Κόρμπος: «Δεν με ενδιαφέρουν οι μεγάλες ομάδες»

Κόρμπος: «Δεν με ενδιαφέρουν οι μεγάλες ομάδες»

Προσγειωμένος, παρά την καλή πορεία του Λεβαδειακού, αλλά και την καταπληκτική χρονιά που κάνει ο ίδιος, εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Κόρμπος, κλείνοντας παράλληλα τα αυτιά του στις σειρήνες από τις μεγάλες ομάδες.

«Ο Νιόπλιας κάποτε μου είπε, “είμαι 39 χρονών κι ακόμη μαθαίνω”. Το έχω πάντα στο μυαλό μου αυτό και προσπαθώ μέρα με τη μέρα να βελτιώνομαι», τόνισε χαρακτηριστικά ο αμυντικός μέσος των Βοιωτών μιλώντας στον αέρα του «NovaΣΠΟΡ FM 94,6», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη φετινή πορεία της ομάδας του, στο όνειρο της Εθνικής, αλλά και στον Γιώργο Παράσχο.

«Δεν τα παράτησα παρά το γεγονός πως είχα να πατήσω δύο χρόνια γρασίδι και δικαιώθηκα», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο Κόρμπος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Κόρμπος:

«Στην αρχή της χρονιάς, μόνο εμείς πιστεύαμε ότι θα τα καταφέρουμε αφού όλοι μας είχαν φαβορί για τον υποβιβασμό μαζί με τη Δόξα. Δείξαμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα, αλλά νομίζω πως πλέον είμαστε σε καλό δρόμο. Ειδικά με τις νίκες στα παιχνίδια που οι αντίπαλοι μας είναι της ιδίας δυναμικότητας, αφού στις ισοβαθμίες θα τους έχουμε από κάτω», τόνισε αρχικά ο 27χρονος άσος, συμπληρώνοντας:

-Για τις εμφανίσεις του και ενδεχομένως την κλήση του στην Εθνική Ελλάδος:

«Κοιτάξτε, το πρωταρχικό στο μυαλό μου είναι η ομάδα του Λεβαδειακού. Η Εθνική είναι ένα όνειρο που μπορεί να πραγματοποιηθεί μπορεί και όχι. Εμένα με νοιάζει η ομάδα πάνω απ’ όλα».

-Τη δουλειά του προπονητή:

«Εμένα με ανακάλυψε ο Γιώργος Παράσχος. Από τα τοπικά πρωταθλήματα, αυτός με προβίβασε και με έκανε ποδοσφαιριστή. Όσο για τον Λεβαδειακό, οι παίκτες είμαστε φίλοι μεταξύ μας και επειδή είμαστε όλοι ανεβασμένοι και δίνουμε το 110% των δυνατοτήτων μας. Κι αυτό είναι δουλειά του προπονητή…».

-Το ενδιαφέρον των μεγάλων ομάδων;

«Εντάξει, το έχω διαβάσει και το έχω ακούσει, αλλά όπως το διάβασα το ξέχασα. Έχω κι άλλο χρόνο συμβόλαιο, οπότε στο μυαλό μου είναι μόνο ο Λεβαδειακός. Στον μάνατζέρ μου δεν έχω πει να μου βρει μεγάλη ομάδα, έχω πει πως αυτό που θέλω, είναι να παίζω μπάλα. Αυτό αγαπάω να κάνω. Ξέρετε, για δύο χρόνια δεν είχα πατήσει γρασίδι από τους σοβαρούς τραυματισμούς και δεν τα παράτησα. Και δικαιώθηκα για αυτό».



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved