Μάντζιος στο Onsports: «Ο Παναθηναϊκός το προβάδισμα για τίτλο»

Μάντζιος στο Onsports: «Ο Παναθηναϊκός το προβάδισμα για τίτλο»

Ο Πανιώνιος συνεχίζει την προσπάθειά του για παραμονή στην κατηγορία, με τον Άκη Μάντζιο να δηλώνει αισιόδοξος στο Onsports, παρά το γεγονός ότι η ομάδα της Νέας Σμύρνης βρίσκεται κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Ο «κυανέρυθρος» τεχνικός μίλησε και για τη «μάχη» του τίτλου, δίνοντας τον πρώτο λόγο στον Παναθηναϊκό.

Ο προπονητής του Πανιώνιου μίλησε στο Onsports για τη μάχη που δίνει η ομάδα του για τη σωτηρία της, για το επόμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, που χαρακτήρισε «σημαντικό, αλλά και δύσκολο», για την κούρσα του τίτλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, αλλά και για τους ευρωπαϊκούς αγώνες της Πέμπτης (23/02).

-Ποια είναι η συνέχεια για τον Πανιώνιο, μετά και τα χθεσινά (19/02) αποτελέσματα;
«Η συνέχεια είναι εξίσου δύσκολη για τον Πανιώνιο. Ποτέ δεν ήταν εύκολα τα πράγματα, ποτέ δεν ξεκαθαρίσαμε την κατάσταση με την παραμονή μας. Είχαμε στόχο να πάρουμε τα παιχνίδια στην έδρα μας. Συνεχίζουμε να είμαστε μέσα στο στόχο μας και τα πάντα εξαρτώνται από τα πόδια μας. Έχουμε παιχνίδια που μπορούμε να πάρουμε στη Νέα Σμύρνη».

-Το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον ΠΑΣ Γιάννινα πήγε πίσω την ομάδα;
«Δεν ήταν εύκολο να γίνει το 8 στα 8. Δεν περιμέναμε να είχαμε απώλειες σε αυτό το παιχνίδι, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό. Σίγουρα θα ήταν πιο εύκολα τα πράγματα και θα είχαμε λιγότερο άγχος για τη συνέχεια. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε μια νέα ομάδα, έχουμε ένα μήνα που συμπληρώθηκε το ρόστερ από τις πολλές αλλαγές που έγιναν. Είμαστε μια άπειρη ομάδα και όλα αυτά μας δημιουργούν μια δυσκολία».

-Ο Πανιώνιος έδειχνε ότι είχε ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη, ωστόσο τώρα είναι κοντά σε αυτήν. Έφταιξε κάτι;
«Από την πλευρά μας δεν έφταιξε κάτι. Είχαμε δύσκολα παιχνίδια εκτός έδρας. Μας έβγαλε και εκτός στόχων το παιχνίδι με τον ΠΑΣ. Έχει πολλά παιχνίδια ακόμη το πρωτάθλημα και επαναλαμβάνω ότι όλα εξαρτώνται από εμάς».

-Που θα κριθεί η παραμονή για τον Πανιώνιο;
«Νομίζω ότι κανείς δεν μπορεί να πει κάτι αυτή τη στιγμή και έτσι όπως έχουν τα πράγματα. Έρχονται ανάποδα αποτελέσματα, όπως η Δόξα και ο Λεβαδειακός που κέρδισαν τον Παναιτωλικό. Πολλές από τις ομάδες που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις, παίζουν μεταξύ τους. Επίσης, είδαμε την Τρίπολη ξαφνικά εκεί που ήταν στις τελευταίες θέσεις, να πηγαίνει τώρα για τα play offs. Αλλάζουν συνεχώς τα δεδομένα».

-Έχει παίξει ρόλο το πρόβλημα που δείχνει να έχει ο Πανιώνιος στην επίθεση:
«Η ομάδα δείχνει, όντως, ότι δυσκολεύεται στο γκολ. Όμως, αυτοί οι παίκτες υπάρχουν. Δεν μπορούσαμε να δώσουμε περισσότερα χρήματα στις μεταγραφές και να καλύψουμε καλύτερα τα κενά που παρουσιάστηκαν. Δουλεύουμε καθημερινά. Το γκολ είναι και θέμα μέρας. Έχουμε πρόβλημα. Όμως, και με την θα μπορούσαμε να σκοράρουμε, με τα Γιάννινα, με τον Ολυμπιακό είχαμε δύο καλές ευκαιρίες. Μόνο με τη δουλειά, μπορούμε να λύσουμε αυτό το πρόβλημα. Έχουμε αλλάξει και το στιλ, παίζουμε και με δύο επιθετικούς, αλλά μόνο με την προπόνηση μπορεί να λυθεί. Δουλεύουμε πάρα πολύ ώρα και μετά την προπόνηση με αρκετούς παίκτες στο τελείωμα και στους συνδυασμούς».

-Πόσο σημαντικό είναι για τον Πανιώνιο το παιχνίδι με τον Ατρόμητο;
«Είναι σημαντικό και παράλληλα δύσκολο. Ο Ατρόμητος είναι φορμαρισμένος το τελευταίο διάστημα, έχει αποκτήσει μια ταυτότητα, έχοντας τον ίδιο προπονητή τα τελευταία χρόνια. Έχει καλούς παίκτες και ποιοτικό ρόστερ. Ο στόχος μας όμως είναι να κερδίσουμε τα παιχνίδια στην έδρα μας και να σωθούμε και μαθηματικά».

-Πως βλέπεις τη μάχη του πρωταθλήματος, έχει κάποια ομάδα προβάδισμα;
«Ο Ολυμπιακός είναι πιο γεμάτη ομάδα, έχει πλουραλισμό στην επίθεση και βάθος στον πάγκο, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό που λείπουν 2-3 παίκτες του και δυσκολεύεται. Παρόλα αυτά, τα καταφέρνει, έστω και δύσκολα. Θα κριθεί και στο μεταξύ τους ντέρμπι, αλλά και στα υπόλοιπα παιχνίδια. Όποιος κάνει λάθος, θα του στοιχίσει. Δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες. Όσο για το προβάδισμα, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μπροστά στη βαθμολογία και έχει το ντέρμπι στην έδρα του...»

-Πρόσφατα ο Πανιώνιος αντιμετώπισε και τον ΠΑΟΚ. Πως βλέπεις τα ευρωπαϊκά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων;
«Έδειξαν θετική εικόνα και οι δύο, ειδικά ο Ολυμπιακός, με τη νίκη στη Μόσχα. Ο ΠΑΟΚ, έπαιξε όπως έπρεπε να παίξει για να πάρει το αποτέλεσμα. Έχουν πολλές ελπίδες να περάσουν και οι δύο και θα ήθελα να τους ευχηθώ και εγώ από την πλευρά μου καλή επιτυχία».



Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved