Γκαγκάτσης: «Προσεκτικοί οι φίλαθλοι με Ουντινέζε»

Γκαγκάτσης: «Προσεκτικοί οι φίλαθλοι με Ουντινέζε»

Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι της Πέμπτης (23/02) με την Ουντινέζε, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος για μεγάλη τιμωρία από την UEFA, όπως είπε ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης.

Με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107,4», ο Μάκης Γκαγκάτσης αναφέρθηκε αρχικά στη φιλοξενία που έτυχε ο ΠΑΟΚ από την Ουντινέζε: «Τα δύο χρόνια που αγωνιζόμαστε στην Ευρώπη, η ομάδα της Ουντινέζε ήταν η πιο φιλόξενη. Όλα τα αιτήματα μας έγιναν δεκτά, από τα πιο απλά μέχρι τα πιο σύνθετα. Είμαστε έτοιμοι να τους ανταποδώσουμε τη φιλοξενία και θα το κάνουμε όπως πρέπει».

Όσον αφορά στα επιπλέον εισιτήρια που έχει ζητήσει η ιταλική ομάδα, είπε: «Έχουν ζητήσει 150 εισιτήρια για τη θύρα 8 και έχουν παραλάβει και τις προηγούμενες μέρες ζήτησαν άλλα 350 εισιτήρια για τη θύρα. Μπορεί να είναι μέχρι και 500 στη θύρα 8. Έχουν –πάρει τις 100 προσκλήσεις για τη θύρα για τους χορηγούς τους. Μας ζήτησαν επιπλέον 350 εισιτήρια, φαντάζομαι λόγω της κρισιμότητας του αγώνα».

Αναφορικά με το πως θα πρέπει να είναι η συμπεριφορά των οπαδών, τόνισε: «Είναι το μεγαλύτερο πρόστιμο που μας έχει επιβληθεί τα τελευταία χρόνια, σε 27 παιχνίδια. Ήταν σαφής η προειδοποίηση της UEFA για να είμαστε πιο σκληροί σε αυτό το θέμα και όσο προχωράμε στο θεσμό θα είναι και αυτοί πιο αυστηροί. Φοβάμαι πως υπάρχει μεγάλος κίνδυνος αν συνεχιστεί αυτό να υπάρχει πιο βαριά τιμωρία.

Δεν αμφιβάλλει κανείς ότι η ατμόσφαιρα γίνεται πιο όμορφη, αλλά οι κανονισμοί είναι κανονισμοί και πρέπει να τηρούνται. Αν η ομάδα προκριθεί στους «16», αυτός που θα το κάνει θα έχει και την ευθύνη αν αγωνιστεί χωρίς κόσμο. Έχουμε την προειδοποίηση για πιο βαριές ποινές».

Όσον αφορά στα λεγόμενα των ανθρώπων της UEFA, μετά το πρώτο ματς, ο Μάκης Γκαγκάτσης είπε: «Στην UEFA το μόνο που μας έχουν πει είναι κάποιοι πυρσοί που άναψαν στον αγώνα. Για την εκδρομή μας έδωσαν πολλά συγχαρητήρια γιατί ήταν από τις πιο μεγάλες και πιο ήσυχες εκδρομές μέσα στη χρονιά. Εφόσον αυτοί είναι οι κανονισμοί πρέπει να τηρηθούν. Όλοι ξέρουν πόσο σημαντικά είναι τα έσοδα και μία αγωνιστική κεκλεισμένων θα μας πάει πολύ πίσω».

Σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων, είπε: «Υπάρχουν εισιτήρια για όλες τις θύρες. Αυτά που έχουν φύγει ως τώρα είναι περίπου τα μισά. Από τα 25.000 που έχουν εκδοθεί έχουν φύγει περίπου 12.500, αφού η θύρα 8 είναι κλειστή. Τις τελευταίες μέρες υπάρχει αυξημένη κίνηση, περιμένει και ο κόσμος αύριο και πιστεύω ότι το γήπεδο θα έχει περισσότερο από 20.000 κόσμο».

Ενώ για τη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ, υποστήριξε: «Δεν έχει οριστεί ημερομηνία ακόμα. Από όσο γνωρίζω θα είναι στο πρώτο 10ήμερο του Μαρτίου. Πιθανή ημερομηνία είναι η 5η Μαρτίου».

Τέλος, για τις φήμες ότι μπορεί να μπουν... φρουτάκια στα γήπεδα, τόνισε: «Έχει συζητηθεί η κάθε ομάδα η κάθε ΠΑΕ να έχει το δικό της πρακτορείο ΠΡΟΠΟ και να το εκμεταλλεύεται. Από εκεί και πέρα υπάρχει ένας νόμος που συζητείται για να μπουν τέτοια μηχανήματα στα πρακτορεία. Μέχρι όμως η κάθε ΠΑΕ να πάρει ένα πρακτορείο και να μπουν αυτά τα μηχανήματα θέλει πάρα πολύ καιρό. Το θέμα πάντως ακόμα, είναι σε συζήτηση».



Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved