Λύνονται τα προβλήματα

Λύνονται τα προβλήματα

Πληθαίνουν μέρα με τη μέρα οι επιλογές του Χένρικ Κάσπερτσακ ενόψει της κρίσιμης εντός έδρας αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό.

Η νίκη απέναντι στα «λιοντάρια» θεωρείται επιτακτική ανάγκη στο στρατόπεδο των «Αργοναυτών» προκριμένου αυτοί να συνεχίσουν να κάνουν όνειρα Ευρώπης και ο Πολωνός τεχνικός βλέπει με ικανοποίηση να σβήνονται ένα- ένα τα ονόματα από τη λίστα απουσιών.

Στην απογευματινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», ο Κάσπερτσακ είδε με ικανοποίηση να τίθενται στη διάθεσή του οι Οράσιο Καρντόζο και Νεμάνια Βουτσίσεβιτς που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν από την αρχή της εβδομάδας.

Σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης μπήκε και ο Μπρούνο Περεϊρίνια ο οποίος μπορεί να υπολογίζεται κανονικά για το παιχνίδι του Σαββάτου, ξεπερνώντας και αυτός τις μικροενοχλήσεις που είχε, αλλά και ο Βαγιέχο (είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια του αγώνα στο Ο.Α.Κ.Α. με τον Παναθηναϊκό) που ενσωματώθηκε με τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας.

Ευχάριστα είναι τα νέα και από την περίπτωση του Νταρσεβίλ. Ο επιθετικός της Καβάλας που έχει να αγωνιστεί έναν ολόκληρο γύρο, από χθες ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα προκειμένου να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση και την επόμενη εβδομάδα θα μπει και αυτός σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Το βάρος στη βελτίωση της φυσικής του κατάστασης έχει ρίξει και ο νεοαποκτηθέντας Κροάτης στόπερ, Βετράν Γιέσε που μέρα με τη μέρα ανεβάζει ρυθμούς.

Ο Κάσπερτσακ ωστόσο είναι αναγκασμένος να καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς τους Δημήτρη Πετκάκη και Δημήτρη Δρόσο. Ο πρώτος τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Εργοτέλη(οδηγήθηκε σε αναγκαστική αλλαγή) και τη Δευτέρα υποβλήθηκε σε μαγνητική λόγω των ενοχλήσεων στη μέση του. Χθες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αλλά μάλλον δύσκολα θα προλάβει να αποθεραπευτεί για να αγωνιστεί το Σάββατο.

Όσον αφορά τον Δρόσο, υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση λόγω του προβλήματος που αντιμετώπισε στον μηνίσκο και αναμένεται να ξεκινήσει και πάλι προπονήσεις σε δύο εβδομάδες.



Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved