«Καθοριστικό το ματς με Κέρκυρα»

«Καθοριστικό το ματς με Κέρκυρα»

Χαρακτήρα τελικού έδωσε ο Παύλος Δερμιτζάκης στο σαββατιάτικο παιχνίδι με την Κέρκυρα στην Τρίπολη, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη.

Ο τεχνικός του Αστέρα ανέλυσε το παιχνίδι με τον Ηρακλή και το πώς έπαιξε η ομάδα και τόνισε πως κόντρα στην Κέρκυρα η νίκη είναι μονόδρομος, προκειμένου να παραμείνει η ομάδα εντός στόχων.

Αρχικά αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, αλλά και την κρισιμότητα του αγώνα με την Κέρκυρα:

«Στο παιχνίδι με τον Ηρακλή δείξαμε μια αγωνιστική πειθαρχία. Δημιουργήσαμε λίγες και καλές ευκαιρίες, τρεις εκ των οποίων ήταν πολύ καλές. Ο βαθμός που πήραμε μπορεί να μετρήσει στο τέλος. Η ομάδα μέχρι τώρα έχει δείξει πως έχει αγωνιστική ταυτότητα. Εχει προτερήματα που δουλεύουμε να τα κρατήσουμε, αλλά έχει και αδυναμίες, στις οποίες θα δουλέψουμε για να τις περιορίσουμε. Βέβαια, δεν είναι εύκολο να αλλάξεις από τη μία μέρα στην άλλη και ειδικά σε αυτό το χρονικό σημείο του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι με την Κέρκυρα είναι καθοριστικό. Σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη, είναι ένας δύσκολος αγώνας και η Κέρκυρα είναι σοβαρή και πειθαρχημένη ομάδα. Γνωρίζουμε τον αντίπαλο γιατί υπάρχει καλή ενημέρωση. Σε αυτό το σημείο χρειαζόμαστε τη συμπαράσταση και την παρακίνηση του κόσμου, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού. Θέλουμε ο κόσμος να αποτελέσει τον 12ο μας παίκτη».

Αναφερόμενος στους τραυματίες, ο Δερμιτζάκης υποστήριξε:«Ο Αράς κάνει ένα μικρό κομμάτι της προπόνησης, ώστε να έχει επαφή με την μπάλα. Την άλλη εβδομάδα θα κάνει μία μέτρηση cybex, για να δούμε τη δύναμη του, για να είναι 100% και να μπει κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στις προπονήσεις. Εύχομαι τα αποτελέσματα να είναι καλά και από την άλλη εβδομάδα να μπει κανονικά, γιατί θεωρώ ότι είναι ένας καλός παίκτης και θα βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα στη δύσκολη συνέχεια που έχουμε. Ο Κρις μπήκε κανονικά και υπολογίζεται. Ο Πουλίδο θα μπει την Πέμπτη κανονικά στην προπόνηση και θέλω να πιστεύω πώς θα είναι καλά για το παιχνίδι του Σαββάτου. Ο Ματούσιακ μετά από μία εβδομάδα με ίωση κάνει κανονικά, έχει μπει σε ένα ειδικό πρόγραμμα ώστε να τον προετοιμάσουμε όσο καλύτερα γίνεται, προκειμένου να είναι ο παίκτης που είδαμε πριν κάνουμε τη μεταγραφή. Πρέπει να φτάσει σε ένα καλύτερο επίπεδο, από αυτό που είναι αυτή τη στιγμή».

Σε ερώτηση, για το τι θα άλλαζε στην ομάδα αν ήταν από την αρχή της χρονιάς, υπογράμμισε: «Οποιος προπονητής ερχόταν από την αρχή θα είχε χρόνο να δουλέψει. Σε αυτό το σημείο δεν έχεις πολλά περιθώρια αλλαγών, καθώς οι ομάδες που βρίσκονται σε τέτοια θέση όπως ο Αστέρας, έχουν μεγάλη πίεση».

Τέλος, για το ποιες επιλογές έχει για να βελτιωθεί επιθετικά ο Αστέρας, σημείωσε:  «Προσπαθούμε μέσα από τις προπονήσεις να δούμε τη διάθεση των παικτών και μέσα από αυτή να δίνουμε τις κατάλληλες εντολές και κατευθύνσεις, ώστε να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες για να φτάσουμε στο γκολ».

ΤΡΙΠΟΛΗ: Αρης Κολλιντζογιαννάκης



Περιμένει προτάσεις για να επιλέξει την καλύτερη ο Πογιέτ
Περιμένει προτάσεις για να επιλέξει την καλύτερη ο Πογιέτ
Τελειώνει ο Μόγιες απ’ την Γουέστ Χαμ
Τελειώνει ο Μόγιες απ’ την Γουέστ Χαμ
Η έκπληξη της Βίκυς Κάβουρα στον Γιώργο Τζαβέλλα
Η έκπληξη της Βίκυς Κάβουρα στον Γιώργο Τζαβέλλα
Premier League: Διαιτητής με κάμερα στο Κρίσταλ Πάλας-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Premier League: Διαιτητής με κάμερα στο Κρίσταλ Πάλας-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved