Παπουτσάκης: «Οριστική η αναβολή της αγωνιστικής»

Παπουτσάκης: «Οριστική η αναβολή της αγωνιστικής»

Ο πρόεδρος της Super League υποστήριξε πως δεν πρόκειται να ανακληθεί η απόφαση της αναστολής του πρωταθλήματος. «Υπάρχει πικρία για τον ΟΠΑΠ και την Πολιτεία, όχι κόντρα», το σχόλιό του για τα ζητήματα που θα συζητηθούν στο ΔΣ της Λίγκας την Τετάρτη (22/02).

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος και της ΠΑΕ Εργοτέλης, αναφέρθηκε επίσης στην επικείμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου και στη διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης της Super League, τονίζοντας πως θα γίνουν συζητήσεις τόσο για την προσδοκώμενη συμφωνία με τον ΟΠΑΠ όσο και για τις διαφωνίες με το νέο αθλητικό νόμο και κατ’ επέκταση την πολιτεία.

Παράλληλα, για τις αντιθέσεις που έχει εκφράσει ο Παναθηναϊκός στην αναστολή του πρωταθλήματος, υποστήριξε πως δεν είχε καμία ενημέρωση από τους «πράσινους» και τον Δημήτρη Γόντικα ενώ φάνηκε ενοχλημένος από τις διαβουλεύσεις του προέδρου του «τριφυλλιού» με τον κ. Κόντη πριν από τη διεξαγωγή του προηγούμενου ΔΣ της Super League.

Επίσης, ο Απόστολος Παπουτσάκης σχολίασε πως πρέπει όλοι να κοιτάξουν στο μέλλον, να αφήσουν πίσω το παρελθόν και να προσπαθήσουν να βρουν λύσεις για να διορθωθεί η άσχημη κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου, παρά την κρίση που όπως τόνισε μαστίζει πρώτα την κοινωνία και μετά το ποδόσφαιρο, και κλείνοντας τόνισε ότι δεν έχει μετανιώσει για την αποδοχή της εκλογής του στη θέση του προέδρου της Λίγκας.

«Αυτό είναι οριστικό. Έχουμε ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και δεν αλλάζει κάτι. Επί 13 παρευρισκόμενων στο ΔΣ που έγινε, η απόφαση ήταν ομόφωνη», είπε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Παπουτσάκης στο ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ Fm όταν ρωτήθηκε για το αν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει η απόφαση της αναστολής.

Για τις διαφωνίες του Παναθηναϊκού επισήμανε: «Εγώ επίσημα σαν Λίγκα δεν είχα καμία ειδοποίηση από τον Παναθηναϊκό ότι αντιδρά. Μπορεί να συζητήθηκε κάτι και με τον κ. Κόντη από τη Θεσσαλονίκη, του Άρη, όμως τι είπαν μεταξύ τους δεν το γνωρίζω. Ο κ. Κόντης λέει κάτι, ο κ. Γόντικας λέει κάτι άλλο, αλλά εμένα με προβληματίζει το τηλέφωνο που έγινε πριν το ΔΣ. Γιατί έγινε χωρίς να ξέρει τίποτα ο πρόεδρος και τα μέλη του συμβουλίου».

Για το γιατί προβληματίζεται, εμφανώς ενοχλημένος, σχολίασε: «Όταν ο κ. Γόντικας λέει όχι και λέει πως είπα αυτό στον κ. Κόντη, τι δείχνει αυτό; Πριν το ΔΣ να γνωρίζουν το θέμα και να κάνουν συζητήσεις; Διαβουλεύσεις γίνονται πριν το ΔΣ χωρίς να γνωρίζουμε το γιατί; Το θέμα της αναβολής το έθεσε μετά ο κ. Κόντης στο ΔΣ της Λίγκας».

Στη συνέχεια, ο κ. Παπουτσάκης ρωτήθηκε για τη «διαμάχη» της Λίγκας με τον ΟΠΑΠ και την Πολιτεία, απατώντας: «Καμία σχέση δεν έχει ο ΟΠΑΠ και τα χρήματα, η διαφορά είναι για το άρθρο 19. Δεν υπάρχει καμία κόντρα, είμαστε μεν στενοχωρημένοι, όμως, δεν υπάρχει καμία κόντρα με την Πολιτεία και τον ΟΠΑΠ. Αναφερθήκαμε σε αυτά τα ζητήματα, λόγω πικρίας, όχι γιατί θέλουμε να έχουμε κόντρα. Ο ΟΠΑΠ μας έχει δώσει τώρα μια προσφορά, θα τη συζητήσουμε αύριο και θα δούμε».

Ενώ για την επόμενη μέρα, είπε: «Το καλοκαίρι στο ελληνικό ποδόσφαιρο έγιναν πράγματα και θαύματα. Το θέμα είναι να δούμε μπροστά και να βάλουμε σε μια σωστή γραμμή το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όλοι πρέπει να δούμε πως θα βοηθήσουμε, πως θα διορθώσουμε πράγματα και πρέπει να κοιτάμε μπροστά, όχι στο παρελθόν».

Για την αλλαγή στο καταστατικό της Λίγκας, ανέφερε: «Το άρθρο 5 πρέπει να φύγει, είναι αυτό που αφορά την ΕΕΑ. Εγώ θεωρώ πως δεν θα μας οδηγήσει σε καμία κόντρα με την Πολιτεία, όλα θα πάνε καλά».

Όσο για την αναβολή στο ΑΕΚ – ΟΦΗ, πρόσθεσε: «Από τη στιγμή που ο κ. Μπιτσαξής είχε τις αναφορές της αστυνομίας ότι θα γίνουν επεισόδια, πολύ καλά έκανε. Πριν πέντε μέρες άλλωστε, καιγόταν όλη η Αθήνα».

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, αναφέρθηκε και στα οικονομικά προβλήματα των ομάδων, λέγοντας: «Είναι ανησυχητικό και το θέμα είναι γενικό, σε όλη την Ελλάδα και σε όλες τις ποδοσφαιρικές ομάδες. Στο ποδόσφαιρο μάλιστα επειδή υπάρχει επικοινωνία με τα ΜΜΕ, φαίνεται το πρόβλημα. Αν δείτε την κατάσταση και έξω από το ποδόσφαιρο, θα δείτε πόσες Ανώνυμες Εταιρείες έχουν κλείσει. Το πρόβλημα είναι μεγάλο κι είναι γενικό. Υπάρχει κρίση. Πρέπει όλοι μαζί να την καταλάβουμε και να μην… πλέουμε σε πελάγη ευτυχίας. Όλοι μαζί πρέπει να προσπαθήσουμε. Ότι δεν είμαστε σε καλή θέση, δεν είμαστε. Υπάρχουν πολλά προβλήματα, πρέπει να προσπαθήσουμε να τα λύσουμε».

Τέλος, για το αν θέλει να συνεχίσει την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο γενικά και το αν μετάνιωσε για την προεδρεία της Λίγκας, ανέφερε: «Η πρόθεσή μου είναι να συνεχίσω, αν εξαιρέσουμε κάποια προβλήματα υγείας που με έχουν ταλαιπωρήσει και με έχουν πάει λίγο πίσω. Δεν έχω μετανιώσει, δεν έχω κανένα πρόβλημα, κάποιος πρέπει να αναλάβει κι όταν αναλαμβάνει θα πρέπει να ολοκληρώνει το έργο του».



Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved