Γ.Σ. στις 5 Μαρτίου στους Supporters

Γ.Σ. στις 5 Μαρτίου στους Supporters

Τη Δευτέρα 5 Μαρτίου στις 18:00 το Supporters Club της ΑΕΚ αποφάσισε Γενική Συνέλευση όπου θα γίνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 1,8 εκατομμυρίων ευρώ και θα εκλεγεί νέο ΔΣ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«SUPPORTERS CLUB  ΑΝΩΝΥΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»

ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 116137201000

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
Σύμφωνα με τον Κ.Ν. 2190/1920 «Περί Ανωνύμων Εταιριών» και το Καταστατικό, το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τους Μετόχους της Εταιρίας με την επωνυμία «SUPPORTERS CLUB  ΑΝΩΝΥΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 05/03/2012, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, στο ξενοδοχείο CROWN PLAZA ATHENS CITY CENTRE HOTEL που βρίσκεται στην οδό Μιχαλακοπούλου αρ. 50 , για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου,

2. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας εως ένα  εκατομμύριο οκτακόσιες χιλιάδες (1.800.000) Ευρώ, με καταβολή μετρητών και την έκδοση εκατόν ογδόντα χιλιάδων νέων μετοχών, ονομαστικής αξίας, δέκα (10,00) Ευρώ εκάστη

3. Ενημέρωση και αποφάσεις σχετικά με την συμμετοχή στην  ΠΑΕ ΑΕΚ και των θεμάτων της SUPPORTERS CLUB A.E.

Προς ενημέρωση των μετόχων αναφορικά με το πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης η σύνθεση, θητεία και διαδικασία εκλογής του Διοικητικού Συμβουλίου σύμφωνα με το Άρθρο 7 του Καταστατικού είναι η εξής:

ΑΡΘΡΟ 7ο

Σύνθεση, θητεία, εκλογή και αναπλήρωση µελών του διοικητικού συµβουλίου.

1. Η εταιρεία διοικείται από διοικητικό συµβούλιο που αποτελείται από τρεις (3) έως δεκαπέντε (15) τακτικούς συµβούλους, καθώς και από τρεις αναπληρωματικούς. Ο ακριβής αριθμός των μελών του Δ.Σ. της Εταιρείας θα αποφασίζεται από τη Γενική Συνέλευση η οποία εξέλεξε το αμέσως προηγούμενο Διοικητικό Συμβούλιο.

2. Η θητεία των µελών του διοικητικού συµβουλίου είναι πενταετής και δεν µπορεί να υπερβαίνει τα έξι έτη, παρατείνεται δε κατ' εξαίρεση µέχρι τη λήξη της προθεσµίας, εντός της οποίας πρέπει να συνέλθει η αµέσως επόµενη τακτική γενική συνέλευση.

3. Οι σύµβουλοι είναι πάντοτε επανεκλέξιµοι και ελευθέρως ανακλητοί.

4. Η εκλογή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου θα πραγματοποιείται μέσω καταλόγων, οι οποίοι θα προτείνονται από τους μετόχους και θα ψηφίζονται από τη Γενική Συνέλευση. Οι κατάλογοι αυτοί θα προτείνονται από οποιουσδήποτε από τους μετόχους κατέχουν ποσοστό μεγαλύτερο από το 1/50 του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας. Από τον κάθε κατάλογο θα εκλέγονται τα πρόσωπα που προηγούνται στη σειρά του καταλόγου, αναλογικά με το ποσοστό ψήφων που συγκέντρωσαν οι κατάλογοι κατά την ψηφοφορία. Για να μπορεί κατάλογος να υποβληθεί από μετόχους προς ψήφιση στη Γενική Συνέλευση, θα πρέπει υποχρεωτικά στις τρεις πρώτες θέσεις αυτού να συμπεριλαμβάνει τουλάχιστον έναν μέτοχο, ο οποίος να μην συγκεντρώνει ποσοστό μεγαλύτερο από το 1/1000 του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.

5. Αν για οποιονδήποτε λόγο κενωθεί θέση µέλους ή µελών του συµβουλίου, και δεν κατέστη δυνατόν να αναπληρωθούν από τα αναπληρωματικά μέλη, τα υπόλοιπα µέλη µπορούν να συνεχίσουν τη διαχείριση και εκπροσώπηση της εταιρείας και χωρίς την αντικατάσταση των ελλειπόντων µελών, µε την προϋπόθεση ότι ο αριθµός αυτών υπερβαίνει το ήµισυ των µελών, όπως είχαν πριν από την επέλευση του γεγονότος που οδήγησε στην κένωση της θέσης. Σε κάθε περίπτωση τα µέλη αυτά δεν επιτρέπεται να είναι λιγότερα των τριών.

6. Σε κάθε περίπτωση, τα αποµένοντα µέλη του διοικητικού συµβουλίου, ανεξάρτητα από τον αριθµό τους, µπορούν να προβούν σε σύγκληση γενικής συνέλευσης µε αποκλειστικό σκοπό την εκλογή νέου διοικητικού συµβουλίου.

Προς διευκόλυνση των μετόχων οι κατάλογοι του άρθρου 7 παρ. 4 μπορούν να παραδίδονται και πριν από τη Γενική Συνέλευση, στα γραφεία της εταιρείας, στον κ. Γ. Λυκούρη (210 6673650).

Λόγω μη παράδοσης των μετοχών στους μετόχους, όλοι οι μέτοχοι μπορούν να μετάσχουν στην ως άνω Γενική Συνέλευση, εφόσον το επιθυμούν, οι ίδιοι ή δι αντιπροσώπου σύμφωνα με τα οριζόμενα στο νόμο και το καταστατικό .

Αθήνα, 02/02/2012



Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved