πρέπει να αδιαφορήσει γιατί θα υπάρξει πρόβλημα. Ο καλός ολυμπιακός θα κερδίσει. Ο ΠΑΟΚ έχει δύσκολη αποστολή. Οπωσδήποτε πρέπει να βάλει γκολ και να προσέξει την άμυνα του γιατί η Ουντινέζε έχει γρήγορους κυνηγούς και πιστεύω και εύχομαι να περάσουν και οι δυο ομάδες».



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved