Βασιλόπουλος: «Αγαπώ τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν συμμετέχω»

Βασιλόπουλος: «Αγαπώ τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν συμμετέχω»

Ο γνωστός επιχειρηματίας υποστήριξε πως παρά τη μεγάλη του αγάπη για τον Παναθηναϊκό δεν προτίθεται να μπει στα διοικητικά των «πρασίνων».

Ο Τίτος Βασιλόπουλος ήταν το τελευταίο όνομα επιχειρηματία που φερόταν ως ενδιαφερόμενος για να μπει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και να βοηθήσει στην επόμενη μέρα, όμως, κάτι τέτοιο διαψεύστηκε. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος στην εφημερίδα «Goal», ο τρόπος με τον οποίο δραστηριοποιούνται οι παράγοντες του ποδοσφαίρου αλλά και το γεγονός ότι μαστίζεται από βία και χουλιγκανισμό, τον αποθαρρύνουν.

Ο γνωστός επιχειρηματίας αρχικά αναφέρθηκε στο αν υπάρχει ενδεχόμενο εμπλοκής του με τα διοικητικά του Παναθηναϊκού, λέγοντας:

«Κατ’ αρχάς αυτό που θέλω να πω είναι ότι αγαπώ πάρα πολύ τον Παναθηναϊκό. Όλη η οικογένειά μου και τα παιδιά μου και τα αδέρφια μου και τα ξαδέρφια μου. Όλοι μας είμαστε Παναθηναϊκοί που έχουμε την ομάδα στην καρδιά μας. Ειδικά σε ό,τι με αφορά παρακολουθώ όσο το δυνατόν συχνότερα τους αγώνες της ομάδας μου εντός και εκτός έδρας και δεν πήγα στο γήπεδο μόνο στο ματς με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο της Κρήτης όπως γράφτηκε από τα ΜΜΕ. Πήγα στα Γιάννινα με το τσουχτερό κρύο, πήγα στο Αγρίνιο, πήγα με τη Δόξα στο Καυτανζόγλειο στη Θεσσαλονίκη, πήγα στα ματς της Αττικής…

Τώρα, σχετικά με τυχόν ανάμειξή μου στα διοικητικά της ομάδας, πρέπει να σας πω ότι δεν κάνω καμία τέτοια σκέψη. Ούτε πρόκειται να επενδύσω τα χρήματά μου στο ποδόσφαιρο με τη μορφή που αυτό έχει στη χώρα μας. με τον χουλιγκανισμό και τη βία που «περιθάλπει» και με τη λογική και τις πρακτικές των παραγόντων που το υπηρετούν. Είμαι τελείως διαφορετικής νοοτροπίας. Προσωπικά θεωρώ ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι: χαίρομαι όταν κερδίζει η ομάδα που αγαπώ, στενοχωριέμαι όταν χάνει. Και σκέφτομαι πώς θα είμαι καλύτερος για να κερδίσω το επόμενο. Διαφωνώ κάθετα με την τακτική των παραγόντων και δεν μπορώ να γίνω μέρος αυτής. Είναι έξω απ’ τη νοοτροπία μου. Και σας πληροφορώ, επειδή το γνωρίζω πολύ καλά, ότι είναι πολλοί άνθρωποι που έχουν και τη διάθεση και την οικονομική δυνατότητα να βοηθήσουν και εμπλακούν – δεν αναφέρομαι μόνο στον Παναθηναϊκό αλλά και σε άλλες ομάδες - , αλλά δυστυχώς δεν τους αφήνει η όλη κατάσταση που επικρατεί! Με αποτέλεσμα να ασχολούνται οι αναξιόπιστοι και να έχουμε τα αποτελέσματα που βλέπουμε. Και – για να σας προλάβω – δεν αναφέρομαι στον κ. Μαρινάκη, τον οποίο γνωρίζω και είναι φίλος μου, αλλά γενικώς στο στάτους και τις πρακτικές που επικρατούν όλα αυτά τα χρόνια».

Όσο για το αν είχε συναντηθεί με τον Ανδρέα Βγενόπουλο και τον Βαρδή Βαρδινογιάννη, όπως φημολογούταν, απάντησε: «Όχι».

Τέλος, επανάλαβε πως: «Σας απάντησα ότι δεν προτίθεμαι να ασχοληθώ και είμαι κατηγορηματικός. Ο σύλλογος έχει ήδη μετόχους. Να λύσω δηλαδή εγώ τα προβλήματα και οι μέτοχοι να συνεχίζουν να αλληλοκατηγορούνται και να μη βάζουν λεφτά για να στηρίξουν το σύλλογο; Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται…»



Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
Δ. Γιαννακόπουλος: Επέστρεψε στο ΟΑΚΑ και γνώρισε την αποθέωση!
Δ. Γιαννακόπουλος: Επέστρεψε στο ΟΑΚΑ και γνώρισε την αποθέωση!
Επίσημη η παραμονή του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα
Επίσημη η παραμονή του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Νάτοι, νάτοι οι Πρωταθλητές» - Η ατμόσφαιρα στην «OPAP Arena» κι η αποθέωση
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Νάτοι, νάτοι οι Πρωταθλητές» - Η ατμόσφαιρα στην «OPAP Arena» κι η αποθέωση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved