Φυλακούρης: «Να δώσουν λύση οι μέτοχοι»

Φυλακούρης: «Να δώσουν λύση οι μέτοχοι»

Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού υποστήριξε πως οι υπάρχοντες μέτοχοι της «πράσινης» ΠΑΕ πρέπει να δώσουν λύση στο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το «τριφύλλι».

Ο Τότης Φυλακούρης μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ Fm κι αναφέρθηκε τόσο στα αγωνιστικά όσο και στα διοικητικά θέματα του Παναθηναϊκού, όντας απαισιόδοξος για το δεύτερο σκέλος και συγκρατημένα αισιόδοξος για το πρώτο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη νίκη στην Κρήτη:

«Η ομάδα έπαιξε καλά για ένα ημίχρονο. Δεν θέλω να εστιάσω στις απουσίες. Ο Εργοτέλης κλείστηκε για να πάρει τον βαθμό γιατί κινδυνεύει. Ο Παναθηναϊκός πέρασε αλώβητος γιατί έχει ομοιογένεια, πάθος και καλή επικοινωνία σαν ομάδα το τελευταίο δίμηνο».

Για την επιστροφή του Χριστοδουλόπουλου:

«Είναι ένα παιδί που μπορεί να βοηθήσει. Από το κρεβάτι του… πόνου στην αρχή της σεζόν μου έλεγε ότι θα επιστρέψει και θα παίξει καλύτερα απ’ ότι πριν. Είναι μπαλαδόρος, δεν είναι τυχαίο ότι σε μικρή ηλικία τον δοκίμασε η Λίβερπουλ. Είναι κεφάλαιο για την ομάδα όπως και ο Νίνης που πρέπει και αυτός με την σειρά του να “σφίξει” τα δόντια και να παίξει στους τελευταίους αγώνες, γιατί η ομάδα τον χρειάζεται».

Για τον παίκτη που θεωρεί κομβικό φέτος:

«Μου κάνει καλή εντύπωση η απόδοση του Σιμάο. Έχει πάθος και τρεξίματα. Είναι από τους καλύτερους της ομάδας, παρότι είναι κουρασμένος. Θεωρώ ότι έχει δουλέψει σκληρά και η βελτίωσή του είναι αξιοθαύμαστη».

Για το αν ο Παναθηναϊκός θα μείνει πρώτος ως το τέλος:

«Η αλήθεια είναι πως ανησυχώ για την ομάδα γιατί δεν έχει πολλούς παίκτες στο ρόστερ και είναι κουρασμένη. Έχει δύσκολα παιχνίδια στη συνέχεια και πρέπει να αντεπεξέλθει. Αν αντέξει να μείνει πάνω από τον Ολυμπιακό στην βαθμολογία μέχρι το ντέρμπι όλα μπορεί να γίνουν. Εκεί θα βγει ο πρωταθλητής. Πιστεύω και εύχομαι να αντέξει μέχρι το τέλος».

Για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα:

«Στην αρχή ήταν παρεξηγημένος. Στη συνέχεια με την ταπεινότητα και την εμπειρία του κέρδισε τους παίκτες. Είναι σοβαρός και φαίνεται ότι έχει δουλέψει. Η ομάδα παίζει καλά και μπορώ να πω ότι είναι επιτυχημένος. Τώρα όμως είναι που χρειάζεται προσοχή. Να είναι πιο αυστηρός με τους παίκτες. Πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη πειθαρχία. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι δύσκολος και κάνει δυνατή κριτική, για αυτό θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός τώρα που τελειώνει το πρωτάθλημα για να μην αντιμετωπίσει προβλήματα».

Για το οικονομικό πρόβλημα του Παναθηναϊκού:

«Είναι θέμα της διοίκησης. Από τότε που ήμουν 15 χρονών και τρέφομαι από τον Παναθηναϊκό δεν έχω χάσει χρήματα από την ομάδα. Υπάρχει κάποια ανησυχία γιατί μιλάμε για πολλούς μισθούς και εκατομμύρια. Η εταιρεία που θα τον αγοράσει θα πρέπει να δαπανήσει τουλάχιστον 350 εκατομμύρια. Αυτοί που αγαπάνε την ομάδα, θα πρέπει να βάλουν το χέρι στην τσέπη. Δεν πάει άλλο. Ας «ματώσουν» για μία ακόμη φορά, αξίζει τον κόπο. Είναι κάτοχοι ενός μεγάλου συλλόγου της Ευρώπης. Όποιος θέλει πραγματικά να βοηθήσει θα πρέπει να το κάνει ξεκάθαρα. Τα μεγάλα λόγια μας έχουν “χορτάσει”. Θέλουμε πράξεις. Όλοι πρέπει να είμαστε μία “γροθιά” για να μην φτάσουμε στο απροχώρητο. Όπως έγινε στην ΑΕΚ. Λυπάμαι που το λέω αλλά είναι κρίμα να έχει φτάσει σε αυτό το σημείο αυτή η ομάδα».



Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved