Το 51% του Πανιώνιου θέλει ο Ανδρέας Πάτσης

Το 51% του Πανιώνιου θέλει ο Ανδρέας Πάτσης

Συζητήσεις με τον Βασίλη Τσάβαλο για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Πανιώνιος τόνισε πως γίνονται ο Ανδρέας Πάτσης, χωρίς ωστόσο να υπάρχει αποτέλεσμα.

Ο πρόεδρος της Ελασσόνας μίλησε στην αθλητική εφημερίδα «ΦΩΣ» και αναφέρθηκε στις συζητήσεις που έχει κάνει με τον Βασίλη Τσάβαλο για τον Πανιώνιο: «Κάναμε δύο ραντεβού με τον κ. Τσάβαλο, στο δεύτερο ραντεβού έγινε συζήτηση για τα οικονομικά. Κατάθεσα την αρχική μου εκτίμηση για ποιο ποσοστό ενδιαφέρομαι και τι χρήματα διατίθεμαι να βάλω για το ποσοστό αυτό.

Μου έγινε μια πρόταση από τον πρόεδρο του Πανιώνιου να αγοράσω το 67% των μετοχών της ΠΑΕ. Μου ζητήθηκαν 4,5 εκατ. ευρώ. Αυτό το ποσό όμως δεν ήταν ρεαλιστικό. Ο Παναθηναϊκός ψάχνει τόσο καιρό 2,5 εκατ. ευρώ να βρει για να μπορεί να παίξει στην Ευρώπη και δεν τα βρίσκει από τους μεγαλομετόχους του. Πρέπει να προσγειωθούν οι ομάδες στην πραγματικότητα. Αφού οι μετοχές έχουν παραδοθεί στον ερασιτέχνη Πανιώνιο, δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχει να παραμένει με ένα 23% των μετοχών ο Τσακίρης, από τη στιγμή που δεν βάζει ευρώ. Ρώτησα λοιπόν που θα πήγαιναν τα 4,5 εκατ. ευρώ, αφού οι μετοχές είναι ορφανές, έχουν παραδοθεί στον ερασιτέχνη.

Ο Τσάβαλος είναι σοβαρός άνθρωπος. Μου είπε ότι δεν είχε μετρητό η ομάδα, έχει χρέη, μου είπε ότι έχουν βάλει ορκωτούς λογιστές για να βρουν ακριβώς το ύψος των χρεών. Δεν μου κούμπωναν κάποια πράγματα, πρότεινα λοιπόν να πάρω το 51% των μετοχών και ρώτησα πόσα χρήματα σε μετρητό εκτιμάει ότι χρειάζεται ο Πανιώνιος για να βγάλει τη χρονιά χωρίς προβλήματα. Μου είπε 400-500.000 ευρώ.

Είπα λοιπόν να βάλω εγώ σε μετρητά γύρω στις 500.000 ευρώ, να πάρω το 51% των μετοχών και από εκεί και πέρα να συμμετέχω στα έξοδα και στις υποχρεώσεις που έχει η ομάδα αναλόγως του ποσοστού μου. Αυτή ήταν μια αρχική μου πρόταση. Δεν μου απάντησε. Με πήρε τηλέφωνο πριν από λίγες μέρες και μου είπε ότι θα μιλήσουμε στις αρχές Μαρτίου. Θα περιμένω».

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Τσάβαλος, ως απάντηση, υποστήριξε: «Δεν ήταν επίσημη πρόταση, ήταν συζήτηση που κάναμε εγώ και ο Ανδρέας. Του είπε ότι δεν είμαι έτοιμος ακόμα και ότι θα είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε στις αρχές Μαρτίου. Θα ξανακάνουμε συζήτηση οπωσδήποτε με τον Ανδρέα Πάτση. Του εξήγησα ότι η σιωπή μου δεν σημαίνει άρνηση, σημαίνει ότι δεν είμαστε έτοιμοι».



ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved